Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Светлината трябва да достигне до 8-те обелиска в Рим

Скъпи хора, трябвa да разберете, че причината поради която ви се струпват толкова много проблеми в този момент е за да се разконцентрира съзнанието ви от работата, която предстои да свършим. Нашата задача сега е да работим с 8-те обелиска в Рим. Тези обелиски се свързват с всички други обелиски по света и включват всички Лей линии. Тяхната енергия трябва да бъде освободена.

Моля ви да комбинирате енергията си, за да постигнете това. Вие сте могъщи същества. Използвайте силата си, за да освободите енергията на Земята в полза на цялото човечество. Моля ви дайте всичко от себе си в това начинание. Вероника и екипа й ви показаха, че медитацията е един от начините, по който това може да стане. Съсредоточете цялото си внимание върху това и продължавайте да го правите, докато се освободите от всички негативни контролни системи и всички убийства спрат.

Човечеството се обединява и когато работите всички заедно, ще успеете да се освободите от контрола на корумпираната система.

Нека любовта да бъде вашата пътеводна светлина. Ние сме заедно с вас през цялото време.

Благодаря ти скъпа Вероника, че влагаш толкова много усилия в това. Заедно ние ще успеем.

Винаги ваш обожаващ, Монти.

Глобална медитация за човечеството, фокусирана върху Рим

Скъпи приятели, човечеството е на такъв етап от своето съществуване, в който тъмните сили се опитват да поемат пълния контрол над планетата  и да предизвикат още войни и по-голямо потискане на хората.  Затова ние ви молим да съсредоточите своите мисли в една глобална медитация или молитва за доброто на цялото човечество, която ще се проведе на 25 март. Можете да използвате вашите собствени разбирания за молитва, медитация или вярвания. От значение е силата на вашите намерения и визуализация. Трябва да знаете, че когато сте свързани в група вашата медитация е много мощна, творческа и истинска. Първо трябва да осъзнаете, че всички сте свързани, посредством сърдечната си енергия. Опитайте се да визуализирате тази връзка и проявете волята си да правите добро. Ще осъзнаете, че ние всички сме едно цяло.

Групов синтез

Ние потвърждаваме факта, че груповия синтез и интеграция в рамките на сърдечния център на новата група световни служители, които посредничат между ангелите и човечеството.

Аз съм един от тях с моите братя и всичко което имам е и тяхно.

В центъра на всичко стои Любовта.

От този център моята душа се движи навън.

От него аз работя и служа.

Любовта на божественото Аз може да бъде споделяна в сърцето ми, чрез моята група и по целия свят.

Отделете няколко минути, за да видите и усетите тази връзка между всички наши братя и сестри, независимо от тяхната религия, раса или пол.

Отново ви приканваме да визуализирате Бог, според собствената ви вяра. Разпознайте неговото съществуване и поискайте помощ в тази медитация, за доброто на цялото човечество и планетата и за да донесете Светлината и Любовта на Твореца на Земята.

Групова визуализация

От обединената сърдечна енергия на човечеството ние изпращаме напред зов за покана към Твореца/Бога за изобилие от Любов и Светлина, за да може съзнанието на човечеството и вибрациите на Земята да се повдигнат.

Надяваме се тази Светлина и Любов да се закрепи за нашите сърца и в планетата. Надяваме се всички тъмни сили да бъдат отстранени  и всички същества да живеят в мир и любов. Надяваме се всичко, което е било скрито от нас най-накрая да бъде разкрито и осветено.

Даваме ви нашите сърдечни благодарности и признателност.

Отделете няколко минути, за да визуализирате лъч от осветена енергия, който се спуска към центъра на Рим и остава там. Визуализирайте как тази златисто бяла светлина се разширява, за да разсее всичката тъмнина и да обхване осемте обелиска в Рим. В този момент обелиските ще започнат да резонират със Светлината. Те са поставени на места, където Лей линиите се пресичат и в миналото се е знаело, че са много силни енергийни точки.

Трябва да знаете също, че тези Лей линии се простират из цяла Европа и обхващат цялата земя. Те са свързани с други обелиски и енергийни точки по целия свят. Цялата мрежа от Лей линии може да се разглежда, като „Цветето на живота” и в действителност е жизнената енергия, която поддържа планетата и човечеството.

Вижте как енергията на Светлината се разширява отново и наводнява Лей линиите по целия свят със светлина.  Вижте как свещените места във вашите страни се пълнят с енергия. Трябва да премахнете блокадите поставени на Лей линиите. Там, където енергията е била в застой, тя ще потече отново. Там, където преобладава тъмнината, вижте как се заражда Светлината. Там, където има болка и страдание в резултат на война, си представете Мир, Любов и Прошка.

Цялата планета започва да става все по-ярка и да резонира със Светлината на Твореца. Гледайте на това, като на период на разкриване на всичко, което е било скрито от вас. Трябва твърдо да заявите, че никога повече няма да воювате със съседите си. Трябва ясно да заявите, че всички сте братя и сестри и сте избрали да живеете в мир. Вие осъзнавате болката, която сте причинили на животните и природата и се стремите отново да живеете в мир.

Оставете Любовта, Светлината и Силата да слезе на Земята.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...