PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Страхове от минали животи

Крион: Страхове от минали животи

  1. Крион: Страхове от минали животи
  2. Страх от изоставяне
  3. Страх от конфронтация
  4. Чувството за малоценност
  5. Страхът от просветление и обвързване

Чувството за малоценност

Почти всеки един от вас е имал живот, съответстващ на онзи, който ще опишем сега. Последвайте ме за миг в този живот. Ако сега ви помолим да погледнете краката си, ще видите в смътната светлина на коридора, че носите сандали - сандали, които сами сте си направили. Някои от вас изобщо не виждат краката си, понеже коремът им пречи, толкова са дебели от тъпкане с хляба, който месят и пекат в манастира! Носят се слухове, че висшите духовници измислили постенето, за да не се пръснат монасите. Преценете сами.

Всички вие сте имали животи в служба на Бог. То се вижда, понеже е нещо нормално за хората, които седят пред мен в тази група - търсещи просветление, готови да седят цял час или повече, заслушани в моите духовни истории. Това говори за вашата същност и илюстрира живота ви.

Но виждате ли, в този минал живот има нещо много интересно. Защото в служенето на Бог намерението било обърнато с краката нагоре! Вие се подценявате във вашата служба на Бог - някои от вас в течение на много животи. Прекланяте глави като овце ;пред доктрината - понеже смятате, че тя е вашата мисия и понеже са ви казали, че така трябва и така е наредил Бог.

Няма нищо е по-далеч от истината! Скъпи мои, вие дойдохте в този живот като просветлени същества с много цветове, показващи вашето величие - показващи колко сте важни в общия план на нещата. Вече сме ви казвали това и затова ви мием нозете! Така че не е полезно за вашето величие да пропилявате живота си, сврени в някакви неосветени килии, за да преписвате Божието слово.

Защо е станало така? Как така голямата новина за вашето пристигане като почтени хора с Божи облик, овладяващи своя кармичен урок, се е изопачила в този сценарий? Нека да ви подскажа как е станало това, как прекрасната вест за човешката почест и упълномощаване от великия Учител на любовта в Новата епоха се е изопачило до неузнаваемост. Помислете за следното: векове наред вашите духовни водачи са били и ваши държавници. Седели са на челното място и са издавали политически и духовни закони. Какво правят обикновено мъжете, за да печелят власт? Оставям ви сами да си отговорите на този въпрос, тъй като той ще ви покаже защо държавниците не бива да бъдат свещеници.

Това обърнато наопаки боготворене е характерно и за вашето време, въпреки че религията вече не е свързана с политическия елит. Вслушайте се какво ви . казват сега вашите религиозни водачи. Думите им наистина ли звучат като истинското послание за човешкото упълномощаване, замислено от Учителя на любовта? Съвременните религиозни водачи продължават да ви убеждават, че вие сте нищо, родени в един свят, където не можете да спечелите - свят, където вече сте извършили нещо ужасно, от което трябва да се срамувате. Те ви казват, че трябва да вложите вашето доверие и вяра (и изобилие) в една доктрина - тогава можете да бъдете нещо. Това послание, скъпи мои, не отговаря на вашето величие! Това послание, скъпи мои, не е вярна информация, защото вие действително сте специални, когато пристигате.

Така че каква карма се натрупва чрез животите наред, прекарани в манастирите? Поражда се тревога и страх от властта. Създава се чувство за малоценност и убеденост, че не можете да направите нищо добро. Смятате, че само висшите духовници могат да направят нещо значимо.

Когато животи наред са ви втълпявали, че сте нищо и сте овце, вие свиквате постоянно да търсите пастира и не се осмелявате да помислите, че вие заслужавате да бъдете пастирът. Съвременните религиозни водачи ви казват кой е пастирът, а повечето от тях непрекъснато спорят помежду си. Но въпреки това ви контролират. Казват ви какво да правите. Те съдържат вашето просветление. Това е погрешно! То е основен страх, причиняван от хилядолетия, прекарани в неразбиране на човешката същност! Самият учител ви казваше, че сте пастири в обучение и сте равни. Прочетете отново словата!

Тази карма ви отклонява от вашето величие. Пречи ви да се възползвате от възможностите, които се отварят пред вас, понеже вие не се чувствате достойни за успеха! Често ви се струва, че не можете да направите определени неща и не можете да имате изобилие, докато вървите по тази планета.

Заявете вашата сила! Бог е ваш партньор в тази Нова епоха, а вашето намерение трябва да бъде да общувате и различавате - а не да падате по очи и да редите молитви, вместо да вършите работата. Нашият съвет е да извадите огледалото на Божия Дух и да погледнете в него. Вижте кой сте. Вижте собствените си блестящи цветове. Вижте почестите си. Насладете им се! Вие наистина сте достойни и Божията любов и указания ще ви подкрепят! Бог не иска да ви контролира!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Без страх и без тъмнина в Любовта безгранична!
Анонимен
Мантията на Любовта,бронята на Мъдростта,щитът на познанието и мечът на Истината!Това са атрибутите на Новата епоха.Учителю,благодаря ТИ!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...