Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Крион  »  Крион: Тайната на Майсторството

Крион: Тайната на Майсторството

Крион: Тайната на Майсторството

Хората а склонни да гледат по списък и стъпала, стълби и процеси. Тези неща са необходими в триизмерния свят, тъй като това е начин по който Хората се придвижват от един пункт към друг. Това е линейността на Вашата действителност и по този начин това е необходимо. Това даже е полезно за тези, които се учат и има смисъл да причислите тези неща и попитате има ли някаква тайна в тях. Тя не е там. Вместо това тайната на майсторството включва всеки от тези признаци в списъка, но това не е нещо, което Вие може да достигнете с лекота или да запомните.

Трудно е да се даде точно определение, но аз ще се опитам. Всичко това се нарича любов към себе си. Вие можете ли да обичате себе си? Вие можете ли да влюбите в своето лице, гледайки го в огледалото. Вие можете ли да гледате на себе си като божествени и красиви? Незабавно, Вие ще въздъхнете и ще отговорите:”Но, това е много лесно. Разбира се, мога. Аз мога да направя това.” Но Вие не го правите, нали?

Нека да се престорим за малко, че Вашата същност е малко дете. Нека да се престорим за малко, че в най-чувствителната част от вас, ядрото на душата, има чувства на дете. Какво бихте казали на това дете, скъпи Човек, скъпи възрастен? Позволете на мен да Ви кажа какво Вие казвате на детето във Вас:

„Вие сте уродливи. Вие сте недостойни. Вие никога не може да направите това! Нещата биха могли да се оправят на Земята, но не много скоро и освен това Вие няма да бъдете наоколо, тъй като не се каните да живеете толкова дълго. Някой по-важен от Вас ще дойде да свърши работата. Вие никога няма да направите това.”

Бихте ли казали това на детето? Бихте ли казали това на младенеца, който Ви гледа с невинни очи и открити чувства? Вие сте шефа и никого повече няма да слушате. Бихте ли казали това? Отговорът е не. Не! Тогава защо говорите така за себе си , скъпи? Именно това ние чуваме. Невинното дете е ядрото във Вас, което очаква тайната на майсторството. Това е красивата основна енергия на любовта и тя постоянно гледа Вашето собствено тяло и съзнание в търсене на отговори. Какво чува то?

Престорете се, че имате малко дете. Чуйте тези думи:” О, колко си ти красив! Виж Твореца там вътре! Аз го виждам в твоето лице, о, драгоценен мой. Виж семената на Бога, които искрят в твоето сърце! Уау! С тази енергия ти действително се каниш да ходиш по различни места. Ти си великолепен! Няма нищо сложно, което да не можеш да направиш.”

Какво ще прави детето с това, скъпи? Малко ще се усмихне, ще се разшири и ще събере своята сила. Те обичат това!

„Наистина ли? Вие виждате ли това? О, благодаря!” Тогава детето ще излезе от стаята със семената, за да се превърне в същество, което знае как да поддържа себе си и другите. Истината действа тогава и неговата сила се увеличава всеки ден, в който то ходи по земята. Без камъка на съмнението на неговия път, то се насочва и ускорява към ново ниво, помагайки на всички около него и на земята непосредствено.

Какво, бихте ли могли Вие да направите това със себе си непосредствено? Ако това е само диалог, Вие бихте ли могли да давате любов на себе си всеки ден от Вашия живот? Как бихте нарекли това? Това се нарича влюбване в себе си. Това не е лесно, не е ли така? Вие се оказвате пред необходимостта да преустроите своите убеждения, не е ли така? Какво ще стане, ако някой дойде при вас и попита:”Как са нещата при теб? Говорете с детето.

„Аз се чувствам великолепно, защото аз съм вълшебен майстор!” Вие бихте могли да кажете това, но не го правите, нали? Не.

Хората са разбрали, че ако те станат негативни, това ще привлече внимание.

„Как са нещата при теб?”

„Не са добри”. Този отговор привлича внимание и ни позволява да имаме малка объркана драма:

„Защо?”

„Тъй като нещо се случи.”

„Какво се случи?”

„Това е, това е....лоши неща”.

