PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

  1. Крион: Системата Акаша
  2. Пещерата на творението
  3. Тайнствените функции на Пещерата
  4. Акаша – Вътре във Вашата ДНК
  5. Животните
  6. Кристалната Решетка - Третата от Четирите
  7. Местата където вашата енергия съществува
  8. Резервната Система за резервиране е жива

Местата където вашата енергия съществува

И така, Вие имате тази информация. Интересно е, нали? Има три места, където Вашата Човешка енергия съществува по едно и също време.

1. Пещерата на Творението - тя ви учи на това, кой сте Вие и защо идвате и си отивате, допълва опита на целия Ваш живот на планетата даже и след като сте умрели. Това е многоизмерна система, която обхваща Човешкия опит за Гея и тя остава в Гея.

2. ДНК в Човешкото тяло Ви помага във времето, когато сте живи и във всичко, което някога сте били с информацията и енергията, която се съхранява в двойната спирала. Всички ваши хиляди служби са там. Те всички са достъпни. Вие никога не сте длъжни повторно да изучавате нещо духовно, защото всичко е с натрупване и остава във вас живот след живот. Всичко, което трябва да направите е да откриете този духовен съсъд с намерение да си спомните и ще получите мъдрост от древните. Тя ще Ви покаже нещо. Всички Вие сте вашите собствени предци. Мислили ли сте за това?

3. Кристалната Решетка - духовна решетка, която лежи на повърхността на планетата, която помни всичко, което правят Хората и къде го правят. Тази решетка се оживява, тъй като Вие приближавате 2012 година, тъй като тя става в голяма степен квантова по отношение на това- каквото Вие правите в режима на реалното време се предава на Гея чрез тази решетка в реалното време. Това означава, че енергията на човечеството влияе на вибрационното ниво на планетата във фактическо време, вместо да чака, да получи енергия, след като Вие преминете към Пещерата на Творението. Това също създава чувство, че времето върви бързо за Вас.

Погледнете на предците за миг, тъй като те знаели нещо. Погледнете на тяхната мъдрост. Какво е първото нещо, което те са правили, когато започвали духовната церемония? Те почитали своите предци! Те всички знаят интуитивно, че техните предци са все още с тях. Това е първото нещо за удостояване за тях. Преди да вземат някакво решение те се обръщат винаги към своите предци и ги молят за мъдрост. Древните знаели как да разчетат Акаша, те винаги знаят, защото разбират, че кръгът на живота съдържа достъпна информация. Те знаят , че тя е във тях. Те също познавали Гея и гледали на земята като на свой партньор в жизнената сила- партньор в живота на душите им. О, скъпи, ако Вие решите да изучите древните, Вие ще намерите всичко, което Ви дадох днес. Те знаеха. Интуитивно, те знаеха.

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

христо
Написаното е неясно и по мое мнение неточно. "Акаша се явява, Гея и Яовечеството" -> Ако това иска да каже че Акаша е еквивалентно на Гея и Човечеството, това със сигурност не е вярно. Акаша(Асралната Светлина) испълва цялата вселена. Бога(Атмана, Парабрама) като искате го наричайте е създал доста повече от Човечеството. Светове безкрайни. "Всичко се върти около човека" -> Звучи ми като слънцето се върти около Земята и ми звучи също толкова вярно.
Димов
всичко ми хареса и е перфектно но някъде четох че човек може да се прероди като животно примерно??? а тук с тези тези има разминаване
Благодаря Вселена!Благодаря!
Величка Василева
благодаря благодаря благодаря
кай
когато благодарите сътворявате,скептицизма и осъждането на хора и ситуации руши връзката ви със ТВОРЕЦА.Двигател в човешкият живот е признателността, умилението от творението.БЛАГОДАРЕТЕ ,ДЕЦА НА ВСЕЛЕНАТА тогава тя ви протяга ръка ,когато помолите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...