PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Всеки ден научавате истината

Ченълинг от 4 Август 2013

Има една битка, която бушува на много нива. Извън вашето полезрение съществуват невидими сили, които създават голяма част от объркването, появило се на Земята. Плановете, които се опиват да си проправят път напред трябва да бъдат осуетени и разобличени. Тези, които разбират какво е било направено са длъжни да споделят информацията, така че по-голямата част от хората да бъдат събудени и по този начин да се подготвят за всякакви изненади. Ние ще ви предупредим. Наблюдаваме какво се случва и намираме начини и средства да привлечем вниманието ви към това, което е планирано.

Контролът на Тъмните сили е към своя край и светлината ще освети всичко, което беше опорочено. Веднъж разобличени, Тъмните сили няма да функционират повече. Всеки ден научавате истината за това какво сте били принудени да приемате като истина. Това ще ви даде възможност да видите ясно пътя напред. Много е болезнено, но е такова, каквото трябва да бъде, за да се премахне цялата измама. Нищо от този фалшив режим не може да бъде прието. Налице е всичко необходимо, за да се продължи. Тогава ще започнете отново на чисто без паразити. Нищо няма да е скрито за хората. Никакви организации няма да могат да превземат контрола, така че да присвоят напредъка в науката, който бележи човечеството. Ще настъпи завръщане към природата. Човекът оцеля и процъфтява, защото разбира, че всичко, от което се нуждае е в природата. За нас е вълнуващо да наблюдаваме как много от вас сега преоткриват природните лекове за различни заболявания – болести, които са резултат от сблъсъка с природата. Човешкото тяло никога не е било предназначено да се справя с такива смъртоносни пречки. Природата притежава всичко, съответстващо на нуждите ви. За щастие, вие все повече осъзнавате това и постигате забележителни резултати. Благодарни сме на всички тези добри хора, които изследват и потвърждават невероятните ползи, които ви осигурява природата. Това, което ще направите е от голямо значение и ще бъде напълно прието, когато настъпи точното време. Важно е да сте напълно подготвени да обучите ближните си, въз основа на това, което сте открили.

Сега повечето хора могат ясно да видят как работи машината, провокираща войни. Също така могат да откажат да бъдат подведени от измамата, която е действала толкова добре преди. Сега Тъмните сили отчаяно търсят нови извинения, които да използват, за да провокират война. Те са наблюдавани и ще бъдат държани отговорни за действията си от онези, които са готови да се намесят и да спасят човечеството от хватката им. Човешката раса ще оцелее, тъй като на Земята има достатъчно същества, които излъчват чиста светлина, за да се гарантира това.

Не приемайте всичко за чиста монета. Проверете фактите и решете на кое да погледнете като истина. Не обръщайте внимание на всички така наречени „новини”, защото те са изобретение на Тъмните сили. Когато разполагате с всички факти, ще разпознаете абсолютната истина, така че да я оцените за себе си. Много от вас са заблудени, така че трябва да внимавате какво приемате за истина. Всичко е проектирано от Тъмните сили, за да ви държат под контрол: послушни и подчинени единствено на тях. За тази цел използват парите, защото това е единственото нещо, което те разбират и контролират. Манипулират всичко, така че вие сте изцяло под техен контрол финансово. Цялата концепция на банковото дело е специално пригодена за тази цел. Приложена е в различните страни от Тъмните сили. Чрез парите те превзеха хранителната индустрия, водата, енергията. Те също така замърсяват и въздуха, който дишате. Вярвали са, че планът им е съвсем прост и не са предвиждали момента, в който хората ще се събудят и осъзнаят какво им е било сторено. Сега хората казват „ Не. Не и аз. Отказвам да бъда част от вашите измамни планове.”

Доказателство за това, че всичко се разобличава е огромен пентаграм в Казахстан (може да се види с Google Earth), който привлече вниманието към себе си. При по-внимателно разглеждане, можете да видите печата на Дявола 81694 BC, Луцифер и Адам. Ако проучите още по-внимателно, ще стане ясно, че Лисаковск обяви „барбекю от човешка плът”.

Хора, какво мислите за това? Всичко е там, скрито в обикновения поглед. Разликата е, че сега гледате с широко отворени очи това, което е било там през цялото време, но не сте го виждали. Всичко в обсега на зрението ви е било напълно манипулирано и контролирано. Но завесата вече е вдигната и сега можете да гледате ясно, напълно шокирани от това, което виждате.

Вероятно се питате „Как може да съм бил толкова сляп за това, което се е случвало през цялото време?” Вярно е, че сте били слепи, но сега вече не е така. Сега трябва да застанете лице в лице с това и да решите как да се справите с него. Отговорността е изцяло ваша. Всеки един от вас има възможността в този момент да направи избор. Продължавате ли да следвате Тъмните сили или избирате Светлината? Тъмнината или Светлината – това е най-важното решение, което ще трябва да вземете, затова трябва да бъде правилното за вас.

Тъмните сили губят битката. Съвсем очевидно е, дори за най-скептичните от вас. Първото нещо, с което трябва да се справите е личната битка с душата си. Помнете, най-лесният изход обикновено е най-труден в дългосрочен план.

Времето е от съществено значение. Решението се пада на вас. Имайте предвид, че ще бъдете примамени по всевъзможни начини, за да бъдете на страната на Тъмните сили. Те владеят техниката до съвършенство. На първо място, именно така са придобили контрол. Дали хората ще бъдат достатъчно глупави, за да повярват в лъжите им за втори път?

Когато сърцата ви са изпълнени с любов, ще видите светлината и ще я последвате.

Скъпа моя, взети са трудни решения. Те са необходими, защото е остават само онези, които са всеотдайни и реално ангажирани. Ние сме с вас във всяка стъпка по пътя, гарантирайки, че ще ви подкрепяме в трудностите. 

Винаги твой обожаващ Монти

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...