PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Трябва всички да се обедините заедно

Светлината на истината показва толкова много неща. Тези, които са част от Кабала са отчаяни и започват да се лутат. Хората вече не приемат това, което им се казва, без да задават въпроси. Сега вече те търсят отговори и доказателства и не могат да повярват, че са вярвали на това, което им е било казвано.

Досега повечето от вас са вярвали, че тези които ви управляват са го правили с най-добри намерения в сърцата си. Сега все по-ясно и все повече хора виждат, че това просто не е така. Управлявания от Кабала елит не мисли за вас. Вече сте се нагледали на фалшиви нападения, организирани от вашите правителства, чиято единствена цел е да предизвикват страх и да създават врагове, които глупавите и объркани хора са готови да нападнат, без да задават въпроси.

Вие не сте марионетки. Трябва да поемете отговорност. Не вършете мръсната работа на Кабала, защото по този начин вие обричате и себе си на гибел. Не нападайте своите братя, които също са човешки същества. Вие трябва всички да се обедините заедно. Вие сте 99% от населението и имате общ враг, който иска да узурпира планетата. Наистина ли искате посредством вашите действия да подпомогнете постигането на целите им? Запитайте се това ли искате наистина?

Вслушвайте се в онези, които говорят открито. Те са смели души, които рискуват живота си за доброто на човечеството. Дейвид Айк, Кевин Анет, Гилад Атзмон, Мико Полд са такива хора, които рискуват всичко, за да ви информират какво в действителност планират за човечеството, онези на които се доверявате.

Не забравяйте, че Кабала използва добре познатата тактика разделяй и владей от много дълго време. Това се прави с цел човечеството да остане разделено и да не се обедини срещу истинските виновници за всички нещастия по земята.

Религията е създадена, за да разединява хората и да създава у тях подозрения и недоверие. Тя е довела до различия между хората, които са изкуствени и имат конкретна цел. Предстоят още много фалшиви нападения, които ще бъдат организирани от вашите правителства и за това е добре да ги осъзнаете още сега. Рано или късно Кабала ще трябва да се примири с факта, че неговите планове никога няма да се осъществят.

Ватиканът посредством страх от наказание ви кара доброволно да кръщавате децата си. По този начин те придобиват власт над душите им. Тази лоша практика трябва да бъде прекратена. Властта на Ватикана е силно разклатена и всяко ново разкритие го тика все по-близо до пропастта. Скоро той ще падне и няма да остави никаква следа. Тяхната империя на злото трябва да бъде разкрита и премахната. Никога повече човечеството няма да бъде изложено на такова зло. Всичко около Ватикана се основава на лъжи, които имат за цел да държат масите под контрол. Те контролират всеки аспект от живота ни, но най-накрая хората започват да осъзнават това.

Няма значение към коя религия принадлежите, тъй като Ватикана контролира всичко. Пипалата му достигат до всеки един аспект от живота на хората, независимо от тяхната раса или вероизповедание. Време е да прегърнете своята собствена духовност и да станете такива, каквито трябва да бъдете, хора ръководени от любовта, а не от страха.

Трябва да върнете своята планета на светлината, а цивилизацията ви да се развива по пътя на любовта и прошката. Протегнете приятелска ръка към страните срещу които сте воювали и хората, които са били държани в страх и недоверие. Вие ще се обедините, когато сте готови за това, но знайте, че можете да разчитате на цялата помощ от която се нуждаете. Когато това стане войниците ще свалят униформите си и няма да убиват повече. Те ще осъзнаят как са били използвани, за да може Кабала да ги държи под контрол.

Вие скъпи мои сте разбрали най-добре как работи Кабала.  Понякога е трудно да помогнете на други да видят онова, което за вас е толкова очевидно. Парите винаги са били използвани, за да привличат хората да напуснат пътя на светлината и да бъдат контролирани, като марионетки. Много скоро парите ще бъдат част от миналото. Те просто няма да бъдат необходими. Трудно е да си го представите в този момент, но ви обещавам, че това ще се случи. Колкото повече Кабала се опитва да спре промените, толкова повече той ще се разпада. Промяната е неизбежна. Тя е била планирана от по-големи умове от техните, така че не може да се провали.

