PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: съществата около вас

Крион: съществата около вас

  1. Крион: съществата около вас
  2. Арктур и Ащар
  3. Вашата посевна група
  4. Слънчевата група
  5. Учителите и вие
  6. Тъмните
  7. Водачите

Вашата посевна група

Тези, които са сред вас, с които ще общувате най-ясно и най-лесно (можехте да отгатнете, защото добре ги познавате), са съществата, които ви обичат сърдечно и са тук, за да ви наблюдават и подтикват с любов. Те трябва да стоят на "една ръка разстояние" и да показват науката си. Те са като вас и имат биология като вашата. Те са вашите семена и са от Седемте сестри. Те са Плеядианците. Никой друг не е по-близо до вас (който не върви с вас ежедневно) от тях. Те притежават способността да бъдат сред вас и вие не можете да познаете кои са. Те са във вашето измерение и трябва да са внимателни, защото иначе тяхната наука ще се излее във вашата... а все още не е настъпил моментът за това. Попитайте ги: "Защо сте тук?", и те ще ви отговорят, че са тук заради любовта; защото "сега е моментът". В тази група цари голямо вълнение. Те са вашите семена! (Те носят информация за начина, по който стават нещата около вас, от гледна точка на същества със същата биология като вашата, които са просветлени за това какво става по отношение на вашата човешка същност... на практично ниво.)

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Надежда
Тези послания идват чрез възвишени хора,които човек трудно би разбрал,ако поне малко не е запознат с духовното израстване.може би това е новата победа,с която народа ще бъде възнаграден,в скоро време.
Yulium
И нито дума за Христос... Много 'тънка' игра по най-'тънката' струна на човешката душа - ВЯРАТА! Използва се несъвършенството на човека да вярва повече в това, което му се иска (характеристика на егото), вместо да вярва в това, което Е (характеристика на Духа). Повечето хора не правят разлика между двете, защото не са достигнали до там ... И като прилагат разни позитивни самовнушения и разни 'вселенски закони' и кодове със съмнителна безкористност си мислят, че израстват духовно ... И вместо да търсят Истината, вярват на и във всичко, което им харесва и ги устройва за момента. И точно това се използва от безтелесните. А безкористната Любов е само една - Божията! И тя не се намира в бля-бля посланията от 'висши' извънземни разуми ... :)
Как точно ще се осъществи просветлението ни - с по-оскъдна или по-подробна информация е въпрос на предпочитание и избор на всеки от нас. Резултатът е същественото - да достигнем до самото просветление.
Анонимен
Не е задължително да вярвате на него, вярвайте в себе си, в собствената си сила. Вярвайте че можете сами да направите живота си по-хубав във всяко отношение, че можете да се изцелите, че можете да се предпазите, че можете да получите всичко от което имате нужда точно сега. Всичко започва от вътре навън и точно това се казва и в тези послания от Крион
Анонимен
Как са достигнали думите на Крион до нас ? Чрез човек-канал !!!! Защо определени хора чуват думите-послания от Крион , а не всички хора ? Дали човекът-канал си е измислил Крион или , Крион е истински ? В това се налага да повярваме , но не в Крион , а в човекът ТВЪРДЕЙКИ , че Крион му говори !!! Ако предположим , че всичко е истина и Крион съществува , кое би му попречило да ни излъже и , ако е така защо го прави ? Може пък Крион да е истински и човекът-канал да казва истината и наистина да чува Крион и Крион да ни казва истината и само истината и наистина да иска да ни помогне !!! Колко хубаво звучи , да има там някакви светли експерти , които да са на наша страна и да ни защитават , но дали това е вярно ? В това е проблемът !!! Вярата е много опасна игра , защото не си абсолютно сигурен дали обектът на своята вяра съществува и ако съществува дали не те лъже , но въпреки това променяш ( нагаждаш) мисленето си , а от там и действията си и на края живота си . Дали си заслужава , не знам , но знам , че , ако промяната на себе си не дойде от вътре , а от прочитането на някакво учение , то тя промяната не е твоя , а нечия чужда !!!!....
Виж още отзиви
Коментирай
loading...