Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Борбата за власт във Ватикана

Монтаги Кийн: Борбата за власт във Ватикана

Монтаги Кийн: Борбата за власт във Ватикана

Ченълинг от 17 Март 2013

Има тайна система за контрол във вашия свят, която вече е очевидна за онези от вас, които са се събудили. Понеже никой не се е противопоставял на тaзи система много дълго време, тя се е превърнала в нещо общоприето за хората. Трябва много неща да се направят, за да се убедят хората, че те са наистина свободни. Много хора са шокирани, когато разберат добре системата и осъзнаят, че в действителност са роби на системата. Всички древни знания и факти от истинската история се скриват от вас от тайните общества, които контролират всичко във вашия свят. Както вече съм споменал много пъти всичкото това знание ще стане общодостъпно за хората, когато се отнеме влиянието на Ватикана. Това е жизнено необходимо на човешката раса, за да оцелее.

Има хора, които изглеждат и действат като вас, но нямат нищо общо с вас. Те все още се надяват да задържат контрола върху вашия свят. Това са същите хора които са отговорни за построяването на лагерите FEMA, където да се задържат хиляди хора, които не покриват техните изисквания. Кръвта, която е необходима за тяхното съществуване е недостатъчна. Те започват да губят контрола си над човечеството. Тяхната цел е да ви държат в постоянен страх, тъй като страхът е нещото, което подхранва силите им. По тази причина животът или казано по-точно съществуването на Земята е много по-скъп. Всичко това е планирано внимателно, за да ви държи под контрол. Хора като Дейвид Айк видяха пълната картина на нещата още преди години. Те направиха всичко възможно, за да го унищожат. Неговото престъпление е, че казва истината.

Всичко в живота ви се манипулира от тези тайни кръвни линии, които властват и принуждават човечеството да живее само за да им служи. Те създават войни, където си поискат и с който си поискат, като винаги ползите са изцяло за тях. Войната е просто игра за тях. Сега човечеството е в процес на пробуждане и осъзнава силата, която притежава. Те вече осъзнават, че властта е в техни ръце и започват да си я връщат от банките и корумпираните правителства. Онези, които остават скрити от погледите, но в действителност контролират марионетките, представляващи официалната власт, усещат как започват да губят почва под краката си. Огледайте се около вас и вижте всеки лидер, който е дошъл на власт с обещания да се бори с бедността. Какво се случва с тях? Един по един те биват отстранявани от власт. Не бива да вярвате на причините, които ви дават, за да нахлуват в други страни. Това е очевидно за много от вас сега. Няма да бъде позволено този елит да завземе изцяло вашата планета.

В момента е интересно да се наблюдава борбата за власт във Ватикана, тя съществува от самото й основаване. Сега е момента те да бъдат проверявани, защото има много въпроси на които трябва да отговарят. Като се премахне пищността и церемониите, какво остава от Ватикана? Една световна сила, която се гради върху фалшифицирането на историята.

Всяка душа започва да се събужда и да излиза от тъмнината. Светлината се разширява и по този начин все повече хора могат да я видят. В тази война за истина и светлина всичко от което се нуждата е любов към ближните си и желание за мир и справедливост за всички. Светът ви предлага много повече, отколкото ви е необходимо и то е предостатъчно за всички. Решението да се държат под контрол някои части от вашия свят е престъпно и несправедливо.

Няма раса, която да превъзхожда другите раси на Земята. Това разделение е изкуствено създадено и скоро ще бъде премахнато. Вие сте извървели дълъг път за постигането на вашата цел. Все повече хора имат смелостта и силата да разследват и разкриват истината. Корумпираните сили започват да губят своя контрол върху човечеството.

Вие ще изпитате нова промяна в енергийните полета в следващите няколко дни. Всичко се случва така както е трябвало да се случи. Това е нашият план за човечеството. Земята да се превърне в място, където властват любовта и светлината и където има справедливост за всички. Не се доверявайте на телевизията и вестниците, които ви съобщават какво се случва. Всичко което излиза там е това което тези които държат властта искат да ви накарат да вярвате. Истината винаги е достъпна за онези които я търсят. Всеки от вас е избран за да носи светлина на Земята. Когато осъзнаете, че всички сте едно цяло ще разберете, че имате много общи качества.  Ще осъзнаете, че се познавате и от минали животи. Когато някой от вас е нападнат, всички заедно трябва да обедините сили и да му помогнете, за да може той да възстанови силите си. Много важно е да изпращате любов и светлина един към друг. Всяка дума и всяка мисъл има своя собствена енергия. Не забравяйте, че всички вие сте могъщи същества на светлината, които най-накрая изплуват от тъмнината, която им бе наложена. Насладете се на пътуването при което ще разкриете това което стои пред вас. Вашето бъдеще е в собствените ви ръце.

Ние от духовния свят се нуждаем от вас да визуализирате светът, който искате да създадете за бъдещите поколения. Вие ще трябва да се научите как да произвеждате добри здравословни храни без вредните химикали. Хората ще трябва да се образоват по отношение на здравните проблеми. Натуралната медицина ще измести напълно съвременните лекарства. Когато въздухът ви стане чист, а храната питателна, повечето болести ще престанат да съществуват. Голяма част от болестите са изкуствено създадени в лаборатории. Целият начин на живот на Земята предстои да се промени напълно.

Ще бъде интересно да се наблюдава как без вашата подкрепа всички бастиони на властта ще започнат да се разпадат. Вие несъзнателно подкрепяте тези, които заплашват самото ви съществуване. След като осъзнаете това, вие никога повече няма да ги подкрепяте отново. Тези които сте почитали скоро ще разкрият истинското си лице. Това ще бъде голям шок за много от вас. Трябва да знаете, че нищо не е както изглежда. Ще научите, че всичко е точно обратното. Това е начина по който сте били измамени. Вярвали сте на това което виждате и това което са ви обучавали. Досега не сте предполагали, че всичко на което са ви учели е с цел да ви заблуди. Забравете за образованието, което сте получили в университетите. Вашето обучение тепърва започва. Повече няма да приемате стария ред за истина. Следващия път, когато някой ви каже, че нещо е закон, помолете го да ви го докаже. Поставяйте всичко под въпрос и критична оценка.

Някои от вас все още се мъчат да се отърват от 3D мисленето. Винаги е трудно да се откажете от това което е било важно за вас в продължение на толкова много години. Парите са създадени с тази цел да ви държат заключени, винаги да искате по-голямото и по-доброто от нещата, които се купуват с пари. Но с тях не можете да си купите щастие или любов. Оценете живота си и се запитайте кое е наистина важно за вас. Готови ли сте да платите цената за това? Готови ли сте да се изправите и да бъдете отговорен? Готови ли сте да създадете един свят където любовта, светлината, истината и справедливостта, ще се превърнат в нещо задължително?

Обичайте се както никога преди. Изпращайте любов и светлина на всички, които имат нужда от нея.  Помогнете на тези, които са нападнати от тъмните сили. Заедно приятели мои ние ще успеем!

Скъпа моя ние  следим ситуацията с приятеля ти. Това е нещо през което той трябва да мине. Той сам трябва да реши. Ние сме тук заради него. Ние ви ръководим. Вие ще разберете, когато настъпи подходящото време.

Рейтинг: 3.7/5 на базата на 3 оценки
прегледи 4604

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Борбата за власт във Ватикана

    Подобни статии