Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над дуалността

Любовта притежава силата да преобразува дуалността. Искам да ви кажа какво означава това, защото е много могъщо качество. Дуалността не ви позволява да видите ангела вътре в себе си. Толкова е просто. Създали сте ситуация, при която сте позволили една част от самия вас да е на по-ниско ниво на вибрации в сравнение с останалите, за да запазите равновесието на нещата в неутралността на духовното осъзнаване - и тази система сте я създали самите вие. Тя ви държи в мрака, както е и трябвало да бъде. Тази неутралност или дуалност е единственият начин, по който могат да се проведат изпитанията, за да се разбере в последна сметка накъде ще се насочи енергийният баланс.

Даже най-просветлените сред вас казват: "Чувствам се като листо, което вятърът носи насам-натам, това ми прилича на някакъв експеримент, а Бог е този, който ме издухва във всички посоки."

Скъпи мои, имаме новина за вас. Отговорността е ваша, разбирате ли, изцяло ваша, но дуалността скрива това много добре от вас. Казахме ви го и преди, но трябва да го чуете още веднъж под друга форма. Не можете да го чуете и прочетете твърде много пъти, защото то е свързано с новите инструменти на вашата дуалност. Мнозина от вас отново се чувстват така, все едно животът ги подхвърля насам-натам, като буря, подмятаща кораб в океана, над която не притежавате контрол. В последния сеанс, посветен на семейството, ви казахме, че духовността ви е привикнала към един примиренчески подход към живота. Вие "сте отпуснали ръце и сте се оставили на Бога", а Бог трябва да се грижи за всичко. Сега ви казваме, че Бог е ваш партньор. Дадено ви е разрешението, инструментите и силата да се обърнете навътре в себе си и да кажете: "Нека двамата с теб променим нещата." След това предприемате първия акт на намерение и започвате да се радвате и да си представяте своите отговори. Познайте какво ще се случи, веднага щом предприемете това действие с помощта на своето чисто намерение? Вашият свещен и Божествен партньор ще се появи и ще ви прегърне и заедно с него ще създадете живота, който искате. Каква е разликата? В намерението. Това е вашата нова сила. Сега партньорството е много по-здраво от предишния подход на "примиряване и оставяне на всичко в Божиите ръце". Това е нещо ново и вие сте си го заслужили!

Последния път във връзка със страха ви казахме, че новата магнитна енергия, която ви е дадена, скъпи мои, ви слага на шофьорското място по отношение на дуалността. Дуалността вече не е балансирана по неутрален начин. Защото настройките на решетките са променили потенциала на вашата дуалност. Имаше и още една настройка на решетката, за която не сме говорили. Девет години преди Хармоничната конвергенция вие се съгласихте да позволите на едно събитие, отдалечено на 20 светлинни години от вас, да ви засегне с голяма доза магнетизъм, който ще достигне до Земята през 1998 година. Тази допълнителна настройка на решетката е много мощна и пристига точно навреме. Нумерологичната енергия на този взрив е за "завършване". Тъй като е бил планиран далеч преди измерването от 1987 г., би трябвало да ви говори нещо за това, какво сте разрешили да се случи с вас. Без актуалния статус на решетката този взрив щеше да бъде катастрофален за вас. Но с настоящата настройка на решетката той всъщност засилва вашите възможности. В момента няма да кажа нищо повече по този въпрос.

Състоянието на вашата дуалност вече не е балансирано на нулата. Сега сте на горния край на скалата. Ще ви кажа какво означава това. Означава, че определяте бъдещето си по начин, по който не сте го правили досега. Тези от вас, които искат да започнат курсове по кормуване, ще се удивят до каква степен можете да промените себе си.

Нека отново се обърнем към тези от вас, които изпитват страх. Сега говоря на хората, които изпитват тревога, безпокойство или несигурност относно нещата, които се случват в живота им. Изглежда ви като поредица от възвишения и долини, не е ли така? Нещата се развиват добре, след това се появяват проблеми. Намирате решение и след това - нов проблем! Някои от вас си мислят: "Боже, кога най-сетне ще се оправя?" Това показва общоприетото сред хората разбиране, че тях по някакъв начин ги съдят и че проблемите в живота им се стоварват заради нещо грешно, което са извършили. Само да знаехте! Най-големите предизвикателства се изпращат на онези работници на светлината, които носят светлината! Мислили ли сте някога за това?

Тези от вас, които са достатъчно умни, ще го разберат. Най-способните сред вас ще преминат през сериозни изпитания, за да се създаде енергията, необходима за издигането на планетата. Никога няма да настъпи времето, когато ще достигнете някакво окончателно магическо плато, където повече няма да съществуват никакви проблеми и препятствия, не и докато сте хора. Някои от вас си мислят, че се изкачвате по стълба от изпитания, за да достигнете до мястото на блаженството, където всички проблеми ще изчезнат. Чуйте: Спомняте ли си целта, с която сте пристигнали тук? Отнася се до издигането на вибрациите на планетата! Лемурийци, слушате ли ме? Спомняте ли си? Тук сте, за да работите и изкачвайки се по стълбата на изпитанията, да повишавате енергията на планетата. Това, което магнитната настройка върши, заедно с всички останали инструменти на Новата епоха, е да ви осигури способността и силата да преминете през изпитанията, а не да ги отстраните. Кой ще се изкачва по-добре по стълбата от мъдреца, който притежава инструментите? Ние сме тук и ви даваме информация за възможността силата на любовта да трансформира аспектите, които са превърнали изпитанието в такава трудна задача! Това е целта на това послание. Това е предназначението на всички тези атрибути.

В сеансите, посветени на семейството, ви дадохме упражнение, с което да надделеете над страха. Пак ще ви го кажем: Притежавате абсолютна власт над страха! Когато следващия път страхът ви навести, се опитайте да го поздравите на висок глас (както в упражнението). Можете да го направите още сега, там, където се намирате, ако изпитвате някакъв страх. Поздравете го! Искам от вас да разглеждате неговата поява като ситуация, изпълнена с любов, замислена от вас. Той отново е тук, точно по разписание. Както вече казахме, когато поздравите страха, вие го разоръжавате.

Когато го разоръжите по този начин и покажете на страха, че контролирате ситуацията, всичко се променя. Това е така, защото се трансформира вашата дуалност. Променя се балансът на светлината и мрака. Сега това е висш баланс и вие притежавате далеч по-голяма власт върху тези мощни, контролиращи живота ви фактори, откогато и да било преди. Страхът ще ви напомня за себе си. Ще ви казва, че не се справяте добре с нещата. Ще нашепва в ухото ви, че не знаете какво вършите и всичките тези разговори са пълна глупост. Междувременно вие сте приели предизвикателството и сте решили проблема, участвайки на равноправни начала в създаването на печеливши ситуации с помощта на мъдростта на любовта и без намесата на дестабилизиращата емоционална реакция на страха. Някои от вас няма да повярват, че могат да направят това, докато сами не се сблъскат със ситуацията. Нека семената на тази потенциална сила бъдат посадени в ума ви, за да можете да си спомни? думите. След това я съчетайте с намерението. Това може да ви даде нова дефиниция на феномена чудо.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...