Назад до Крион: Разкритата ДНК

Крион: Разкритата ДНК

  1. Крион: Разкритата ДНК
  2. Урокът за ДНК продължава
  3. ДНК е нещо повече отколкото мислите
  4. ДНК ”знае”
  5. Възнесението на майстора
  6. Биология и намерение

Урокът за ДНК продължава

ДНК- самите букви излъчват сложността и са химията на висшата биологична наука. В действителност в нея е скрито много повече от това, което виждат учените и е съмнително, че науката някога ще види това, за което сега ще ви разкажа. Във вашата ДНК има части и атрибути, които просто е невъзможно да се видят в триизмерността. По-рано ви казах, че към дадения момент в научните изследвания отсъства този инструмент, който може в буквалния смисъл да промени всичко - това е инструментът ,  за измерване на междупространственото поле. Още щом този инструмент или тази методика  бъдат разработени - а те ще бъдат разработени - вие ще се доближите до доказателството за това, за което говорим. Защото в същия този момент, когато този инструмент започне да се прилага в различни области на тази планета, включително и човешката биология, навсякъде в науката ще започнат открития. Невидимата енергия ще започне да се проявява или в краен случай ще започне да оставя следи. Тогава тя ще стане реална там, където сега се явява само като предположение.

Междупространствеността присъства сега тук по много начини. Гравитацията - това е междупространствена сила. Магнетизъмът също е междупространствена сила. Даже светлината притежава компоненти на междупространственост...и всички те са невидими и необясними за вас в сегашния момент. Но подобно на много други неща, вие я използвате всеки ден, и вашите тела също са части от междупространствеността.

Позволете ми да ви обясня някои неща, които ще подкрепят това, което вече съм ви дал. За тази цел аз трябва да повторя това, което вече съм говорил. Аз накратко ще повторя това, което дадох по-рано, за да мога да се опра на него и да ви обясня това, което още не сте чули.

Повторение

Според вас и според учените самата ДНК има биохимична основа. С други думи, това, което се намира във вашето тяло и което вие считате за отговорно за модела на живот, напълно се обяснява от учените чрез химичните и биологичните процеси. Но вътре в ДНК има атрибути, за които аз отново искам да ви разкажа. Вътре в ДНК има междупространствени духовни атрибути и те са квантови. Действително, по-голяма част от химията, която може да се види в Човешкия Геном се намира в квантово състояние. И въпреки, че вашите учени не могат да измерят квантовото състояние, а също и полето около него, загадката на Човешкия Геном ясно го показва.

Ние ви казахме, че ДНК вътре във вашето тяло носи гигантско количество невидима информация и енергия. Ние говорим за ДНК като цяло, а не за двойната химична спирала. С други думи, сто трилиона звена ДНК работят заедно като единна енергия, наречена «вашата ДНК». Тази група е уникална. Тя трябва да бъде такава, защото това си абсолютния стопроцентов ти. Благодарение на квантавостта ДНК може да пази огромна част от вашата духовност. В ДНК се съдържа запис не само за това, което вие сте били на тази планета, но също и за вашите отношения с Гея. Тя съдържа всичко, което вие някога сте направили и целия духовен опит, който вие сте изучили във всеки живот. Тази информация буквално е запечатана в нея.

А сега, ме чуйте: за еони години нито един Човек не е изгубил нито едно духовно откровение, което някога е получил. Разбирате ли? С помощта на намерението всеки Човек може да се пробуди до тази точка, където неговата ДНК пази всичко, което той някога е научил в течение на всичките свои животи. Със своето намерение и проявлението на Бога вътре във вас вие събуждате самата ДНК. Целия духовен опит, който сте натрупали, отново ще излезе от там и отново ще бъде ваш. А как иначе? Вие отворихте изначалната врата и сега вие го владеете . Това трябва да е добра новина за този, който се вълнува от въпроса: ако се върне, то как би изглеждало? Ще му се наложи ли да започне всичко отначало? Ще му се наложи ли отново да премине през това, през което е преминал в този живот? Отговорът е: Не! Това остава право на свободния избор и много животи могат да минат без каквито и да било духовни търсения, но по време на тази промяна много хора започват да си «спомнят» за това, кои са те и какво знаят.

