PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Втори Февруари беше грандиозен успех

Вероника, скъпа моя и всички вие, които използвахте вродената си сила и предприехте първите стъпки за връщането на Божествените енергии на Лей линиите. Един ден вие ще разберете голямото значение на това, което постигнахте на 2 Февруари 2014.

Да благодарим на Марк за многото часове прекарани в изучаване на картите, за да установи местонахождението на най-важните лей линии. Ние ще продължим тази негова работа. За да ви защитим ще ви съобщаваме датите на следващите събития малко преди да се състоят. Ще пускаме бюлетини с които ще ви предупреждаваме предварително. Това ще ви даде време да изберете мястото на което да отидете и хората с които да се съберете. Обединяването и действията ви като един умножават освободената енергия. Вашият първи опит надмина всички очаквания. Ние гледаме на вас, като нашият екип на Земята. Този екип ще се разширява с течение на времето, тъй като все повече хора ще осъзнават положителните резултати, които могат да бъдат постигнати.

Ако знаете само енергията, която тъмните сили влагат в опит да прекъснат връзката ви с Лей линиите. Те използват цялата сила с която разполагат, но въпреки това не успяха на хората с чист ум да направят това, което се искаше от тях.

Както ви казахме възможностите на тъмните сили замират. Те са отчаяни. Вие нямата нужда от оръжия или танкове, за да си върнете това, което е ваше по право. Просто трябва добрите хора да се обединят заедно в мир и хармония и да създадат връзки помежду си по целия свят. Това, което се случи на 2-ри Февруари беше като една гигантска вълна от красива енергия, разпростряла се из цялата Земя, когато посрещнахте изгрева. Това беше чиста любов и светлина. Ние от духовния свят благодарим на всеки от вас, който взе участие в това уникално събитие. С всеки следващ път то ще става много по-силно. Това е много важна година и ние не трябва да губим набраната инерция.

Моята съпруга се изкачи много трудно в ранните сутрешни часове до върха в Гластънбъри. Тя страда от сърдечни и белодробни проблеми и има много тежка белодробна инфекция. Отдавам дълбока благодарност към Дейв и Марк, които и помагаха при изкачването. Беше много трудно изкачване в тъмнината, а и времето беше много студено. Вероника трябваше да спира много пъти за почивка и да се бори да си поеме въздух.Нейната решителност обаче и помогна да стигне върха и тя си спечели възхищението на Дейв, Марк и целият духовен свят. Аз съм лично задължен на Дейв и Марк, че се погрижиха за моята скъпа съпруга. Дейв успя да заснеме изгрева, така че всеки да може да му се наслади и да го споделя.

Трябва да осъзнаете, че планетата ви се е превърнала в един огромен концентрационен лагер. Много от вас вече започват да разбират този факт. Вие сте затворници, но вече ясно виждате решетките на затвора в който се намирате и започвате да се противопоставяте. Онези които ви контролират са измислили толкова много „закони”. Камери следят всяко ваше движение, а електронните устройства от ежедневието ви излъчват контролиращи енергии. Вие сте бомбардирани с пропаганда, която се опитва всяка една истина, която стига до вас.

Опитайте се да откриете истинското във вашия свят. Времето се контролира и се използва, за да ви разсее от истинските проблеми. Банките слагат примка около врата ви, за да ви държат уплашени и лесно контролируеми. Религиите се отличават с това, че създават страх и представят невярна информация. Поради това хората все още се боят да излязат от тази фалшива система и да прегърнат божественото, свързано със самото сътворение.

Бъдете смели и погледнете в собствената си душа, там ще откриете само любов. Премахнете всичкия страх, който е фалшиво създаден, за да ви държи в плен. Не участвайте в унищожаването на вашата красива планета. Как можете да живеете със себе си или да погледнете детето си, ако трябва да ходите в други страни, за да убивате и плячкосвате. В атмосферата се изпускат опасни химикали, които унищожават земята от която зависи вашето оцеляване. Дошло е времето да поемете отговорност за действията си. Има достатъчно доказателства, които показват, че това което се случва е престъпление. Нямате никакво извинение, ако изпълнявате сляпо заповеди, докато дълбоко в себе си знаете, че застрашавате човешки животи.

Повече не може да стоите и наблюдавате отстрани. Има повече от достатъчно доказателства достъпни за вас. Никога досега не е било по-лесно да изследвате реалните факти и да вземете решение по кой път да поемете. Не забравяйте, че живота ви на Земята е само миг, а душата ви е вечна. Завземането на планетата ви не може да бъде допуснато да се случи. Тъмните сили зависят от вас, за да постигнат целите си. Без вашето волно или неволно съгласие те никога не биха постигнали това, което виждаме днес. Това е силно отрезвяващо да знаете, че много от вас помагат за унищожаването на планетата и човечеството. Един ден вие трябва да се изправите пред този факт.

Има много хора, които ви помагат да видите истината. Това са хората, които са излезли от рамката на кутията в която живеете и ви показват истината. Има и други хора, които ви създават фалшиво чувство на спокойствие. Това се прави с цел да сте пасивни и да не предприемате нищо. Нищо не е по-далечно от истината, затова пътя по който сте поели няма да бъде лесен.

От друга страна, ако сте обединени и сплотени ще се справите лесно. Вие сте 99-те процента и сте много по-мощни от тъмните сили. Вие можете да постигнете всичко сами, докато те се нуждаят от вас и не могат да направят нищо без вашето съдействие.

Повярвайте в себе си и ще можете да постигнете всичко. Тъмните сили правят всичко възможно, за да унищожат избрания, който се е завърнал, за да проправи пътя за другите. Моля ви да изпращате любов и светлина към него, тъй като той преминава през изключително трудни моменти. Подсъзнателно той се бори да се освободи. Човечеството се нуждае силно от това.

Заедно всички ние започнахме едно огромно движение. Двете страни на живота работят заедно, върху всичко това.  Колко бързо ще бъде постигната целта, зависи единствено от вас. Ние сме винаги на разположение да ви помагаме.

Насладете се на клипа, който показва изгрева на 2-ри Февруари. Благодарим на Дейв, че не се уплаши от студения вятър, за да ни направи свидетели на това. Ние се опитваме да въведем повече светлина е света и в живота ви.

Горд съм с теб, любов моя, за всичко това, което сте постигнали.

Винаги ваш обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...