PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Вашите мисли съдържат енергия

Вероника, скъпа моя вече се случва – хората се доближават все повече до истината. Няма значение по кой път са поели, важното е че то се случва. Хората, които в близкото минало бяха тотално слепи за истината, започват да се пробуждат сега. Това създава едно страхотно вълнение, което произвежда невероятна светлина, която никога няма да угасне.

Вие скъпи дами, Джийн (Каква е „истинската” истина) и Деби (Извънземните) изиграхте водеща роля в пробуждането на човечеството. Вие повярвахте на вашите вродени инстинкти, защото със сърцата си знаехте, че сте на прав път. Не е случайно, че вие резонирате с това, което ви беше казано за Ирландия. Както добре усещате с душата си този път трябва да бъде следван, за да бъде разкрита истината, която не може да бъде открита на друго място. Поради това този малък остров държи ключа, който ще ви освободи от оковите на Тъмните сили и всичко фалшиво и отрицателно. Понеже Тъмните сили се страхуват от това истината да излезе наяве, те са впрегнали цялата си мощ по време на човешката история, за да са сигурни, че Ирландия и нейните тайни ще останат скрити завинаги.

Светът сега блести със светлина върху Ирландия. Учените също ще се включат и ще помогнат за разгадаването на тези тайни. Не беше случайност, че аз срещнах и се омъжих за Вероника. Това беше част от големият план за спасяването на човечеството от Тъмните сили. Вероника трябвa да бъде подкрепена в своята работа. Тя се доверява на моите ръководства и има хора около нея, които знаят какво трябва да бъде постигнато.  Поради това се предприемат много действия, които целят да попречат на приключването на нейната работа.

Вашите мисли съдържат енергия. Аз ви моля да изпратите вашите мисли, пълни с любов, към онези, които вземат участие в това велико начинание. Всичко започва да се случва много добре заедно. Вие трябва да гарантирате, че преходът се случва плавно, без прояви на насилие или отмъщение. Трябва да гледате на него, като отстъпване встрани или отказване от всички права на власт. Умолявам ви да обърнете внимание на това мое желание, защото то ще направи живота много по-лесен за всички вас. Вие бързо ще забравите за това, което Тъмните сили са ви карали да правите. Всичко ще се открие пред вас.  Всички ще бъдете равни и обединени в едно. За да успеете не е нужно дори да повишавате глас. Вие сте свободни да се насладите на оставащия ви земен път, без да сте възпрепятствани от Тъмните сили. Отнасяйте се благородно към победата, защото тя е ваша. Бъдете благодарни на всички хора по целия свят, които проправят пътят напред към Светлината.

Има много неща, които ще научите за вашата планета. Ще можете да се насладите на всичко, което е било скрито от вас. Бъдещето ви се очертава да бъде вълнуващо и просветено. Не трябва да се страхувате от другите хора, защото ще се обедините и ще бъдете приятели, а не врагове. Ние възнамеряваме да отстраним всички заболявания, които са създадени от човека с цел да ви контролират и да ви държат в страх. Ние имаме големи планове и сме готови да ги изпълним в подходящия момент. Това което искаме от вас е да се отнасяте с всеки така, както искате другите да се отнасят с вас.

Ще бъдат разкрити подробности за това как е било завладяно човечеството. Те ще шокират и разстроят много от вас. Трябва да се освободите от тези чувства, защото те не са ви от полза. Миналото си е минало то трябва да бъде разкрито, за да може в настоящото да се възцари Истината, която да ви напътства за в бъдеще. Оставете онези, които са останали подвластни на Тъмните сили да се справят с факта, че са се провалили.

Вие сте постигнали толкова много. В бъдеще децата ви ще разполагат с истинското знание и ще бъдат свободни от войни, предизвикани болести и страдания. Те ще се наслаждават на свободата да изследват каквото си пожелаят, без наличието на изкуствени прегради. Вашата решимост да разкриете истината е направила всичко това възможно. Историята ще запомни вашите усилия да се борите за справедливост и мир за всички. Ние ще дойдем сред вас и ще се присъединим към тържествата ви, тъй като постигнатото е резултат от съвместни усилия и ние имаме нужда един от друг, за да постигнем всичко това. На вашата планета има много повече неща, отколкото сте си мислели.

Тъмните сили са виновни за всичко лошо, което се намира във вашия свят. На тях ще им се наложи да бъдат изправени пред този факт публично и открито. Вие трябва просто да се освободите от тях и да не губите ценната си енергия, търсейки реванш. Вместо това концентрирайте енергията си върху всичко онова, което сте постигнали, докато твърдо сте отстоявали позицията си в търсене на истината. Всичко негативно ще бъде премахнато от живота ви. Това е грандиозна задача за която се нуждаем от вашето сътрудничество. Световните армии ще бъдат разпуснати, тъй като причините за войните ще бъдат разкрити. Онези които предизвикват война след война ще бъдат разкрити и осветени. Те са загубили своята сила и контрол над човечеството. Все още някои от тях се преструват, че са все така силни. Те блъфират в опита си да привлекат глупавите политици в поредната си война. Те не смятат да си заминат тихо, тъй като не могат да приемат поражението си. Затова те се перчат като пауни в опит да покажат, че все още контролират събитията във вашия свят. Не бива да се подвеждате от такива хора.

Съзнателно допуснете Светлината в сърцата си и се превърнете в същества на светлината, каквито в действителност сте. Това ще ви позволи да премахнете тъмнината, която е засенчела живота ви. Ще виждате само светлината в другите. Тя е там и ще отговори на вашата собствена светлина. Премахнете всички съмнения за себе си. Вярата в собствените ви сили ще ви помогне да се справите с всички окови, които ще се разрушат и ще изчезнат. Вие бяхте избрани за тази велика задача да възстановите светлината на планетата, така че всеки един от вас има уникална роля в този преход. Вие ще използвате натрупаната си сила, за да създадете един справедлив и мирен свят за всички.

Скъпа Вероника ти трябва да се научиш да се справяш по-добре с голямото количество стрес, което присъства в живота ти. Опитай се да не приемаш всичко присърце. Ти си много по-чувствителна, отколкото изглеждаш. Това което се случва около теб напоследък има за цел да те пречупи, но ти си много силен човек. Ти успя да се справиш с всичко, което се струпа на главата ти след моята смърт.

Ти си много обичана скъпа моя, повече отколкото можеш да си представиш.

Винаги обожаващ, Монти.

Източник: montaguekeen.com

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...