PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Силата на човешкия дух

Крион: Силата на човешкия дух

  1. Крион: Силата на човешкия дух
  2. Груповата медитация
  3. Вибриране на по-високо ниво
  4. Съ-творението
  5. Намерението - най-могъщият инструмент
  6. Синхронността
  7. Любовта
  8. Притчата за Марта и единственото съкровище

Вибриране на по-високо ниво

Следващото качество е способността на човешкото същество да постига по-висока вибрация. Вече сте се устремили към време, когато тази планета ще вибрира по начин, какъвто никога не сте си представяли. Вие променихте много неща с изразеното от вас намерение, с любовта помежду ви и към Духа. Постигнахте много.

Уверяваме ви, че не след дълго (приблизително през 2012 г.) ще се отвори възможност - потенциал - за нещо, което вие наричате Новия Йерусалим: промяна във вибрация, промяна в статута, промяна в човешката природа. Давали сте различни имена и класификации на из-мерността, някои от които са учудващо точни. Но истината е, че промяната от едно в друго измерение се изразява главно в осъзнаване на Висшия Аз, а нивото на завършено обучение означава да осъзнаете до такава степен Висшия Аз, че да станете едно цяло с него и да имате силата да останете в биология, но във висока вибрация, каквато досега не сте виждали на Земята! Защото онези, които искат да го направят, могат да преминат постепенно към новите измерения и новите вибрации. Вие притежавате мисията и разрешението да го постигнете в тази нова епоха.

Много от онези, които вече вибрират на по-високо ниво, знаят за какво говоря. Някой ще каже: "Как да разбера дали вибрирам на по-високо ниво?" Казвам ви, толкова много от вас вече вибрират на по-високо ниво, че въпросът е глупав! Щом започнете да осъзнавате кой сте в действителност, значи вече вибрирате на високо ниво. То ви позволява да слушате този глас (на Крион) и да усещате любовта на Духа. Висшето ниво е вибрационно ниво, на което животът най-сетне добива смисъл. Седнете в златния трон! Почти всеки тук се е устремил към новата енергийна вибрация. О, скъпи мои, именно тази вибрация ни кара да се чувстваме толкова щастливи и ни изпълва с уважение към вас, защото ние виждаме потенциала ви. Има толкова много надежда за тази планета! Вие може да кажете: "Предвид всичко, което се случва, не разбирам как можеш да кажеш това, Крион." А ние ви казваме, ако имахте представа какво можеше да се случи, щяхте да благодарите, че изобщо сте тук! ВИЕ постигнахте това; промените са резултатът на съзнанието в тази стая и на другите като вас. Вие сте много могъщи, защото вибрирате по-високо от всяко друго човешко същество, живяло някога на тази планета. Това наистина е началото на онова, което вие наричате извисяване.

Рейтинг:

Отзиви

Маиками казва че боледува от вибриращо кръвно и че била болна от това ако е така можели да ми кажете какви са симтомите и болката
ANONIMEN
VNYSHENIETO, manippylaziata , straha koito go vnyshavat e strashno , no ima i drygi mnooooogo po strashni ne6a.
ANONIMEN
Анонимен
Обръщам се към осъзнатите, вярвам, че който се ровичка тук е стъпил здраво на пътя... Нали разбрахте всъщност религиите какво представляват?! По-страшна заблуда от всички тях няма, няма и по-необясним страх, не се е било пръкнало и толкова изкусно потисничество и никога не е имало толкова силна манипулация и толкова голям контрол над цялото това човечество! Но вече не! Отиват си всички те малко по-малко и ще дойде светът на новата, единната и напълно еднаква за абсолютно всички! Който го разбрал - разбрал...
Anonimous
Na vsichki nas ni e vnusheno chuvstvoto za vina, kato ni kazvat ,che v grjh sme rodeni, a tova e absurdno ,zastoto Hristos sus kruvta si e iztril nashite grehove.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...