PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човешката биология

Крион: Човешката биология

  1. Крион: Човешката биология
  2. Семената на звездите
  3. Хормонът на смъртта
  4. Изборът в детството
  5. Биологичното лечение
  6. Видове лечение
  7. Самолечението

Биологичното лечение

Сега ще обсъдя биологичното лечение. Стигаме до същността на историята за човешката биология. Лечители, чуйте как протича лечението, което не е тайна за вас. Човекът, който е пред вас с молба за лечение трябва да ИЗБЕРЕ да се излекува. Вие може да отвърнете: "Крион, това е смешно. Всеки един човек, който идва при мен, има намерението да седне там, така че естествено е ИЗБРАЛ да се излекува." А ние казваме: "О, не, не е така." Много от тези хора избират просто облекчението. Те искат да се почувстват по-добре. Искат да ги оправите - ВИЕ да оправите ТЯХ. ВИЕ! Що за личен избор е това? Те не избират да се излекуват; избират да преотстъпят отговорността на ВАС да ГИ излекувате!

Вижте, изборът е много важен духовен аспект. Това послание е много свещено, скъпи мои, защото вие не знаете големия план. Не можете да видите онова, което виждаме ние, когато се излекува някой човек. Много често излекуваният прави значими неща за планетата и вие нямате представа как сте му помогнали да осъществи договора си. Както вече сме казвали, лечители, слушайте: Може да сте изморени да лекувате човек по човек, отново и отново. Знайте това: Именно ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК, с когото работите, ще има деца, които никога няма да видите или за които няма дори да научите, които ще повлияят на големия план. Но откъде да знаете? Вие нямате нашата перспектива. Доверете ни се. Партньорството с Духа се изразява в това. Повярвайте, че е така. В тази стая има огромен потенциал за излекуването на отделния човек и планетата!

Този, който идва при вас, трябва да даде позволение с личния си избор да оздравее. Затова е добре да проведете церемония около това събитие. Затова следващия път, когато някой - например, някоя жена - седне пред вас, кажете: "Хайде да изречем заедно няколко неща." Попитайте я: "Искаш ли да се излекуваш?" Тя ще каже: "Да, искам." Тогава я накарайте да изрече на глас думите! Помолете я да каже какво ВЪЗНАМЕРЯВА. Биологията ще я изслуша и ще я чуе. Позволение за лечението! О, какъв звук! Каква разлика! Какъв избор!

Стигаме до нещо важно, което обаче звучи странно. Лечителите всъщност не лекуват. Те дават на тялото позволение да постигне временни балансирани качества. Онези от вас, които се занимават с енергийна работа, знаят много добре какво имам предвид. Лечителите не лекуват. Лечителите са помощници за постигане на равновесие. Но работата я върши човекът на кушетката. Знаехте ли го? Човешкото тяло се балансира от само себе си. И всички лечители и всички свойства на веществата, използвани за лечение на човешкото същество, целят УЛЕСНЯВАНЕ НА САМОБАЛАНСИРАНЕТО. Защото биологията може да прави чудеса. Тя се стреми към равновесие. Така е замислена. О, скъпи мои, няма причина някой да си тръгне оттук в дисбаланс тази вечер. Изследователите тъкмо започват да откриват това равновесие и онзи, за когото говори моят партньор по-рано тази вечер, наистина е бил въведен на много свещено място. Тази нова наука гласи, че вие можете да ПРЕПРОГРАМИРАТЕ ВАШАТА ДНК! Святото е, че тази нова наука ще ви промени, така че да променяте самия план на планетата Земя! Вие сте на прага на голямо биологично откритие. Ние искаме да останете! Отмина старата парадигма на кратката инкарнация. Овладейте новия метод да оставате на планетата в по-висока вибрация и промяна на измеренията!

Да се върнем на лечението. Искаме да ви дадем шест особености на лечението, които вече познавате, но ние ще ги коментираме. Това е свързано с темата за външното лечение, тоест не-самолечението и подпомагащите хора и вещества. Ще започнем отгоре надолу -от най-висшата енергия, до която имате достъп сега, и ще завършим с методите на миналото или най-нисшата енергия, която върши работа. Всички те са подходящи за определен тип ситуации. Запомнете следното: Не отхвърляйте някоя лечебна техника, която може да ви спаси живота, само защото все още не сте й намерили високо-енергиен заместник! Използвайте науката, с която разполагате, във всичките й форми. Проявявайте съобразителност и мъдрост. Иронията е, че някои "просветлени" хора отхвърлят старото - въпреки че новата замяна все още е в ранните стадии на откриването. Имайте търпение! Не се стряскайте, ако някои много, много стари и привидно смешни методи се окажат най-функционалните!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Аз и всяка моя клетка живеем в Любовта и работим за изпълнението Волята на Бога тук и сега!Амин!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...