PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Човешката биология

Крион: Човешката биология

  1. Крион: Човешката биология
  2. Семената на звездите
  3. Хормонът на смъртта
  4. Изборът в детството
  5. Биологичното лечение
  6. Видове лечение
  7. Самолечението

Хормонът на смъртта

Вече сме ви казвали, че остават много невидими неща в инструкциите за вашата ДНК. Вие ще попитате: "Крион, защо не ги виждам? Нали имаме силни микроскопи?" Ще ви дам един пример. Да си представим, че преди 150-200 години някакви учени чрез технологично чудо успяват да се пренесат във вашето време, за да ви наблюдават от разстояние. В тази история предизвикателството за тях е да наблюдават, а след това да докладват как общувате през 1998 г. Тяхната технология за пътуване във времето не им позволява да чуват нищо, а само да надничат през времескопите и да ви виждат сега. Те ви наблюдават известно време, после се връщат и съобщават: "През 1998 г. комуникациите не са много по-различни. Изглежда, че след 150 години пак ще говорим като човешки същества. Видяхме как устните им се движат и говорят на висок глас. Освен това видяхме много кабели навсякъде. Според нас това са някакви устройства, които им позволяват да разговарят по жиците! Но като цяло, общуването не се е променило съществено."

Изпуснали са много, нали? Изпуснали са десетките хиляди образи, излъчвани по въздуха! Пропуснали са всички видове общуване, които протичат чрез предаване на магнитни вълни в атмосферата. Изпуснали са всички сателитни предавания, станциите и кулите - и милионите разговори, които протичат чрез тях. Защо ги пропуснаха? Защото не можаха да ги видят! Не бяха подготвени за информацията и познанието за тези неща. Не бяха предразположени да очакват нещо толкова удивително. Нямаха технологията, нито дори очакването за технологията - затова не я видяха. Но тя все пак съществува като реалност през 1998, въпреки че те не я докладваха. По същия начин вашите съвременни учени надничат през микроскопите и електронните апарати, разглеждат ДНК и анализират само каквото виждат - химията. Не са готови да видят и разберат онова, което стои зад химията, тъй като нямат представа за набора магнитни инструкции на ДНК. По-нататък ще ви разкажем повече по въпроса.

Именно магнетизмът съдържа набора инструкции за живота ви. И не само това. Той поддържа духовното намерение! В този магнитен строеж вие имате не само биология, но и свещено предназначение. Това е звездното семе, защото то съдържа вашите кармични планове и магнетизма на вашето раждане - разположението на планетите в Слънчевата система при раждането ви -магнитното качество на ДНК. Това е магнитният отпечатък, за който говорим, защото този магнитен отпечатък е върху химията на вашата ДНК. Следователно това е механизмът на онова, което вие наричате науката астрология и вече ви казахме къде се намира неговият модел.

Но това не е всичко за този голям магнитен отпечатък. Той е отговорен за външността ви - "спомена" как растете и семената на самия живот. Въпреки че ще го разгледаме по-късно, искаме да обсъдим една друга особеност на ДНК магнетизма. Той съдържа съвсем реален "набор инструкции" за смъртта ви! Как е възможно? Той е налице и моделира живота ви - продължителността, скъпи мои, превръщайки я в по-малко от 1/10, отколкото би била без него! Искаме да ви кажем, че човешкото тяло в цялата си святост и в целия си велик замисъл и чудни механизми е замислено да се подмладява безкрайно. Единствено специфичният набор инструкции в ДНК позволява прекратяването на живот и химичните реакции, за които искаме да поговорим. Вече говорихме за началото, сега да се спрем на края.

Има тъга в тези думи. Ние ще ви кажем неща от огромно значение, защото ще разгледаме положението ТАКОВА, КАКВОТО Е. След това ще ви кажем как то МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ. Всеки един човек носи инструкцията за отделянето на хормона на смъртта! [От Лий: Може би не е хормон в научния смисъл на думата, но за момента няма друго понятие, с което да преведем термина.] Скъпи мои, без задействането на тази инструкция човешкото тяло ще живее над 900 години. Но днес във вас се задейства инструкция, която предизвиква прекъсване на естественото подмладяването, а резултатът е остаряването и смъртта. Отделянето на този хормон на смъртта трябва да се регулира от часовник - и такъв има. В строежа на ДНК и в гените на всяка една клетка във вашето тяло има хронометър - часовников механизъм. Тук сме да ви кажем за първи път, че този часовников механизъм е отговорен за смъртта. Той е катализаторът за смъртта.

Вече знаете, че в биологията на вашето свещено тяло има часовников механизъм, който отброява дните до пубертета. Той отброява дните на репродуктивния период и отброява дните на постепенното и растящото увеличаване при отделянето на хормона на смъртта! Пулсиращият механизъм, който хармонизира тези часовници, така че всяка клетка в човешкото тяло знае колко време ще функционира, все още ви предстои да го намерите. Вие го наричате "биологичен часовник". Хормонът на смъртта се отделя по план и прекъсва подмладяването. Вие наричате процеса стареене. Така сте го замислили, но сега възкликвате: "Това е трагедия!" А ние казваме: "Вие сте го планирали." Може да попитате: "Защо трябва да става така? Защо е важно или свещено това послание? Изглежда толкова тъжно, ако е вярно."

ПРИЧИНАТА е, че за планетата беше необходимо да се създаде инкарнация за хората, осигуряваща относително кратък престой в урок - последвана от прераждане в друго изражение, запазващо пластовете на миналата карма. С други думи, веригата кратки животи създаде двигателя на кармата, който беше необходим за повишаване на вибрацията на тази планета. Това е причината за този механизъм. Тази планета беше създадена от вас, като частици от Бог, за да се вземе балансирано решение за Бог. Междувременно вие изненадахте цялата вселена! Защото вибрацията на тази планета и нейните обитатели се ускорява непрекъснато през последните няколко години, срещу целия потенциал за това събитие. Затова ние сме тук! Вие променихте бъдещето си и ние сме тук да приложим механизмите на промяната и да ви дадем нова информация за постигнатото от вас. Не ние контролираме положението - а ВИЕ. И така беше създаден хормонът на смъртта, скъпи мои, първоначално за система, която се премахва сега. Разбирате ли смисъла на казаното тази вечер? Системата на краткия живот се променя. Призоваваме ви да слушате внимателно, за да разберете, че не след дълго часовниковият механизъм и хормонът на смъртта ще бъдат излишни. О, колко ви обичаме! Ще бъдат необходими още дарове и още духовна енергия на планетата, за да се промените, но и това ще стане. Ще бъде нужна мъдрост и разбиране, за да приложите тази нова енергия - и многото нови научни постижения, които ще я съпътстват. И това не е всичко.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Аз и всяка моя клетка живеем в Любовта и работим за изпълнението Волята на Бога тук и сега!Амин!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...