Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Ватикана вече е на колене, но работата по обелиските трябва да продължи

Монтаги Кийн: Ватикана вече е на колене, но работата по обелиските трябва да продължи

Монтаги Кийн: Ватикана вече е на колене, но работата по обелиските трябва да продължи

Скъпи мои, ние правим много голям прогрес. Светлината се разширява все повече и разпространява истината по пътя си. Това, което започнахме на 2-ри февруари се осъществява прекрасно. Колкото повече страни вземат участие, толкова повече расте силата на светлината.

Моля ви да продължите работата си с обелиските в Рим, докато не видим желаните резултати.

Тъй като Рим е център на корумпираната система, трябва да се концентрираме върху това да прекъснем енергийните му доставки. Никога не трябва да използвате сила от какъвто и да е вид, тъй като това не би било продуктивно. Физическата сила не ви е необходима. Силата на ума е всичко, от което имате нужда. Аз никога не бих защитавал боравенето със сила.

Любовта е най-голямото ви оръжие. Тъмните сили не могат да ви наранят, ако им изпращате любов, тъй като те не знаят как да се справят с нея.

Всеки ден от този месец е много важен. Както знаете определени дати са избрани от различните религии, защото се смята, че са много мощни. Затова ви призовавам на тези дати да вложите сърцето и душата си в своите медитации, за да противодействате на негативната енергия, произлизаща от различните религии. Гледайте на това като на игра, която току що сте научили как се играе и започвате да ставате все по-добри.  Досега всичко ставаше както пожелаят тъмните сили, но сега след като сте отворени за Светлината, животът става много по-труден за тях. Те се лутат и бягат във Ватикана. Последният е зашеметен от делото заведено от Кевин Анет, свързано с техните измами. Този човек направи голяма услуга на човечеството. Само той посмя да се изправи срещу една организация, която има пълен картбланш да прави каквото си поиска от създаването си преди почти 2000 години. Светът се нуждае от повече хора като Кевин Анет и Дейвид Айк, които смело се изправят и доказват своите думи. Човечеството е намерило своя глас и е щастливо да го използва. Вие не сте овце, не сте гои. Вие сте могъщи същества на Светлината, които най-накрая са намерили пътя си.

Всеки има своята роля. Всеки разполага със своя ум. Използвайте го, за да създавате мир. Вижте бъдещето си такова, каквото бихте искали да бъде.  С помощта на силата на мисълта можете да създадете това бъдеще. Думите са мощен инструмент, дори мисълта ви има голяма сила. Избягвайте телевизионните програми, чиято единствена цел е да контролират ума ви. Възстановете изкуството да общувате и да разговаряте. Смехът е еликсирът на живота.

Внимателно избирайте това, което допускате в живота си. Навсякъде около вас можете да видите продуктите на контролираните телевизия и образование. Когато се срещнете с хора свободни по дух, ще бъдете щастливи да се сближите с тях.

По време на една много мощна масова медитация миналата неделя вие показахте как Ватикана може да бъде свален от властта. Той вече е на колене и с него ще си отидат всички структури на властта, които поддържа. Продължавайте медитациите, тъй като виждате прекрасния им резултат. Вие не можете да бъдете спрени. По-силни сте от Ватикана. Замислете се върху това и потърсете вътрешната си сила. Върнете планетата си към Светлината, тъй като тя е чакала прекалено дълго да се събудите и да осъзнаете какво е било сторено с вас. Вече сте видели Светлината и повече не можете да бъдете жертви на Ватикана и банките, които тя е създала.

Животът в Светлината ще се превърне в огромно приключение за вас.  Имате толкова много да се учите. Нищо от това, което ви е било казвано до сега не е истина. Затова се концентрирайте да изследвате себе си и да опознаете прекрасната планета, на която се намирате. Има толкова много неща, които в момента ви е трудно да си представите. Започвате да ги виждате за първи път, защото досега сте били подвластни на манипулациите на тъмните сили. Били сте затворници в собствената си планета, но сте на път да се освободите, без да се стига до кръвопролития и убийства. Силата на вашите медитации успява да предотврати стартирането на Трета световна война. Разбира се това само по себе си е доказателство, че вие сте силни.

Вие сте братята и сестрите на Светлината. Можете да работите заедно без да се ограничавате от своята раса или вероизповедание. Вие създавате един свят, в който мирът и любовта са основни ценности. Бъдещето на планетата е във вашите ръце и това е огромна отговорност. Именно за това сте се преродили на Земята.  Вярвайте в себе си и със сигурност ще успеете. Колкото повече усилия вложите, толкова по-бързо ще се превърнат в реалност. Тогава ще сте наясно с това, което сте постигнали. След това всички планети ще бъдат освободени, за да повишат вибрациите си заедно с вас. Това е гигантска задача, която е била планирана още преди да се върнете на Земята.

Скъпа Вероника знам, че тъмните сили продължават да ти създават трудности. Всичко това е само временно. Придържай се към това, което знаеш с душата си. Онова, което видя тази сутрин беше абсолютно доказателство за този факт. Изненада те, но и отговори на въпросите ти. От време на време ще има малки пречки, но вече нищо не може да спре започнатото. Всичко ще се случи, когато трябва да се случи. Процесите могат да бъдат само забавени, но не и спрени. Имайте го в предвид и бъдете готови за действие във всеки един момент. Вие знаете какво трябва да се направи. Хората около вас са внимателно подбрани и подготвени. Всичко си има божествена цел. Човечеството ще бъде спасено от съдбата си. Онези, които са част от тъмните сили сега се оказват в ролята, която е била планирана за вас. Те не разполагат с алтернативен план. Те не са очаквали такава съпротива от вас дори в най-лошите си кошмари.

Времето им е изтекло. Те неохотно ще ви напуснат, така че им пожелайте всичко добро. Не използвайте ценната си енергия за тях. Вместо това гледайте към бъдещето и забравете миналото.

Скъпа Вероника, ти знаеш пътя си и трябва само да се придържаш към него. Близко си до крайния резултат. Всички ще празнуваме, когато постигнем нашата цел и се обединим.

Подгответе се да вървите напред.

Аз съм винаги на ваша страна. Ваш обожаващ Монти

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 2738

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Ватикана вече е на колене, но работата по обелиските трябва да продължи

  1. .

    Монти знам, че ще ми помагаш да вървя само напред и то не само на мен, а и на много други приятели! Нека има само любов и Светлина!

Подобни статии

Крион: Приказка за пътя

Крион: Приказка за пътя

Крион: Анджела и нейните приятели водачи Скъпи мои, плътно до вас и обвързани с вашата най-съкрове...
Крион: Как стават нещата

Крион: Как стават нещата

Ченълинг на живо Банф, Канада: Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба и ви обичам сърдечно. Мо...