PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Сила над скръбта

Нека разгледаме номер две и може би тази точка ще ви се стори не на място тук. Бихме искали да поговорим за силата на любовта върху човешките емоции. Една от най-мощните човешки емоции наред с любовта е скръбта. Спираме се на нея сега, защото някои от вас имат нужда да чуят това. Силата на любовта, заедно с намерението на новия човек, живеещ в светлина, могат напълно да преобразят скръбта. Някои от вас скърбят за загубата на любим човек. Други скърбят, че са изгубили любовта. Това ви въздейства по един и същи начин, защото скръбта е една и съща. Някои от вас таят в себе си скръб от миналото и си мислят, че никой няма да узнае за нея, но те не могат да я скрият от нас, от семейството. Някои от вас изживяват живота си с една фалшива маска, казвайки на всички: "О, аз съм много добре. Много съм добре." Но не са. И познайте кой знае за това? Семейството знае. Ето затова сте тук.

Чуйте, скъпи мои, чуйте: Предизвикателствата, пред които се изправяте, са проблеми, които са ви дадени, за да ги решите, а не за да ги търпите с примирение. Бог не се радва и не изпитва удоволствие от проблемите, които човек не решава! Духът не се наслаждава, а планетата не получава никаква полза от членове на семейството, които са избрали да живеят с проблемите си! Отсъствието на енергията на приключването и разрешаването на проблема никога не облагодетелства Бог! Всички ние заедно се радваме на съвършените решения, постигнати с помощта на любовта и мъдростта!

Не е ли време да приемем тези чувства? Искам да ви кажа, че всичко, което е причинило тази скръб в живота ви, абсолютно всичко, е станало според вашия замисъл. Искате ли най-накрая да направите нещо разумно с това? Искате ли да разберете какво ви моли да направите с това Духът? Радвайте му се! Трудно е да го направите, нали? Зад това се крие определена духовна цел. Зад него се крие нещо свято. Следователно, зад него се крие енергията на радостта. Време е да започнете да мислите по този начин. Започнете да се радвате на събитието, което причинява скръбта. Разгледайте ситуацията с една всеобхватна мъдрост, която може да дойде единствено от мантията на Духа, която, като работник на светлината, носите.

Има хора, които ще ви кажат, че скръбта може да изчезне само с течение на времето и това е единственото, което може да се направи по отношение на нея. Не са прави. Не са разбрали или не са изпитали върху себе си новите инструменти на вашата нова планетарна енергия. Не са изпитали любовта на семейството, навлязла в живота ви, за да я преобразува заедно с вас! Можете да станете и да си тръгнете оттук или от мястото, на което седите и четете, и да се освободите наполовина от това бреме - да се освободите наполовина от него! И когато си тръгнете, искам да разберете, че никога не сте сами. Никога! Част от вашата дуалност е тази, която иска да ви убеди, че сте сами. Част от вашата дуалност ви казва, че трябва да си носите товара сами и никой никога няма да ви разбере! Нима наистина си мислите, че Духът не ви познава? Семейството е редом с вас. Има ръце, които ви прегръщат и ви обичат и в най-мрачните мигове от вашия живот и точно сега са тук, при вас, без значение къде слушате или четете тези думи. Вас наистина ви обичат безмерно.

Това беше номер две.

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...