Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Крион  »  Крион: Страхове от минали животи

Крион: Страхове от минали животи

Крион: Страхове от минали животи

Някои от вас седят пред Крион и казват: "Разкажи ни за страха и вярата, и гнева и смелостта. Разкажи ни за последователността. Как могат да се овладеят тези неща? Те притежават ли своя енергия?" Отговорът е да. Вие ги виждате ежедневно и всички те ви принадлежат в степента, която е уместна за кармичния отпечатък, за който сте се приготвили, когато не сте били тук.

Вашата карма е вашият житейски урок и се осъществява чрез магнитния отпечатък върху една от скритите ви нишки на ДНК. Смятате, че това са фантасмагории? Днешните фантазии ще станат утрешната наука и тогава ще можете да прегледате отново тези писания и да откриете тяхната скрита мъдрост.

Някои питат: "Искаш да кажеш, че биологичният пакет съдържа духовен аспект?" Да. Аз ви казвам, че вашата карма, духовен аспект, включва пряко вашата биология. Страхът поражда химични промени - кара сърцето ви да бие по-бързо, а дланите ви да се потят. От него ви заболява главата, а може и да припаднете. Науката открай време изучава влиянието на тревогата върху човешкия организъм. Причината зад тези привидно нелогични чувства се крие в набора указания от миналите животи. Вашата ДНК съдържа много набори указания, които са магнитни. Когато се научите да преодолявате тези основни шаблони, същата тази информация ще престане да ви изглежда фантастична и ще стане съвсем реална. Цялата тази информация и нейното съвсем практично приложение са буквално на прага ви!

Преди да пристигнете тук, вие сте взели решение да преминете през изживявания, които да създадат днешните ви уроци. В настоящия ви живот пред вас се отварят възможности да изживеете неща, които ще неутрализират уроците и ще ви издигнат над тях. Вие наричате това карма и разрешаване на кармата. То е предварителният сбор на всички ваши страхове и много от качествата ви в този живот.

Така че ние искаме да ви разкажем за четирите най-типични човешки страхове и начините за тяхното преодоляване. Аз заставам пред вас с любов, за да ви дам тази информация, и ще го направим по уникален и много интересен начин. Понеже искам да илюстрирам четирите страхове като ви отведа на четири малки пътешествия - пътувания, които илюстрират миналите животи на четирима от тук присъстващите. Няма да посоча никого с пръст. Ако описваният минал живот ви се стори познат, чувствайте се удостоени с честта да бъдете избрани, защото Бог ви почита дълбоко за вашата служба.

Това ще бъдат най-значимите минали животи в тази стая. Имайте предвид, че описваните страхове могат да се дължат на най-различни неща. Никой от тях не е задължително да бъде чак толкова драматичен или сериозен като тях. Но тези конкретни страхове ще ви опишат човешките типове, които са сред вас, и техните преживявания. Тъкмо затова Бог ви почита толкова много, понеже сте се съгласили да дойдете тук и да повишите вибрацията на тази планета!

2. Страх от изоставяне

Обръщаме се към една от присъстващите тук тази вечер, която изпитва ужасен страх да не бъде оставена - напълно изоставена. Макар че в сегашния й живот няма нищо, което да й дава основания за подобни о...

3. Страх от конфронтация

Сред вас има един човек, който се страхува от всякаква конфронтация. Сега ще разберете защо. Ти си на 32 години, скъпи - мъж в разглеждания живот. Макар че сега, докато седиш в тази група, си жена. В...

4. Чувството за малоценност

Почти всеки един от вас е имал живот, съответстващ на онзи, който ще опишем сега. Последвайте ме за миг в този живот. Ако сега ви помолим да погледнете краката си, ще видите в смътната светлина на кор...

5. Страхът от просветление и обвързване

Действието се развива преди повече от 4000 години. Ти, скъпа моя, си жена и участваш във великолепна процесия. Шествието е започнало в двореца и след като се е точило няколко часа по тесните улици, на...

Рейтинг: 1.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 13693

Препоръчани продукти

Коментари за Крион: Страхове от минали животи

  1. .

    Мантията на Любовта,бронята на Мъдростта,щитът на познанието и мечът на Истината!Това са атрибутите на Новата епоха.Учителю,благодаря ТИ!

  2. 1.

    Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!

Подобни статии