Енергийните промени са очевидни за много от вас. Вие ще разберете след време, че всичко това става за ваше добро. Целта оправдава средствата. След време, когато любовта и светлината властват над вашия свят ще разберете, че всички болки и неудобства са си заслужавали. Тогава ще видите как човечеството живее в мир и хармония. Комуникацията ще се осъществява по телепатичен път, така че недоразуменията няма да бъдат възможни. Постепенно храната и съня няма да са ви необходими и ще изчезнат от паметта ви. Вие ще се впуснете в едно невероятно приключение на което трябва да се насладите.

Бъдете готови да помогнете на онези, които все още са хванати в капана на стария начин на живот. Изисква се смелост, за да се впуснете в новото и непознатото. Вратите се отварят по целия свят. Тези врати са добре пазените тайни, зад които се крие истинската ви история и произход. Най-важното, което трябва да знаете е, че вие сте могъщи същества на светлината, светлина която умишлено ви е била отнета с цел да ви поробят.

Дошло е времето да скъсате веригите и да върнете обратно силите си. Всички държави по света трябва да се обединят и да помагат взаимно. В момента сценария е следния САЩ срещу другите. Вие знаете много добре кои са САЩ и кои са другите. Когато САЩ започне да подхожда приятелски към другите вие ще осъзнаете, че промяната е близо.

Не обръщайте внимание на разликите между вас, тъй като те са изкуствени и имат единствената цел да ви разделят. Вие драги ирландци трябва да се чувствате като у дома си в много страни, тъй като в древността ирландците са пътували надлъж и нашир по цялата земя и са разпространявали любов, светлина и знание. Всички са били едно голямо щастливо семейство, докато Кабала насилствено не е поел контрола в собствени ръце и със силата на меча е унищожил всичкото добро.

Сега вие отново ще се съберете заедно и ще разкриете всички тези дела на тъмните сили, които в миналото са унищожили всичко, което е добро и чисто. Ще гледате на алчността с отврaщение и ще се откажете тя да бъде част от живота ви отново. Гледайте само напред и никога не търсете отмъщение. Отмъщението ви сваля до нивото на Кабала, а вие сте много по-добри от това. Проучете добре древната история, защото всичко, което трябва да знаете, за да продължите напред се крие там.

Вие скъпи мои наскоро научихте, че в древните времена в Египет не е имало дума за смърт. Египтяните вярвали, че ще се върнат на запад, откъдето смятали, че са дошли. Когато някой умирал те казвали, че поема пътя на запад. Дали не са отивали към Ирландия?

Докато изследвате историята си вие ще се забавлявате много скъпи мои. Не искам да ви отнема това забавление. Има много нови пирамиди, които предстои да бъдат открити, както и някои подводни градове, които също ще разкрият много тайни. Предстоят вълнуващи времена.

Истината ще ви развълнува и удиви. Търсете истината и я споделяйте. Сега е моментът.

Трябва винаги да бъдете бдителни. Има хора, които са доволни от статуквото. Те искат да запазят нещата такива каквито са и ще се опитат да се прикрепят към вас и да всяват недоверие. Вие всички се нуждаете от защита от Кабала и неговите слуги. Винаги търсете помощ и се поддържайте заземени. Бъдете нащрек през цялото време, тъй като хората понякога са заслепени и не са лично отговорни за това, което вършат. Това трябва да се взема под внимание. Кабалът ще направи всичко по силите си, за да задържи контрола си. Той ще прави мръсни номера, защото това умее най-добре. Той обаче няма да може да ви нарани, ако не се страхувате от него.

Ценете приятелите, семейството си и всички, които работят за светлината.

Любов моя заедно ние ще извървим този път.

Ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...