PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Ченълинг на живо от Портсмът, Ню Хемпшир:

Поздрави, скъпи мои, защото аз съм Крион от магнитната служба! Докато свиквате с гласа на моя партньор, който ви говори сега, ние ще изпълним тази стая с нещо много специално. Защото вече сме ви казвали, че колкото повече хора се съберат, толкова по-интензивна става енергията, в зависимост от съзнанието на присъстващите, а ние сме тук тази вечер, за да кажем на всеки един от вас: "О, скъпи мои, ние ви познаваме лично."

Скоро ще свикнете да слушате гласа на моя партньор, както гласа на духовната сила на самия горящ храст, докато спускаме над вашата група конуса на любовта, О, скъпи мои, самият Дух има привилегията да мине между редовете ви! Познаваме лично всеки един от вас и то не по имената, които сте си избрали тук. Всъщност, тази вечер ще ви дадем любов и ако позволите на "частиците от Бог", които сте вие, да засияят и да ни призоват, изживяването за околните ще бъде още по-силно. Защото тази вечер е наситена със сила! Нещата, които сме смятали за невъзможни - може би причината да сте тук - могат да бъдат удовлетворени и разрешени тази вечер. Време е, нали? О, скъпи мои, почувствайте присъствието на благословените, не само вашите водачи, но всички доведени от Крион тази вечер. Защото тази стая ще се изпълни със същества, които ви познават много добре и ще ви дадат усещането за любов в живота ви, ще ви прегърнат и ще ви задържат в тези няколко минути и вие ще ги почувствате. Те са тук да ви кажат едно: "Много ви обичаме. Не смятате ли, че знаем какво сте преживели?" С тези думи се обръщаме към вас тази вечер.

Ще преустановим учебните лекции за този ченълинг. Вместо това ще направим обобщение, което не сме правили от известно време - преглед, който ще ни помогне да обясним някои неща. Ще наречем това послание "Човечеството, изчезващ вид".

Някои от вас ще попитат: "О, не, какво имаш предвид, Крион? Нещо лошо ли ни очаква? Ще загинем ли?" Ние сме тук с голяма любов, за да кажем "Не". Човечеството както го познавате, ще изчезне, когато хората с повишена вибрация се увеличават. Вашата човешка природа ще стане нещо съвършено различно. Протичащата алхимия на Духа ще ви превърне от хора в нещо съвсем различно от човека в старата енергия.

И сега, за да поговорим за тази промяна, искаме да ви дадем перспектива за вас самите - която е леко забавна за Духа. Комичният момент произтича от факта, че е уместно да съществувате в дуализъм, за което ще поговорим след малко.

Рейтинг:

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...