Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Решетките на невидимия затвор в който се намирате се разпадат

Монтаги Кийн: Решетките на невидимия затвор в който се намирате се разпадат

Монтаги Кийн: Решетките на невидимия затвор в който се намирате се разпадат

Прекрасно е когато някой разбира това което се опитвате да изложите и обясните. Хората започват да се интересуват от проблема и намират отговорите.

Хилда направи точно това. Тя откри това, което беше толкова добре скрито от вниманието на учените в продължение на години. То е толкова важно и трябва да бъде споделяно и открито дебатирано. Въпросите трябва да бъдат задавани и отговорите трябва да бъдат намирани. Това е информацията към която водих и за която ви подготвях.

Съветвам ви да отделите време и да проучите последиците от този дълъг документ и внимателно да обмислите какви стъпки да предприемите, за да поправите стореното от Тъмните сили. Те са превърнали човечеството в една робска раса, която да им служи и да ги държи на власт.

Вие се събуждате и вратите пред вас се отварят широко за едно бъдеще, което не сте очаквали да има. Бъдещето е ваше и можете да го хванете с двете ръце. Вървете с потока към него. Оставете всичко отрицателно зад вас, защото то не засложава нито един миг от живота ви. Посрещнете Енергията, която ще освободите когато се обедините и заживеете в мир и хармония. Тов е последното препятствие пред което сте изправени. Сега имате цялата информация от която имате нужда, за да направите необходимите промени. Вие сте почти там. Прочетете внимателно долния документ приятели мои. Решетките на затвора в който се намирате се разпадат и свободата ви очаква.

Скъпа Вероника всичко се движи много добре напред. Хората са готови да направят това, което е необходимо, за да възстановят планетата и на нея да се установи мир и хармония за цялото човечество.

Отговорите от които се нуждаете се съдържат в този документ. Моля ви всеки един от вас да го прочете:

http://www.montaguekeen.com/Souls-of-distortion_Hilda.pdf

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2517

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Решетките на невидимия затвор в който се намирате се разпадат

  Подобни статии

  Крион: Още за кармата

  Крион: Още за кармата

  Ченълинг на живо от Сендпойнт Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, как копнее...
  Крион: Науката

  Крион: Науката

  От Лий Каръл: Тук отново навлизаме в онези послания на Крион, породили най-много реакции. Можете да...