Виждате ли, аз слушам как хората общуват. Аз живея с Вас. Знаете ли това? Аз съм част от творческата енергия, която се намира около Вас през цялото време. Аз зная кой сте Вие и аз зная кой е тук. Чуйте Вашите думи, които излизат от устата Ви, когато говорите. Много често това е лош навик, но това говорят и клетките, както Вие чувствате, така и те чуват също! Това укрепва негативната енергия. Има ли там радост? Често не. Ако не, то няма никаква любов към себе си.

С кого искате да говори с майстора или с този, който се намира в драмата през цялото време? Вие бихте ли търсили този човек за помощ в своето духовно търсене? Толкова много от Вас казват, че притежават духовност, но Вие вървите с тъмен облак около себе си през цялото време. Как може да бъде така?

Всички неща, които споменах днес са само стълбата на процесите. Вие може да имате по-голяма академична и интелектуална информация, която може да носите, но ако у Вас няма никаква радост, Вие сте само книга с думи, която лежи там непрочетена.

Възможно е, в крайна сметка, да получите лист хартия, която казва, че Вие сте получили висше образование и разбирате всичко, което преподава Крион? Но ангелите около Вас ще крещят от мъка, защото Вие никога не сте разбирали своето вътрешно дете. Това е тайната на майсторството- разбиране /чувстване, преживяване/, емоция на любов към себе си и енергията, която тя създава.

Аз искам Вие да си представите за миг своя любим майстор. Кой е този човек? Възможно е това да е Христос? Възможно е да е майката на Христос? После, възможно е да е Мохамед? Възможно е да е по-древен - Буда? Възможно е да е от по-скоро - като гуру Парамаханса Йогананда? Възможно е да е един от тях? Това няма значение, тъй като те всички преподавали едно и също съобщение за тяхната култура - единство на човечеството и любов към Бога вътре. Така, визуализирайте ги пред себе си.

Погледнете в техните лица. Какво виждате Вие? Вие виждате Човек в мир със себе си. С какво е известен майстора? Мир, търпение, отсъствие на драми, любящи, разбиращи- всички тези неща. Вие мислите, че това върви с интелектуално преследване? Какво са Ви говорили за техния живот? Възможно е да са Ви казвали, че там където са стъпвали са израствали цветя. Техните лица светели като слънце и малките деца ходели при тях. Даже животните знаели кои са те! Всичко това, защото те обичали Бога вътре. Това е тайната на майсторството. Ако Вие се затруднявате с това, аз ще Ви дам видение.

Погледнете своето лице в огледалото и ще видите красотата на Бога в себе си. В същото време , когато се гледате, се обичайте. Вие ще посмеете ли да бъдете любими тази вечер как Ви се струва? Вие ще посмеете ли да отворите сърцето си и да почувствате тези неща? Защо не? От какво се боите? Вие мислите, че това ще Ви причини болка? Това културно несъответствено ли е? Вашето реално семейство е тук, невидимо пред Вас.

По този начин това е молба на Крион в това време , на това място. Част от Твореца е пред Вас /енергията на Крион/. Тя е това , което Вие слушате и чувствате на този трети език. Някои от Вас усещат това, а също и когато го четете, и Вие си задавате въпроси какво е това. Е, това е способ, когато истината представя себе си, когато Вашата врата е отворена! Тези, които са с отворени врати сега, знаят че това е реално.

Има потвърждение за енергията, представена тук. Някои от Вас тук, които могат да видят цветовете на аурата на моя партньор, знаят, че това не може да се фалшифицира или да бъде създадено изкуствено. Нито един не може да дава точно такива откровения, които се случват в стаята или изцеление, което продължава в настоящето време на един от столовете тук. Оставете това място различни от тези , които дойдохте. Това е любов към себе си. Именно така беше при майсторите, Вие не можете да се научите на това с крачки или процеси или с интелектуалния си ум. Вие трябва да станете такива.

И нека бъде така!

Крион

Рейтинг: 2.7/5 на базата на 3 оценки
прегледи 7286

Препоръчани продукти

Коментари за Крион: Тайната на Майсторството

  1. .

    При всичките условия на живота не губи своя мир...Учителя

Подобни статии