Назад до Крион: Промените в новите хора

Крион: Промените в новите хора

  1. Крион: Промените в новите хора
  2. Промени в медитацията
  3. Промени в биологичното равновесие
  4. Край на тъмнината
  5. Вие сте неволният враг
  6. Въпрос за различията между хората
  7. Въпрос за насилието около нас
  8. Въпрос за избора в новата епоха

Промени в биологичното равновесие

Това е друго усещане, което вероятно изпитвате. Понастоящем има липса на вибрационна последователност между онова, което наричате ваша ментална вибрация, и останалата ви биология. Посланието, което ви носим аз и други вестители, е духовно. Макар да говоря за физическата планета, вие усещате израстването си в ментален и духовен план. Постепенно се превръщате в толерантен, умиротворен човек с мъдро отношение към околните. Това са почти изцяло ментални процеси, макар че на практика са астрални качества. Но вие ги "усещате" в главата си, а нагласата ви се възприема като продукт на мисленето ви.

Следващият процес може да ви се стори познат. Духът знае, че останалата част от вашата биология трябва да "навакса" до новата мисловна настройка (теменната чакра). За целта на биологично ниво протича трескава работа. Процесът се връща до периода 11:11, когато сте били информирани за кода, наложен върху цялото човечество (по-нататък още по темата). Сега вашата биология е получила разрешение да се променя успоредно с астралното ви израстване, като механизмите са заложени в магнитната част на вашата ДНК.

Резултатите от тази липса на синхронизация са, че някои хора имат чувството като че ли ги "обработват" по време на сън. Някои сънуват метафорични сънища за ръце, които ги докосват от главата до петите, или за миниатюрни създания, които се разпореждат с тях през нощта. Това също е нов процес, който работи във ваша полза, за да ви дари със здраве в новата енергия, но може да породи страх, ако не знаете какво точно става. Основният страх на повечето от вас е, че някакви същества ви нападат насън. Правете разлика между сътрудничеството на собственото ви тяло и извънземна атака. Главната разлика е какво усещане изпитвате. Ако имате някакви съмнения, просто създайте решението с помощта на процедурата, която ви разкрих по-рано:

(1) Упражнявайте светли сънища, където имате пълен контрол над случващото ви се насън.

(2) Ако подозирате, че случващото се наоколо е неуместно насън, тогава поискайте всички негативни създания да си отидат. Имате пълната сила да го направите. Тя е абсолютна и никакво създание, било то астрално или от друго измерение, не може да продължи намесата си без ваше позволение. От този момент нататък можете да бъдете спокойни; и ако продължавате да усещате протичащи промени, усмихнете се и приветствайте механизмите на собствената ви биология.

(3) Почетете и се насладете на процеса.

Ами ако процесите смущават съня ви? Предлагам ви аксиомата на Духа. Вашето здраво тяло винаги си набавя необходимия му сън и често ви оставя да бодърствате, ако се е наспало. Това е факт, макар и досаден за вас. Много пъти, когато върху вас се работи, предаваната енергия попълва онази, която бихте получили от няколко часа сън. Следователно опасенията за недоспива-не са излишни. Всъщност тревогата сама по себе си може да доведе до безсъние! Ако смятате, че не можете да спите нощем вследствие на енергийната работа, тогава помолете на глас тялото ви да извърши работата по-постепенно. Това ще ви помогне да се отпуснете през сеансите, при които върху вас няма да се работи, и ще уважи молбата ви да се почувствате отспали. Започвате ли да добивате представа какъв контрол имате върху нещата? Твърде често пътят към здравето е да придобиете контрол над самите себе си. Меко казано.

Малко по малко вашата нисша биология ще настигне главата ви и другите чакри ще се балансират на същото вибрационно ниво като най-горната. Имайте предвид, че ще имате особено усещане за така наречената енергия кундалини. Това е още едно чувство, което ще се различава от всичко изпитвано досега. Кундалини е енергията, която докосва всички чакри едновременно. Освен това е единствената енергия, която се движи в отговор на другите (докато останалите са статични). Това ще се прояви в живота ви като безпокойство, тревожност на ума. Ще ви подтиква да крачите насам-натам с предчувствието, че нещо ще се случи, затова не бива да се отпускате. Това е фалшива тревога и не е нещо негативно. По-скоро е химическа реакция. Сблъсквате се със съвършено нови настройки и нови усещания. Призоваваме ви да свикнете с тази енергия и да я приемете такава, каквато е. За някои от вас тези приливи могат да продължат и през следващия век. Трябва да се научите да се отпускате в новото чувство. То се дължи на новата вибрация между вашите биологични портали. Това е новата нормалност!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Забелязах, че преди да се приближа до звънящия телефон, вече знам кой ме търси. Забелязах и неочаквани административни улеснения...бързо се наспивам и имам повече време... Намирам, че с новия имплант е лесно и много приятно.
Анонимен
ои според мен отговора на въпроса ти е доста лесен. След като си загубила твоето котенце и си страдала за липсата му, неовяхващото цвете е символа, който ти покозва, че живота е вечен и само се трансформира вместо да умира. Щом нещо толкова крехко като цвете може да не умре какво остава тогава за твоето коте. Замисли се над това.
Анонимен
Сатаната ви лъже. Тази наречена "нова епоха" е планът на дявола да ви внуши, че вие можете да станете като бог. Не се подлъгвайте в библията пише, че само Господ е бог и че този който се обявява или счита за бог носи в себе си духа на антихриста .
Анонимен
Имам само едно предположение за тази "магия"-това е магията,силата на любовта,на твоята Любов ,мило момиче!
Holydream
Здравей, Рози! Твоята история на мен само ми доказва цялата магия на случващото се... Вярвам, че един ден всички ще имаме нужния за нас отговор! Засега тези перцета и цветя по пътя само ни показват, че сме точно на правилния! За съжаление нищо по-конкретно не мога да ти кажа, то някак си е само по усещане, че чудото наистина се случва, че има още много и предстои всички да осъзнаем, че сме истински и живи с нашата чувствителност, отворени за новото и за бъдещето на света!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...