Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Трябва да се обединявате, за да постигнете желания напредък през 2014

Монтаги Кийн: Трябва да се обединявате, за да постигнете желания напредък през 2014

Монтаги Кийн: Трябва да се обединявате, за да постигнете желания напредък през 2014

В идните години ще погледнете към 2013, като годината в която ясно сте започнали да виждате как сте били контролирани и манипулирани. Вече разпознавате хората на тъмните сили, представящи се като хора на които можете да се доверите. Както ви казах МАСКИТЕ ще паднат  и светлината ще освети тези маски, които са били тяхната защита. Тези хора винаги са били пред погледите ви, но вие не сте знаели за истинския им произход. Скъпа Вероника, трябва да разбереш, че не всеки може да види това. Скоро разбра това, когато реши да покажеш нещо, което виждаш ясно, но понеже хората са с различни честоти някои не го видяха. Ти направи снимки, за да може да покажеш това на приятелите си. Вие всички сте на различни нива на пробуждане. Това е бавен и постепенен процес, който не може да бъде пришпорван.

През 2013 постигнахте много голям напредък, който обхвана всички страни, цялото човечество. Някои от вас свършиха чудесна работа и направиха задълбочени изследвания. Много хора бяха подпомогнати от невероятната работа на галактическият историк Андрю Бартзис (ANDREW BARTZIS). Той е събрал уникална информация, която трябва да бъде изучавана с цел да получите пълна представа за истинската си история.

Вероника, много се радвам, че качи неговия труд на нашия уеб сайт. По този начин истината вече е достъпна за всеки, който иска да отдели нужното време и да я изучи. Не беше случайност, че пътищата ви с Андрю се пресякоха. Когато настъпи подходящият момент вие ще работите заедно и Андрю ще играе голяма роля в образоването на човечеството и воденето му напред. Той е един изключителен и уникален млад човек.

Искам да пожелая на всички ви просветление, защита и разбира се щастие през новата 2014 година. Трябва да имате големи очаквания и да работите за промяната на всичко, което трябва да бъде променено и изобличено. Когато всички се обедините заедно, чудесата ще започнат да се случват. На моменти това ще бъде много трудна задача, но тя ще бъде възнаградена по начин, който в момента можете само да си представите. Оставете егото си и следвайте душата си. Тя ще ви покаже правилният път напред. Вашето семейство и приятели в духовния свят ви подкрепят и насърчават да направите правилните действия и да премахнете от света си всичко, което е тъмно и зло, за да може света да се изпълни със светлина и истина. Очаквайте големи промени, тъй като сега имате възможност да помогнете за създаването на един свят, в който властват справедливостта и мира и няма тайни, скрити планове. Много ще напуснат планетата. Някои по необходимост, други по собствено желание. Това, което предстои да се случи никога преди не се  е случвало в историята на планетата Земя. То не е планувано и няма как да знаете какво точно ви очаква, но ние сме с вас, за да ви напътстваме и подкрепяме. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието и нямаме нужда от почивка.

Тъмните сили се опитват да играят много мръсни игри в опит да предотвратят напредъка ви, макар вътрешно да знаят, че нямат никакъв шанс за успех. Те не възнамеряват да се дадат без бой и ще се опитат да вземат колкото може повече от вас със себе си. Вие обаче отказвате да се водите по техните игри  и да се биете с тях. Затова те нямат друг избор, освен бързо да напуснат планетата. През 2014 година ще се случат много важни промени, за да може през 2015 година да сте на прага на един красив свят с изобилие за всички, където властва мира. Вашата упорита работа ще създаде „Рая на Земята”, нещо което до скоро не сте си представяли дори и в най-смелите си мечти. Призовавам ви още веднъж да изпращате любов и да се молите за онези, чийто живот е станал непоносим, заради действия на тъмните сили. Тези хора имат нужда от вашата помощ, за да могат да се справят с мъченията на които са подложени. Тъмните сили са контролирали човечеството в продължение на хиляди години. Те са се усъвършенствали в това да измъчват и контролират ума на хората. Използват тайно дадени лекарства и лишават от сън своите нищо неподозиращи жертви. Винаги помнете онези от вас, които имат по-малко късмет  и се опитвайте да им помогнете, когато можете.

Интересно е да се наблюдава как различните фракции на тъмните сили се борят помежду си в опит да вземат надмощие. Сред крадците не съществува лоялност. Всяка фракция иска от вас да и се доверите и да я последвате. Те заедно са архитектите на унищожаването на Земята и избиването на огромни части от населението. Няма значение каква е маската под която се крият, те са част от тъмните сили и винаги ще бъдат такива. Вашият свят не може да си позволи да тръгне отново по този път, независимо от обещанията и дадените гаранции. Тъмните сили не принадлежат към вашия свят. Вече няма място за тях и време те да си тръгнат.

Окуражаващо е, че толкова много хора се обединяват и работят заедно за общото благо. Всеки има какво да предложи, за да помогне за това необходимите промени да се случат. Това трябва да е общо усилие. Всички националности и всички вероизповедания трябва да работят като едно цяло. Всеки иска мир и хармония и спиране на убийствата. Затова всички трябва да се обединят и да работят заедно за постигането на тази цел. Тогава онези, които практикуват педофилия и се нуждаят от страх и мъчения ще бъдат отстранени. Те не живеят по начина по който вие го правите. Те имат нужди от които вие бихте се почувствали отвратени. Те използват децата ви без да се страхуват, че ще бъдат разкрити. Защитата на децата трябва да бъде от първостепенно значение. Толкова много зло е било скрито до сега. Трябва да му се обърне внимание, за да бъде премахнато. Вие сте поели една огромна задача. Избрали сте да се върнете на Земята, за да премахнете тъмната система на контрол и точно това ще направите.

Ние в духовния свят сме подготвени за всяка една възможност. Ние ще помагаме и ще осигуряваме необходимата информация за това как да оцелеете в хаоса, който е неизбежен, след като настъпят промените. Най-великите умове, които са живели на Земята работят заедно с мен  и ще ви помогнат да създадете по-добър и справедлив свят за всички. Нашите планове са страхотни и работещи. След като се установи мира и престанат убийствата, нашият основен приоритет ще бъде намирането на храна и подслон за всички. След това трябва незабавно да започне отстраняването на всички токсини от храната, водата и въздуха.

Вярвайте в това, което правите и ни се доверете да ви ръководим. Знайте, че ще успеете, защото вашият момент настъпи. Започнете 2014 година с любов в сърцата си. Мирът трябва да е вашата основна цел. Трябва да направите и обет, че ще останете верен на себе си. Работете за създаването на един свят с който да можете да се гордеете.

Нека красивата енергия на любовта бъде вашата пътеводна светлина. Това е желанието ми за вашия свят през 2014 година. Гледайте на всичко с любов и ще създадете хармония и мир.

Вероника, скъпа моя 2014 ще бъде година изпълнена с много работа и трудности, но тя ще бъде ползотворна и ти знаеш това.

Винаги до вас, ваш обожаващ Монти.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2495

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Трябва да се обединявате, за да постигнете желания напредък през 2014

  1. .

    В подкрепа на това мога да препоръчам филм по youtube"Kраят на играта" с бълг.субтитри.

Подобни статии