PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: За човека на новата епоха

Крион: За човека на новата епоха

  1. Крион: За човека на новата епоха
  2. Изтегляне подържащия екип
  3. Историята на индианеца Дейвид
  4. Стани човек на новата епоха
  5. Качества на човека в новата епоха
  6. Племенното съзнание
  7. Историята за бащата и сина

Изтегляне подържащия екип

Ченълинг от 12.12 1994 г. Дел Мар, Калифорния, продължение:

На 23 април 1994 г. започна промяната, която завършихте днес. Защото трябва да разберете, скъпи мои, че докато вашата планета е растяла, е имало "съдържатели", които са задържали енергията и вибрацията на планетата така, че да може да съществува в равновесие с магнитната мрежа. Магнитната мрежа представлява отчасти двигателя на Слънцето. Когато разберете цветовете и великолепието на онова, което наричате слънчев вятър, и неговата реакция към магнитната система, ще научите повече за двигателя. А създанията, които поддържат равновесието в двигателя, са тук от самото начало. Защото вие трябва да знаете, че на вашата планета не всякога е имало толкова много човешки същества. Когато сумата от човешката енергия нараснала, другите същества постепенно намалели. Но най-силните останали тук, тъй като били необходими, за да поддържат такова енергийно равновесие на Земята, каквото хората никога не биха могли да постигнат в старата енергия. Но поддържащият екип на това място започна да се изтегля на 23 април 1994!

И те напуснаха планетата с голяма радост, защото знаеха, че се поставя началото на нещо удивително: упълномощаване на планетата Земя и началото на онова, което ние наричаме независимостта на планетата ви, Често ще използваме думата упълномощаване, тъй като няма по-подходяща от нея. Освобождавате се от оковите на печат, който ви е съпътствал хилядолетия, и получавате достъп до чудните дарове за човешките същества. На тази дата започна предаването на факела. Много от вас го почувстваха и ознаменуваха, защото беше предречено. Процесът започна благодарение на Хармоничната среща. И стана възможен заради новия шифър от 11:11. Най-напред се проведе измерването, после кодирането, а накрая действието; а трите заедно ще променят планетата завинаги.

През 1994 година от вашето летоброене всичките тези неща се случиха в ускорен ритъм. Погледнете разстоянието между първото събитие през 1987 и второто през 1992. После вижте разстоянието между 1992 и третото през 1994, а накрая 12:12 сега. Разбирате, че математиката на случващото се не е линейна, защото нещата се случват все по-бързо и ще продължат по същия начин, Защото предаването на факела през април тази година постави началото на онова, което сега познавате като 12:12. На онези от вас, които искат да знаят какво представлява всъщност 12:12, казваме следното: това е денят на вашата независимост. Защото това е времето, когато ще си тръгнат и последните отговорници за равновесието, които са тук още от създаването на земната магнитна мрежа. А броят на най-мощните създания, които ви напускат и се сбогуват с вас сега, скъпи мои, беше 144,000. Те си заминават с голямо уважение и възхищение, но също и с известна тъга, защото открай време са взаимодействали с вас и ви познават много добре. Но тръгвайки си, те ви предават щафетата. Изправят ви пред предизвикателството 144,000 от вас да поемат тяхната енергия. От цялата планета днес това е броят на хората, които ще изберат пътя на извисяването. Защото извисяването е енергията, необходима за запазване равновесието на цялата планета. Това ще позволи упълномощаването да продължи.

Така че 12:12 е завършекът на предаването на факела. Въпреки че 11:11 беше може би най-удивителното събитие за човечеството, 12:12 също се почита, защото представлява поклон пред създанията, поддържали енергията милиони години. 12:12 завърши новата енергия; Новата епоха наистина е тук... епохата на просветлението и упълномощаването за всеки човек, който седи в тази стая или чете тези думи!

Вие може да кажете: "Аз не забелязвам кой знае каква промяна в планетата. Тук съм от доста време и не виждам нещо да се е променило". Ние ви насърчаваме, скъпи мои, да погледнете положението от перспективата на Духа и да видите разликите, които може и да са деликатни, но крещят, че в съзнанието вече има промени, дори само през последните 10 години.

Някои от контактьорите, приемащи от дълги години, твърдят, че това е краят. Остават ви шест години до настъпването на новото хилядолетие. На този етап пясъците на един много важен регион от планетата трябваше да са се обагрили в кръв. И ако днес отидете там, ще видите, че вместо да създават кръвопролития, две страни обменят информация за своите водоизточници, планират да построят заедно язовири, отварят свои посолства. Забелязахте ли? Процесът е бавен, естествено, но забелязахте ли?

На тази планета има четири страни, чиито държавни глави играят ключова роля и които само допреди няколко години гниеха в тъмници в своите страни, заробени от собствените си правителства! Какво се случи, за да се върнат те отново на власт? Какво ви говори това за съзнанието и толерантността на тази епоха? Забелязвате ли?

Новата епоха в новата енергия поражда търпимост, а преговарящите са изпълнени с толерантност и искрена решимост. Дори да не са точно просветлени, те все пак са продукт на новата енергия и усещат това. Когато наблюдавате вашата планета, забелязвате ли, че сте преминали от заплахата от глобално унищожение само отпреди няколко години към ситуация, при която единствените конфликти са племенните войни? Племената ще воюват още известно време, но в новата енергия техните битки ще носят само мъка, а не победа: и те ще се изморят и изхабят междувременно.

Скъпи мои, сега искаме да ви разкажем една притча Това са любимите моменти на моя партньор, защото може да вижда и чувства случващото се. Но преди това нека да отделим няколко минути, за да разкажем на онези от вас, които са дошли с очакването за нещо специално, че могат да го получат сега, стига да пожелаят, защото в момента ви говори Духът. Защото Духът никога не се променя, а истината остава ясна и неизменна. И ние ви даваме смирено онова, което сте дошли да получите. Много от вас знаят за какво говорим, онези, които са дошли с това очакване. Както и онези, които са надарени с ясновидство, могат да погледнат напред и да видят аурите на седящите пред вас същества... както и на моя партньор; това е потвърждение на думите ни. Думите "AЗ СЪМ" ще имат огромно значение за вас, защото представляват същността на Духа, която споделяме ние с вас. И това е любовта, която се лее от Духа и от същото място, откъдето идват тези думи, и от голямото централно Слънце, и ви залива сега с почит за нещата, които сте постигнали като хора. Сега ще ви дадем толкова от тази сила, колкото пожелаете да получите.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Искам да попитам, защо автора не спомена за колко други да речем в Див Свят не са споменати
Анонимен
Автора е *ът= е изпа тил явно
Анонимен
Иде,иде САМ ТОЙ иде, да помага той!
Анонимен
"Красив е живота на ангелите,ти ще сполучиш в живота,слушай гласа на ангелите..."Учителя
Виж още отзиви
Коментирай
loading...