PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Акаша – Вътре във Вашата ДНК

Всичко, което е представено в кристалите на Пещерата на Творението се отнася до Вашия основен кристал на душата и се предава на Вашата ДНК при раждането. Това Ви се предава в Пещерата на Творението. Именно затова Вие отивате там. Това е вашата лична Хроника Акаша, която съдържа целия живот, който сте живяли, всичко, което сте правили някога- всичко се намира във Вашата ДНК. Както казахме по-рано, тези Хроники Акаша пребивават във всяка двойна спирала по многомерен начин и са представени чрез милиарди химични елементи в 90%-та ДНК, която науката смята за излишна! Науката гледа на това с триизмерни очи и това й се струва много сложно, без симетрия или порядък. Това действително е максимално многоизмерно! Но всичко е там- в красива система. Ние Ви говорихме за това преди. Но е възможно да не сте получили пълно обяснение какво означава това?

Помислете. Джордж, у Вас сега има Джордж и Мери във Вашата ДНК, но само тялото на Джордж е тук. Така, какво се кани да прави Джордж с целия живот на Мери в неговата ДНК? Аз ще Ви дам отговор. Всичко, което е изучила Мери, сега е достъпно на Джордж. Спомняте си, че Мери и Джордж са една и съща душа, само че изявяваща се в друга форма на Гея в сегашното време. Красотата на системата е в това, че Висшия Аз е един и същ и представлява сърцевината енергия на душата. Затова Джордж не е длъжен да изучава това, което е изучавала Мери! То се намира в неговата ДНК. Даже и състрадателната майка е там. Духовното пътуване на Мери е там и на нивото, където малко ги е грижа за половете, любовта към Бога е там, създадена от пътешествието на Човешката душа на планетата Земя.

Чуйте ме. Вие дойдохте в този живот и Вие седите на стола, слушате и четете това- и Вие изучавате духовните неща днес. Възможно е да мислите, че е необходим дълъг курс на обучение, за да знаете повече? Възможно е всичко това да е ново и Вие сте поразени от цялата тази информация и чувствата, които идват с нея? Позволете ми да Ви кажа, стара душа, че Вие само се събуждате за това, което вече знаете. Ако изразите намерение, стара душа, Вие ще си го спомните!

Какво, ако Вие сте стара душа на тази планета? Това означава, че Вие притежавате мъдростта на древните във Вашата ДНК точно сега. Това означава, че за всяка страница, която четете в книгата на Крион, можете да кажете:”Аз помня това. Това е правилно. Тук няма нищо ново. Но добре е да видя това в писмен вид.”

/Усмивка на Крион/

Сега нека да видим първите два признака на Акаша на човечеството.

1. Пещерата на Творението- записи на това кой идва и си отива. Енергията остава в земята и помага за промяна на вибрациите на планетата. Затова човешкия срок на служене променя вибрациите на планетата.

2. ДНК на всеки Човек съдържа отделни записи на една душа и помага в следващото въплъщение /Човешкото изражение на Земята/ да стане по-знаещ, ако това е неговия избор.

Погледнете на първия признак в този урок: това е връзката с Гея. Пещерата се намира в Гея. Тя е дълбоко в земята и представлява много кристални структури. Вие сте „Известни на Земята”. Вие сте любими на Земята. Тези от Вас, които имат работа с подобни на Земята неща- природата, животните, даже изследователите на скалите и земята могат да усетят това. Когато Вие отидете на определени места, Вие може да почувствате това! Разумът, който се явява Гея , разговаря с Вас. Получава се сливане на енергиите, Гея Ви обгръща и казва:”Аз Ви познавам. Вие принадлежите на това място. Уместно е, че дойдохте на планетата”. О, Човека е това, което Вие правите днес, за да промените Вселената в крайна сметка. Нима не усещате това? Колко от вас, когато отидат в гората усещат компанията на дърветата? Това е реално!

Рейтинг:

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...