PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Защита

Номер седем може да ви се стори странен, скъпи мои, ако сте изразили своето намерение да вървите по този път. Обещаваме ви защита. Този атрибут е изпълнен със силата на любовта, тъй като е пряко свързан с вашия път и уважението, което изпитваме към него.

Някои казват: "Крион, притеснявам се, докато се уча да използвам своите нови дарове на водачество и сила. А ако се проваля, особено в областта на синхронността? Представих си как по някакъв начин пропускам синхронията, която ти спомена, и се виждам избутан от моя правилен път, попаднал в друг сценарий, който може да ме принуди да пропусна напълно своите духовни цели! А ако допусна грешка, докато се уча да използвам всички тези нови дарове?"

Ето тук се появява и думата защита, защото когато сте изразили намерението си да вървите по нов духовен път, този път във вашата представа вече не е прав, равен и гладък. Напротив, той обикаля около една точка, наречете я мишена, ако желаете. Мишената е вашата духовна цел, резултатът от вашето съ-творчество и тя е възможност във вашето бъдеще, която очаква момента, за да се прояви. Поради това тя е разположена между измеренията. За да достигнете до нея, трябва да преминете през лабиринта, който сте създали в процеса на своето движение, лабиринт с множество пътища, всеки от които води до центъра. Мислете за него като за лабиринт, в който накъдето и да тръгнете, накрая ще се озовете в центъра.

Независимо дали се опасявате, че ще бъдете избутани в "нищото", ако изпуснете срещата със синхронността, ние ви показваме, че дори наистина да изпуснете някое събитие вследствие от факта, че още се учите да боравите с даровете, няма да отидете "в нищото", а ще попаднете на друг път, който ще ви доведе до вашата цел. Може да ви отнеме повече време, но ще разполагате с повече синхронност и ще бъдете защитени, докато вървите по него. Защитата се състои в това, че вашият път никога няма да се обърне и вие ще продължавате да се движите навътре, към целта, която сте създали със своето намерение. Това е непрекъснатият настоящ момент! Това означава да живеете в кръг, което нарекохме отмяна на парадигмата, наричана линеен живот. Това е част от извисяването на човека!

Затова не се страхувайте, когато се изправите пред поредното предизвикателство, което ви принуждава да разберете какво е усещането за синхрония. Не се страхувайте да правите грешки, които биха могли да ви изпратят в задънена улица. Продължавайте напред и започнете да разбирате какво означава да живеете непрекъснато в настоящия момент. Ние сме с вас, вървим по този кръг, бавно придвижвайки се към целта.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...