PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човечеството, изчезващ вид

Крион: Човечеството, изчезващ вид

  1. Крион: Човечеството, изчезващ вид
  2. Създадени равни
  3. Затъване в драмата
  4. Егото
  5. Числеността на хората
  6. Биологията
  7. Вибриране на по-високо ниво
  8. Въпроси за онова, което предстои
  9. С кого ще се срещнете
  10. Къде трябва да съм сега?
  11. Какво мога да направя?

Въпроси за онова, което предстои

И накрая, да обсъдим някои от най-важните въпроси и да ги групираме. Ето два от тях:

"Крион, какво ще се случи в бъдеще и какво трябва да направя?"

Има разписание, скъпи мои, което всеки запознат с енергията на числата може лесно да прогнозира. Групата на Крион ще е приключила с настройването на магнитна мрежа през 2002 г. След това новата мрежа ще бъде готова и промените за вашето упълномощаване ще са приключили. Затова следващата година ще представлява промяната (завършекът) и това ще бъде 2003 г. - година на петицата  (2+0+0+3) и годината, бележеща края на настройването. Ще ви трябва време да свикнете с новите настройки, докато те се наместват във вашите ДНК инструкции и позволяват по-голямо упълномощаване, тъй като самите мрежи предават енергиите на космоса, които ви изпратихме като подготовка за новата епоха.

Следващата година на петицата след 2003 г. е 2012 (2+0+1+2), което, скъпи мои, е важен пункт. Защото годината 2012, ако вярвате на вашата древна история и на онези, които са правили предсказания за бъдещето, е краят на вашето време! Какво може да означава това? Според някои това означава край за планетата - унищожение. Всъщност обаче означава промяна, скъпи мои. Споменавали ли сме това? Че с увеличаването на вибрацията на човечеството и хората стават по-малко, отколкото в старата енергия, и когато Земята вибрира с различна честота, вашата времева рамка ще реагира! Да, споменавали сме го [Виж предишния ченълинг на стр. 169 - Извисяване П]. Често говорим, че физиката ще откликне на енергията на любовта (новото съзнание) и самите атоми ще се променят, създавайки нова времева рамка за планетата. Ако сте в течение на информацията на Крион за физиката, скъпи мои, тези думи ще имат смисъл за вас.

Като всички други духовни неща, това няма да се случи мигновено на 1 -ви януари 2012 г., така че не вадете апаратурата да го запишете. То е просто знак за започването на уместното за вас бъдеще и ние ви даваме тази информация с ясното съзнание, че притежавате способността преминете в него или не, както решите. Вие имате способността и силата да постигнете критичната маса и да продължите напред, за да позволите този процес, ако решите. Наясно сме, че тези предсказания се основават на съзнанието на планетата в момента и на ускоряването в момента.

Тогава 2012 г. ще бъде наречена знакова, тъй като ще се разтопи плавно в новата епоха, докато хората свикват със своето позволение да променят времевата рамка. Погледнете календара на майте и вижте какво казва той за 2012 г. Погледнете в миналото и вижте какво казват духовните историци за 2012 г. и ще осъзнаете синхрона в информацията между древните и онези, които понастоящем изучават новите признаци и математиката на кръговете. Какво е това? ПОЗВОЛЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА. Позволение за преминаване в друга времева рамка, защото истински просветлените същества не са във вашата времева рамка. Когато повишите вибрацията до нивото на тяхната, вашата времева рамка също ще се доближи до тяхната.

"Какво трябва да направя аз?", ще попитате вие. "Крион, къде е моята роля във всичко това?" Ще ви дадем информация, която не се е променила от започването на този ченълинг. Грижете се за СЕБЕ СИ. Само това трябва да направите. Единицата ще промени мнозинството. Чувате ли? Единицата ще промени мнозинството! Независимо какво според вас се случва в живота ви на Земята, планът е много по-голям - много по-голям! Вие сте толкова значими във вашата работа. Дори да работите с хората индивидуално, разберете факта, че вашата работа на индивидуално ниво променя мнозина в редицата. Лечители, вие нямате представа за синхрон-ността в този процес! Продължавайте. Извисявайте собствената си вибрация. Бъдете последователни и използвайте преценката си във всички тези неща.

Ченълингът

"Какво трябва да направя с канализираните творби?", ще попитате вие. "Как да подхождам към получената информация?"

Ето нещо, което досега не сме споменавали. Скъпи мои, използвайте канализираната информация както ползвате всеки справочник. Вземете каквото ви интересува, а после я затворете и я върнете на рафта, понеже ВИЕ сте упълномощени, а не контактьорът. Не ви трябва постоянна връзка с медиума и не ви трябва гуру, нито пък водач. Вие сте пастирът! Поемете напред със силата, която носите в сърцето си. Използвайте информацията като източник за повишаване на вашата вибрация и сила като работник на светлината. Вие ще свършите работата на планетата, не медиумът.

Рейтинг:

Отзиви

сиси
Преди 1 година точно на 6.10.14 ми се случи нещо невероятно. Около 23.30 часа излизам на балкона и погледа ми се закова на зеленикави светлини подобни на облачета ,които кръжаха бързо над съседния блок .Веднага си помислих ,че това са Ангели. Така ги наблюдавах близо около 2 часа . Бях много развълнувана и радостна, но не можах да го споделя с никого по разбираеми причини. Имам още 2 подобни преживявания. Вярвам ,че тези Ангели бдят над мен!
надежда
благодаря
Бабански
Аз също ви обичам и ви благодаря, благодаря ви и за насоките, знам че ще успеем, защото сте с нас
Анонимен
Силата е в човешката душа-там е божествената искра.Има я във всеки!
Анонимен
Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...