Назад до Крион: Абсолютната сила на любовта

Крион: Абсолютната сила на любовта

  1. Крион: Абсолютната сила на любовта
  2. Сила над основния зародиш на страха
  3. Сила над скръбта
  4. Сила над материята
  5. Сила над биологията
  6. Сила над тревожността
  7. Сила над дуалността
  8. Защита
  9. Способността за промяна - истинска промяна

Способността за промяна - истинска промяна

И накрая стигнахме до осмия атрибут, а той е и най-лесният. Засягали сме го във всеки ченълинг, свързан с обновлението на човека и духовното му развитие. Днес хората притежават способността да променят. Някои от вас са променили и най-лошите неща, които можете да си представите. В поредицата, в която говорим за обновлението на човека, ви дадохме нагледен пример, че когато решите да правите ремонт на дома си, продължавате да живеете в него. Някои от вас знаят много добре за какво говоря. Това създава известни неудобства, не е ли така? А също и известни тревоги.

Струва ви се, че нещата не се развиват както трябва. Предварително съставеният план се променя непрекъснато! Иска ви се всичко да приключи. Това е истинската промяна и докато слушат или четат това, много от вас се намират по средата на процеса на обновление, скъпи мои. Ето затова сме тук, за да ви засвидетелстваме своето уважение. Затова сме тук със свитата, която ви обича. Разбирате ли, ние не сме подложени на това, на което се подлагате вие. Тук сме, за да подкрепим невероятната ви работа. Някои от вас, които днес са дошли тук или четат тези думи сега, си мислят, че ще седят пред някаква велика същност, наречена Крион. Вместо това откривате, че тази ваша сестра или брат, наречен Крион, ви говори, все едно ви е написал писмо от дома, послание, обгърнато с любов, с което ви казва, че вас ви уважават заради работата, която вършите, и че сме тук, за да ви аплодираме, да умием краката ви и да бъдем, на ваше разположение, когато изразите своето намерение.

Силата за промяна е директно свързана с израза "единствената планета на свободния избор". Вие сте единствените същества в биологична форма във Вселената в момента, които притежават способността и разрешението наистина да повишат нивото на своите вибрации с помощта на своя избор и намерение. Това се дължи на един грандиозен план, както вече сме казвали ("Смисълът на живота", Глава 2).

Скъпо семейство, братя и сестри, можете да си тръгнете от това място и да си кажете: "Това беше интересно. А какво следва?" А може наистина да почувствате истината, съдържаща се в тези думи. Искате ли да се промените? Това си има своята цена. Цена, за която винаги сте знаели. Тя се състои в това, че Духът ще ви подложи на изпитания, които вие самите сте замислили и създали. И в същото време можете да се радвате и да бъдете спокойни, докато преминавате през тях, а в тези моменти ние сме тук, до вас, разкривайки ви новите инструменти, с които разполагате. Не става дума за измъчване на хората или тяхното лутане в някакъв лабиринт. Не става дума и за това Бог да ви наказва или съди. Всичко е свързано с "работата на светлината" и точно затова наричате себе си "работници със светлината". Става дума за нашето ангелско семейство, което е решило да идва на тази планета прераждане след прераждане в искрено усилие да промени самата Вселена. Става дума за тези, които искрено обичаме и които наистина ни липсват. Става дума за вас.

Затова групата с мен, е тук единствено за да ви обича, да ви аплодира, да ви прегърне и да каже: "Знаем, че ще ви видим отново. Знаем, че тази Земя е трудно място и знаем, че ще се справите с всички изпитания." Това е темата на Крион и винаги е била. Докато се приближавате към страшното време, когато според вашите пророчества животът на Земята ще бъде унищожен, ще се увеличи количеството на тези, които ще се противопоставят на любовта. Някои дори ще ви кажат, че енергията на Крион е зло и че вие не трябва да го слушате. Това са тези, които не желаят да знаете, че сте надарени с нова власт. Какво иска Крион от вас? Нека това бъде проверката. Нима иска да се присъедините към нещо? Има ли да създадете и участвате в някакъв култ? Има ли някакъв човек, който се стреми към власт? Единственото, което правя, е да ви давам информация, изпълнена със сила, любов и нови възможности. Нося ви любовта на семейството без нищо друго. Нося ви "писмата от дома", за да стане животът ви по-добър.

