PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Голямото събитие е тази неделя на 2-ри Февруари


Първата стъпка да стигнете до някъде е да решите, че няма да останете там където се намирате в момента.

Анон

Аз и Вероника сме много щастливи и развълнувани, че успяхме да обединим толкова много хора от всички краища на света, за да възстановим Божествената енергия на планетата Земя. Ние сме дълбоко благодарни на всички, които откликнаха на нашата молба и с готовност се присъединиха към нас в голямото семейство на Светлината и Любовта. Ние избрахме датата и това е неделя 2-ри Февруари 2014г.

Молим ви да се съберете по изгрев и залез слънце на най-свещените места или да медитирате. Използвайте съзнанието си както сметнете за добре, за да помогнете за освобождаването на енергията на Земята. За да направите това можете дори да не напускате леглото си. Просто трябва да мислите положително и вашите положителни мисли ще се присъединят към общата маса, за достигането на необходимата енергия.

Изгрева и залеза настъпват по различно време на различните места по Земята, но това са най-важните периоди от денонощието в които може да се извършва тази уникална практика. Вероника и няколко от нейните помощници ще заминат за Гластънбъри в западната част на Англия.  Тя се моли времето да бъде хубаво тогава. Може да има опити да бъде блокиран достъпа ви до тези места, но това няма голямо значение. Трябва просто да се намирате наблизо. Трябва да използвате ума и съзнанието си, за да постигнем общата си цел. Вероника се чувства разтревожена, че не е успяла да отговори на всички хора, които са се допитали до нея.

Марк ще направи няколко предложения в посланието си днес. Всеки един от вас е много важен и има своето място в този процес. Това няма да ви коства пари, само малко от времето ви. Много е вълнуващо, че хора от толкова много държави нямат търпение да се включат в това начинание. Ние сме създали огромно семейство от хора с еднакви възгледи. Трябва да направим това събитие незабравимо и да няма никакви бариери пред хората, независимо от техния език или вяра. Заедно вие можете да постигнете промените от които се нуждае планетата. Вие сте архитектите на бъдещето си. Това събитие ще влезе в историята и ще бъде предавано на идните поколения. Не мога да изкажа нацяло значението на това събитие.

Когато се събирате заедно трябва да бъдете радостни. Изпълвайте въздуха около вас със смях и любов, когато се събирате заедно в търсене на мир и хармония. Това е само първото от много такива събития.  Имаме намерение занапред да правим това на редовни интервали от време. Ще работим заедно, за да създадем мир и справедливост, там където за съжаление те не съществуват в този момент. Възрастта ви не е пречка, защото вие никога не сте твърде стари или твърде млади, за да създавате чудеса. Защото точно чудо е това, което ще се опитаме да направим идната неделя.

Моля ви да прочетете това което Марк е подготвил, за да ви обясни голямото значение на Лей линиите. Приемете и прегърнете Магьосникът на Лей линиите. Той може да бъде с вас и да ви напътства в тези най-свещени места. Те са толкова свещени именно заради Лей линиите. Ние от духовния свят ще се присъединим в този ден, когато вие ще поемете отговорността на спасите планетата си, за да могат бъдещите поколения да се наслаждават на живота си на Земята.

Заедно ние ще превърнем това в реалност. Двете страни на живота в момента работят заедно, както никога преди. Всички прекрасни хора, които дават от времето си, за да могат ползите от нашите усилия да се ползват от всички, трябва да информират колкото е възможно повече хора за датата и часа на предстоящото събитие. Не забравяйте, че заедно вие сте непобедими. Вие сте 99-те процента и не можете да бъдете спрени, защото вече сте събудени.

Скъпа моя Вероника, следващата неделя няма да можем да си комуникираме, тъй като ще вземеш участие в церемонията по възстановяването на Лей линиите. Наслади се на усещането да бъдеш сред единомислещи хора.

Моята любов ще ви води както винаги. Ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...