Действително някои от вас казаха, че те избират да не се завръщат отново, защото последния път им е било трудно. При някои от вас има вътрешно вродено чувство, че са дошли тук за последен път. Но, между другото, аз ще ви кажа, скъпи, че вие за последен път казвате тези думи! Ето какво се случва: първото, за тези които искат да станат майстори и древните души, когато идват от другата страна на завесата,  е да се върнат назад...това сте вие! Болшинството от вас искат това, и когато се завръщате, вие търсите всичко там, където сте го оставили, а не започвате отначало. И това е ДНК. Тя е прекрасна. Вътре в ДНК е запечатана мъдростта на вековете. Тя е квантова, а следователно огромна. Кристалът в Пещерата на Творението съхранява за вас това и активира вашата ДНК, когато вие се завръщате в друго човешко тяло.

Нима не е интересно, че сега, когато човечеството разгада Генома на Човека, то видя колко той е уникален. Нима това не е интересно? ДНК е съвършено уникална. Нито в едно Човешко Същество няма такава ДНК, каквато е в друго, това е така даже при еднояйчните близнаци. Само част от нея /около 5%/ съвпада при близнаците. Но това не се отнася за квантовите части, невключващи закодираните протеини. Те са абсолютно уникални за всеки Човек.

Нещо повече. Вътре в ДНК се съдържат атрибути на частиците на Бога, който се явявате вие. Там се намира отпечатък на Висшия АЗ. Ангелското име, с което ви назовавам аз се намира там. Това не е името, което се намира в линейността или се произнася на глас с вибрация  . Не, това е името, което ние пеем в светлината. И когато то се произнася, то вибрира с величие. Това наистина е така! Почувствайте го! Отпечатъкът на това, което вие се явявате в действителност, се намира тук. Вие носите със себе си част от родословието си на други планети и други области на Вселената. Енергията на тези, които са помагали за посяване във вас на човешката духовност, също присъства тук /Плеядианците/. Това е уместно. Това е прекрасно! Това е изпълнено с любов. И всичко това, което се съдържа във вашата ДНК, трябваше да бъде в квантова енергия, и за да може то да се помести там.

А сега нека отново да поговорим за триизмерната биология. Когато проектът „Геномът на Човека” беше завършен, всички химични съединения на двойната спирала бяха идентифицирани. В тази малка, много малка двойна спирала бяха изучени и идентифицирани три милиарда химични частици. Молекулата на ДНК е толкова малка, че се наложи да я изучават с електронен микроскоп. Тя е много сложна, защото  се състои  от три милиарда химични частици. После бе поставена задачата да се идентифицира, какво именно правят тези частици и учените започнаха да изучават целия този гигантски обем информация. В действителност те търсеха това, което е създало повече от 23 хиляди Човешки гена. Те търсеха кодировката, линейната кодировка на протеините, за да разберат как работи всичко.

На учените им се наложи да чакат дълго, за да видят „шаблона в действие” и те чакаха. Но те бяха шокирани, когато се изясни, че гените създават по-малко от 5% от ДНК. Действително, те видяха линейността, видяха кодирането на протеините в частите на ДНК. Тази малка част създаваше гени, но останалата част от ДНК изглеждаше произволна и даже хаотична. Повече от 90% от ДНК изглеждаше неподредена и безполезна.

Моят партньор каза днес на лекцията, че квантовото състояние изглежда хаотично. То е неподредено, защото в настоящата квантова реалност е невъзможно да се открие линейност, нея просто я няма там. Едно от тези неща, които ви пречат да видите квантовото състояние, това е линейното предубеждение, което съществува при вас във вашата триизмерна реалност. Затова вие в действителност гледате това, което е квантово, но от вас е скрито разбирането, че то може да бъде такова. Този атрибут на неподреденост в ДНК не може да се приеме лесно, защото науката го смята за нещо необяснимо. Представете си, 90% от ДНК изглеждаха така, като че ли нищо не правят! Биолозите разбираха това малко по-добре, но и те нямаха никакво обяснение. 

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
ne sum suglasen ....
Анонимен
ДНК-нашето съзнание,а мозъкът-триизмерен двигател!Благодаря Крайон!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...