Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над материята

В тази "нова" Нова епоха любовта притежава абсолютна власт над материята. И ето отново сме тук, година след година, и обсъждаме предмета за предположенията на хората. Това е предмет, с който вече сме се занимавали. Предположенията, за които говорим, се определят така: "Това, към което хората са привикнали и на чиято основа градят своите планове". Новата енергия отменя "какво да се очаква"!

Какво според вас представляват чудесата? Най-напред нека приемем факта, че те са истински - изцеление на ума, тялото и духа. Всяко едно от тези неща е свързано с материята. Някои от вас са били свидетели, като моят партньор например, как в процеса на изцелението материята възниква там, където до този момент не е съществувала: кости, които се наместват отново, появата на хрущял, който дотогава не е съществувал, промяна на биохимията на тялото. С материята стават чудеса - Божествената намеса, както го наричате вие. Искам да ви кажа нещо: Това е сила, която всеки от вас притежава благодарение на Божествения ангел, който седи върху златния стол във вас. Тя идва отвътре, скъпи мои, а не "от горе". Тази велика и удивителна енергия се поражда от забележителната духовна същност, която всеки от вас носи в себе си. Когато се събуди, тя е великолепна!

Искате ли да знаете защо някои биват изцелени, а други не? Въпросът е сложен и хората го задават непрекъснато. Част от неговия отговор е свързан със споразумението, което сте сключили по отношение на своите планове на тази планета, и областите, в които проявявате способности, така че да помагате на хората около вас - знаехте ли това? Кой на кого помага в такъв случай? Имате ли някакъв недъг, от който не можете да се освободите, въпреки че непрекъснато молите за това? Спрете се и се замислете. Възможно ли е по някакъв начин този ваш недъг да помага на хората около вас? Дали не е предизвикателство за тях? Дали по някакъв начин не ги доближава до Духа? Ако това е така, скъпи мои, в такъв случай разберете кои сте вие! Разберете какво означава да си "работник на светлината". Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат.

Сред вас има и такива, които на пръв поглед са родени, за да бъдат лекувани. Искам да ви кажа, че съществува власт над материята и тя може да се види не само при изцелението на човека. Ще говорим повече за това след малко, когато стигнем до следващата точка.

Бихме искали да ви разкажем за силата над материята, която можете да наблюдавате в рамките на планетата. Никога ли не сте се замисляли какво имаме предвид, когато говорим за "закотвянето на енергията"? Казахме ви, че във вашето време ще настъпи момент, когато Земята ще запраща по вас части от себе си. С това искаме да кажем, че вулканите ще изригнат. Всички сте чували израза "Планини можете да поместите." С тази нова енергия "притежавате силата да не им позволите да се местят"! И когато ви призоват на места, за които знаете, че е възможно възникването на природни катаклизми, когато земята се тресе или вулканите са нестабилни, за това има причина.

Тук съм, за да ви кажа, че когато на тези места отидат достатъчно работници на светлината и успокоят тези нестабилни точки, е налице власт над материята! Когато земята реши да се раздвижи, нейното движение няма да е така интензивно, ако на мястото присъстват работници на светлината, които я "закотвят". Това вече се е случвало. Вече сте били негови свидетели, а дори и не подозирате. В други послания сме ви разказвали за тези от вас, които са извикани на определени места, за да закотвят енергията. Точно за това говорим в момента и това е силата на любовта над материята.

Помните ли, когато давахме определение на материята за вас и дори не можахме да направим формулировка за нея, без да използваме думата "любов"? Помните ли, когато определихме любовта като "енергийната супа", която е разположена между ядрото и електронния облак на атома? Материята и любовта притежават сходни дефиниции - и се включват взаимно една в друга! Това е физика. Още ли се съмнявате, в такъв случай, че любовта може да има власт на материята? Мнозина от вас усещат, че са безпомощни. Мислите си, че живеете на тази планета и сте резултат от движението на елементите, тласкани насам-натам от хаотичните сили на Земята.

Знаехте ли, че има работници на светлината, които наистина стабилизират атмосферните явления на Земята, като не позволяват възникването на земетресения и изригването на вулкани? Това е част от силата, която ви даваме с новата енергия.

(За Детройт) Някои от вас, които са се озовали на това място, в действителност го закотвят. Навсякъде по тази земя има места, които се нуждаят от вашата помощ. Съществуват дори пророчества, в които се говори за тях. Работниците на светлината трябва да са тук! Защото дори и да не разбирате защо сте тук, удържайки енергията, ще спуснете своите котви и това е причината тук да сте толкова много. Това може да ви звучи непонятно, но то е свързано с различните възможности. Свързано е с промените на Земята. Свързано е с причината, поради която се намирате в тази област, защо тази област резонира във вас и това е причината, поради която разглеждаме този атрибут за "силата над материята". Искаме да ни изслушате много внимателно. Самите елементи на планетата ще реагират на вас. Елементите, от които е изградена материята, се менят и реагират на любовта.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...