На тази планета съществува енергията на онези, които продължават да носят старите отпечатъци върху себе си и се опитват да ви съборят на земята. Ще използват страха. Бъдете нащрек за това. Ще искат всички тези неща, за които се говори в пророчествата, да се случат. Това ще увеличи властта им над вас, ще увеличи и страха ви. Ще им придаде значимост. Винаги ще има хора, които ще искат да върнат нещата назад, да създадат хаос. Старата енергия няма да си отиде лесно и 1999 г. ще бъде голяма проверка за това - началото на изправянето на мрака срещу светлината. Ще трябва да преминете през това и когато го направите, скъпи мои, ще изпитате чувство на облекчение. Това е моментът, в който вашата планета ще се извиси! Но задачата е да преминете през него. Задачата е да разберете, че отсега до онзи момент искаме от вас да задържите своята светлина и да я закотвите. Тя ще се усилва от този момент чак до 2012 година.

Има семейство, което ще бъде тук с вас през цялото това време, и ако сега си тръгнете от това място без да научите нищо повече, ние отново ви повтаряме: Никога няма да останете сами! Да си мислите, че сте сами, е просто нелепо! Ако имате поне най-малка представа за съществата, които в момента са около вас, ще бъдете направо удивени. Те са тези, които наричаме семейство - тези, за чието присъствие тук вие сте дали своето съгласие. Те са с вас през цялото време. Почувствайте тяхната енергия. Ще ви дадат съвършено нова представа за предназначението на семейството. Това е истина, разбирате ли, и точно това става в момента тук.

Време е да си тръгваме. Никога отново няма да се съберем така, както сега - не и по същия начин. Членовете на семейството, които в момента са в таза зала, се познават много добре един друг и в това се крие една космическа шега: вглеждайки се един друг в очите, предполагате, че не се познавате. Били сте заедно много пъти, много прераждания, и през многобройните години на гняв, страх и любов сте се дарили взаимно с множество кармични атрибути. Вие се "познавате" един друг! Великото семейство на хората е тук, въпреки че не го приемате като своето семейство. Каним ви точно сега да познаете и почетете тази енергия на клетъчно ниво.

Настъпи моментът духовната група, която ви посети, да си тръгне оттук през процепа в завесата, през който по-рано дойдохме. Ако бихте могли да кажете, че има мигове, в които Духът скърби, това е един от тях, защото трябва да си тръгнем от вас. Преди да го направим обаче, ще ви съобщим за нещо, което се случи по време на този сеанс, както се случваше и в толкова други. Ако можехте да измерите енергията, която изпълни тази зала преди известно време, когато започнах да говоря тази вечер пред вас и след това я измерехте отново, след нашето заминаване, щяхте да откриете, че част от нея е останала тук. С други думи, някои от вас са приели това, което ви е било дадено. Тук има същности, които ще останат и ще си тръгнат заедно с вас, когато станете от мястото си, защото им предстои да вършат работа, заради намерението, което вие сте изразили. Ще дойде време, абсолютно гарантирам за това, когато отново ще се видим с всеки от вас. Вие сте моето семейство.

И това е така.

Крион

Рейтинг:

Отзиви

Благодаря! Живот мой....училище мое прекрасно! Благодаря!!!!
Дидиан
Всеки един от нас върви по своя път на еволюция и всеки има точното време и място за събуждане ... отваряне към тази безусловна любов Не бива да им се сърдим ние им помагаме а и те ни помагат да напредваме Всички се кътерим по стъпалата на пирамидата но на различни нива Нека да бъдем по състрадателни търпеливи и добри да се обичами и до си помагаме за да изплуваме всички живи и здрави
Анонимен
Много вярно изписани неща за силата на любовта!
Една обикновенна жена
Открих,чрез Вас истина която нося и търся защо да е точно така, но колко много са тези които ни спъват постоянно.
Анонимен
Когато преминаваме през страданията и устояваме,ние променяме Вселената.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...