Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Кажете НЕ на войната

Монтаги Кийн: Кажете НЕ на войната

Монтаги Кийн: Кажете НЕ на войната

Ченълинг 1 Септември 2013

Умолявам ви, без значение в коя страна сте и какви са убежденията ви, кажете НЕ НА ВОЙНАТА!

Всички хора трябва да се обедините, както никога досега. Махнете фалшивите разделения и помнете, че Тъмните сили са разчитали на принципа РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ, за да ви контролират. Уважавайте и помагайте на тези, които споделят с вас истината.

Предупреждението е вашето оръжие. Бъдете готови да се обедините и да се подкрепяте едни други. Ще трябва да вземете решения, които никога не сте мислили, че ще вземете през целия си живот. Това е най-голямата сред битките между Светлината и Тъмнината. Тези, които подкрепят Тъмните сили излизат наяве всеки ден. Вече не могат да се прикриват, защото са разобличени. Помагат им само хората, които са част от плана им. Но те вече не могат да сипят прах в очите ви, както правеха преди. Вашето „пробуждане” им пречи. Това ги обърква и затруднява в стремежа им да унищожат планетата Земя. Помислете за всяко едно действие, което предприемате. Бъдете предпазливи и внимавайте това да не нарани никого. Винаги пазете в сърцето си интересите на планетата и човечеството. Не е момент да бъдете егоисти. Трябва да помислите за по-голямото добро на човечеството.

Тъмните сили непрекъснато създават „невидими” врагове чрез медиите, вероятно за да насочат обществеността да се откаже от своето законно право на свобода. Чрез измама и поробване като приемливо социално поведение, те насърчават анти-човешките инициативи. Когато не правите нищо, вие подхранвате тяхната система и ги поддържате живи. Вижте сенките на страха и самозаблудата. Борете се с измамата, задавайки въпроса „КОЙ ИМА ПОЛЗА ОТ ВСИЧКО ТОВА?”

СВЪРЖЕТЕ СЕ СЪС СЪРЦЕТО СИ.

НИКОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ ЗА ВАС.

Помнете, че Тъмните сили няма да имат никакъв шанс, щом се сблъскат с прозрачната истина.

Важното сега е, че оставяте зад гърба си всичко, което е триизмерно. Не можете да се поддадете на страха. Вие сте на Земята, за да я спасите от узурпаторите, които се опитват да я завладеят. Тъмните сили искат да ви примамят да се отдалечите от своя път, но бъдете сигурни, че те никога няма да спазят обещанията си. Те ще ви смачкат и захвърлят, когато вече не сте им необходими. Ако склоните да ги последвате, нищо няма да спечелите и най-вероятно ще загубите всичко. Води се битка за душите ви. Не се заблуждавайте. Скоро ще се провалят всички корумпирани институции. Те ще се сринат и никога повече няма да възкръснат от пепелта. Ще станат история – бързо забравена, щом хората прегърнат Светлината и светът се изпълни с мир и любов. 
Скъпа, да бъдеш предаден е дълбоко болезнено, особено от тези, които веднъж си приел, само за да откриеш, че сега те осъществят за себе си всичко, което бяха обещали на вас. Водени са от ЕГОТО и триизмерното мислене.

Скъпа моя Вероника, никой на Земята не знае всичко. Духовният свят не е толкова лекомислен, че да разкрива цялата информация. Само онези, които са набелязани да изпълнят определени планове, ще разполагат с информацията, когато му дойде времето. Неразумните действия на трима души могат да имат сериозни последствия за човечеството. Призовавам ги да се отърват от ЕГОТО и да осъзнаят безразсъдството в постъпките си. Тъмните сили манипулират егото им и ги убеждават, че са способни да поемат властта. Сега ние ги призоваваме да спрат и да се откажат от това. Войната с Тъмните сили е опасна.

Хората навсякъде по света трябва да се запитат „На кого вярвам?”, „На кого би трябвало да вярвам?” В този момент е изключително важно да бъдете честни и почтени. Когато не можете да се доверите на собствения си народ, то значи ситуацията е в тежко състояние.

Сега е време да бъдете отговорни. Действайте за доброто на цялото човечество. Внимателно осмисляйте всяка информация, на която попадате. Задавайте въпроси за всичко, търсете обяснение и мотив. Вече сте добре запознати с факта, че тези войни са планирани преди много години. Когато хората го разберат, те няма да се оставят да бъдат подведени от лъжи. Помислете: как може да се отива на война, за да се спазят невинни?

С ХВЪРЛЯНЕ НА БОМБИ СРЕЩУ ТЯХ? КАТО СЕ УБИЯТ МИЛИОНИ ХОРА И СЕ УНИЩОЖИ ИНФРАСТРУКТУРАТА НА СТРАНИТЕ ИМ?

Как се очаква, че ще повярвате на подобни истории?

Чували сте ги и преди. Войните все още продължават, поколение след поколение и нищо не се е променило. Ще го кажа ясно: във вашия свят има такива, които участват в заговора срещу човечеството. Да, те изглеждат като вас, но всъщност няма нищо общо помежду ви. Вие сте състрадателни. Те не смятат никого за нищо и се интересуват единствено от превземане на властта върху вашата планета.  Ще положат всички усилия да го постигнат. Те ликуват, щом успяват да манипулират егото на хората и да ги отклонят от пътя им.

Сега всички вие изживявате най-трудния си период на Земята. Бъдете на разположение един за друг, защото заедно ще успеете. Ние сме до вас по този път.

Скъпа моя, ти също трябва да вземеш някои решения. С кой можеш да комуникираш и да му имаш доверие?

Никога не съм казвал, че пътят е лесен, но това е, което ти избра да направиш. Моята любов винаги ще те подкрепя в трудни времена.

Винаги твой обожаващ Монти

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1755

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Кажете НЕ на войната

    Подобни статии

    Крион: Мрак и светлина

    Крион: Мрак и светлина

    Ченълинг от Рино, Невада Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Седим отново...