PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Разкритата ДНК

  1. Крион: Разкритата ДНК
  2. Урокът за ДНК продължава
  3. ДНК е нещо повече отколкото мислите
  4. ДНК ”знае”
  5. Възнесението на майстора
  6. Биология и намерение

Този ченълинг на живо бе проведен в Мелбърн, щата Виктория, Австралия на 13 март 2010 година


Здравейте, скъпи, аз съм Крион от магнитната служба. Тук се събра семейството, в крайна сметка, аз го виждам, че е така. Това е важна скъпоценна среща, защото ако вие в действителност разбирахте какво се случва в този момент, мисля, че бихте се удивили. Но, все пак, всичко изглежда толкова линейно. На сцената стои човек, свири музика и ето пред вас се появява Духа.... и вие чувствате почитание, благословена енергия и уважение. Ето така го виждате вие.

Но в действителност тук се случва нещо много повече, защото в този ден вие давате позволение, вие разрешавате на тази енергия да дойде при вас от другата страна на завесата. Това не би се случило без тези хора, които седят пред моя партньор. Той не може да направи това сам. Той не може силно да заговори с гласа на Крион, докато вие не се съберете тук, и никога не е можел. Това трябва да ви покаже, че в този процес са необходими някои атрибути „на отдаване и получаване" и те наистина са тук.

Виждате ли, от моята гледна точка на зрение, тук влиза свита, която чака позволение. Това не е човекът, седящ на сцената. Това не е обезателно представление. Това е присъединяване. Защото пред мен седят слушатели и читатели, които познавам от цяла вечност. Всеки от вас е вечен и в двете посоки. Вие нямате начало. Помислете върху това! Това трябва да ви покаже сърцевината и същността на това, което е вътре.

В този момент, в това време, в този кратък миг на това, което вие наричате ченълинг, на вас ви се дава енергия. Информацията тече на английски език, но когато вече тя тръгне докато се подава и когато енергията е тук, третия език обгръща всички вас.  Той се приближава до  всеки стол и задава въпроса:"Спомнящ ли си?".

Човешкото Същество е устроено по такъв начин, че не предполага с пълния  духовен спомен за това, кой си ти от другата страна на завесата. Ако ние бяхме предложили емпирически доказателства за това, че този ченълинг е истински, то нямаше да има никаква проверка. Също така, публиката щеше да е твърде много, нали знаете ? Ако имаше доказателство, всеки щеше да е тук. Но не, вместо това е нужно всеки сам да  потъне в себе си и да се научи да разпознава."Възможно ли е всичко, за което тук се говори да е точно и истинско? Възможно ли е,  това е именно това, за което Крион говори, че това е истина?" Именно това е умението на разпознаване, за което ние толкова често говорим и което съществува във всяко Човешко Същество.

Поради това в тези моменти енергията в действителност преминава през тази пролука на завесата, на която вие дадохте разрешение да се отвори. През тази пролука се излива енергията на дома. Само за един миг, благодарение на третия език, само за един миг, позволете й да напълни вашето сърце. И ако вие отделите внимание, тя ще ви изпълни с истината, че вие сте нещо повече, отколкото си мислите.

Навсякъде по тази планета  става пробуждане. За него не се вдига голяма врява, не се говори в рекламните кампании, не се съобщава в телевизионните шоупрограми. Но то бавно се случва. От 1987 година то се увеличава и вие всички го чувствате това. Сега човечеството е много по-осведомено за това повдигане ,тази промяна, отколкото по-рано. Мнозина от тези около вас започват да приемат това, което приемате вие, седящите в тази зала и четящите. Те може би  не вярват в това, в което вие вярвате, но те  виждат кои сте вие. Те виждат мирно Човешко Същество сред тези, които са в хаоса. Те виждат как вие управлявате своя живот и отношенията си с другите хора около вас, и как това ви отличава от другите. Вътре във всеки от вас живее пророк и сега ние искаме да поговорим за това. Когато аз обявя темата на посланието, може да ви се стори, че в нея няма нищо общо с пророка вътре във вас, но това е така. Темата отново е - ДНК.

И така, ние бихме искали да обясним някои неща  и да продължим този урок, който преди няколко седмици  предадохме в северното полукълбо на Земята и който сега ще предадем в южното. Но това, разбира се е, ако вие разглеждате Земята от  линейна гледна точка . Защото кой знае къде е горе и къде е долу? Възможно е всичко да е ляво и дясно?"/ Крион се усмихва/

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
ne sum suglasen ....
Анонимен
ДНК-нашето съзнание,а мозъкът-триизмерен двигател!Благодаря Крайон!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...