Назад до Крион: Разкритата ДНК

Крион: Разкритата ДНК

  1. Крион: Разкритата ДНК
  2. Урокът за ДНК продължава
  3. ДНК е нещо повече отколкото мислите
  4. ДНК ”знае”
  5. Възнесението на майстора
  6. Биология и намерение

Биология и намерение

Нека малко повече да поговорим за биологията, защото от този момент нещата стават по-сложни. Триизмерността и квантовостта са взаимосвързани и сега искаме да ви обясним как. Това е нещо ново, защото вибрациите на тази планета и човечеството, особено на тези, които работят със светлината, създават нов набор от инструменти. Вие ще започнете да го виждате, той ще стане видим при изучаването на триизмерната химия на ДНК даже на триизмерно ниво.

Учените сега изучават това, което те наричат маркери в закодираните протеини на ДНК, които създават човешките гени. Маркерите, както ги описват учените, представляват малки частици, които показват предразположеност - на атрибутите, които могат да събудят определени клетки по такъв начин, че по-късно в живота на човека те могат да предизвикат болест, например,  като рак. Учените започнаха да намират тези маркери в определени семейства, където майки и дъщери, а също техните дъщери и  дъщерите на техните дъщери са боледували от една и съща болест. Те започват да откриват генетични маркери, създаващи предразположение към болести.

Нека да поговорим за тези маркери, защото сега за първи път разкрихме това. Отначало ще припомним, в продължение на много години повтаряхме, че вашето намерение да говорите с вашата клетъчна структура притежава сила. Това  намерение е вашето общуване със своето поле на ДНК за промяна на нещо в триизмерната клетъчна структура. Вие можете да кажете, че това е вашият собствен междупространствен “глас”, който дава инструкции на квантовата част на вашата ДНК, която после се изразява в настоящите химични изменения, произтичащи в кодовете вътре във вашия триизмерен геном. Но сега тези резултати ще станат очевидни и вие ще можете да започнете да отстранявате маркерите и когато направите това, маркерите действително ще бъдат отстранени. Това означава, че нещо квантово, което вие правите днес, може толкова да измени химичните процеси във вашата геннопроизводна част на ДНК, че те НЯМА да се предадат на вашите деца. Вие може да прекъснете тази верига.

Благословените Човешки Същества, които осъзнават, че когато те изчистват своя живот със светлината на Твореца, те ще окажат въздействие на биологията на кодиращите протеините части в ДНК. Вие може да изтриете маркерите. Сега за първи път триизмерността се преплете с квантовостта по такъв начин, че в един прекрасен ден учените ще могат, гледайки един и същи човек, чиято ДНК те вече са изучавали,  знаейки, че ДНК не се променя....да забележат, че тя се е изменила! ДНК ви принадлежи, тя е уникална, вие я променихте. Учените няма да имат отговори, но триизмерните факти ще свидетелстват за това, че вие сте унищожили маркерите.

Радостно и прекрасно е, когато изменената наследственост на младата жена, която направи това, бъде очевидна, защото тази болест няма да я има нито при дъщеря й, нито при дъщерята на дъщеря й. Това е нов дар и отражение на силите на днешното време. Можете ли вие действително да промените тези, които ще бъдат ваши деца? Да, можете!

Аз зная за какво си мислите. Публиката, която седи сега тук, казва:”Ти малко закъсня, Крион. Аз вече имам деца. Защо седиш тук и ми обясняваш тези неща?” Нима не разбирате към кого е отправено това послание? Нима не разбирате дълбочината на това, което се случва, когато древните души ни дават разрешение да предадем тази информация на Земята? Нима не разбирате, че вашата енергия породи това позволение да дойдем днес и да ви предадем, за да могат младите жени и младите мъже, които са Работници на Светлината, да чуят това послание и да разберат, какво означава то за тях? Разбирате ли, че вие сте своите собствени предци? Случвало ли ви се е такова нещо? За мен вие сте живата история, седяща на столовете, събрана от целия свят. Ето това исках да ви кажа днес.

За мен всеки от вас има не само име. Аз даже не виждам от какъв пол сте. Аз ви виждам в квантово състояние и затова толкова много ме трогва, че вие ни разрешавате да влезнем и да се срещнем с вас ето така. Срещу мен седи жена. Тя даже не може да си представи, какъв войн е била, колко висока е била, когато е била мъж. И все пак тя носи със себе си усещането за войн и знае за своята сила. Аз гледам голям едър мъж и виждам майка, която неуморно се грижи за своите деца, и този мъж знае това. Той го чувства. Той е чувствителен и може наистина да усети майчинската любов. Кой е този, който е бил преди? И как това е повлияло на него сега?

Древната душа, това ти повлия днес на теб, защото във всеки живот се натрупва мъдрост – слой след слой. Тя те доведе тук днес в тази зала или ти даде в ръцете това послание. Защото именно в този живот ти се събуди и разбра, че има нещо по-голямо, много по-голямо. Това те накара да потърсиш това място, където можеш да попиташ:  „Какво мога да направя аз за самия себе си и за Земята?”

Аз ще ти кажа какво можеш да направиш. Ти можеш да започнеш да изпитваш състрадание към тази планета. Ти можеш да ходиш по тази планета и да излъчваш своята светлина. Ти можеш да промениш маркерите в своята собствена ДНК! Помисли за тези, които слушат тези послания и какво може да означава това за техните деца и децата на техните деца. Това са точно тези инструменти, за които говорихме толкова отдавна и доказателството за тяхното съществуване ще се спусне в линията на реалността на това послание.

Всичко, за което ви разказах днес, е реално и вярно и то ще се прояви по свой естествен начин. Но аз бих искал да знаете за това свещено нещо, което се намира вътре в структурата, която вие считахте основана само на химията. ДНК е нещо много по-голямо и свещено, отколкото някой някога би могъл да си представи.

Така че, какво ще правите с тази информация? Защо да не излезете от тук различни, не такива, каквито дойдохте, защо да не усетите  себе си малко по-въодушевени? Може би, вие даже ще се почувствате много по-добре, виждайки  възможностите пред себе си? Може би, вие даже ще почувствате, че случилото се днес е реално.

И това действително е така.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
ne sum suglasen ....
Анонимен
ДНК-нашето съзнание,а мозъкът-триизмерен двигател!Благодаря Крайон!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...