Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Стените на затвора се рушат

Монтаги Кийн: Стените на затвора се рушат

Монтаги Кийн: Стените на затвора се рушат

Монти 15 септември 2013 г.

„Истината е истина, дори да сме малцинство”, Махатма Ганди

Стените на затвора се рушат. Сега ясно се вижда продажността, която е погълнала и поробила човечеството. Структурата на пирамидата става крещящо очевидна и тези, които се намират на върха й са все по-нервни с всеки изминал ден.

Те се подчиняват на своите господари, без да задават въпроси, вярвайки, че плановете им гарантират успех. Не са помисляли нито за миг какво ще правят, ако човечеството се събуди, тъй като са смятали, че са осигурили всичко, което ще им гарантира успех. Тъмните сили контролират живота ви от самото раждане, та чак докато напуснете земния си път.

Фактът, че толкова много от вас са събудени, въпреки че всичко е срещу вас, само по себе си е чудо. Тези смели хора, които направиха първите стъпки, за да изобличат покварата никога няма да бъдат забравени, когато се пише историята на вашия свят. Като се има предвид всичко, което е направено, за да бъдете в третото измерение, не е изненадващо, че някои все още са заплетени в него. Това са хора, които сега са използвани, за да осъждат и нападат онези, които са се осъзнали. Случва се по цял свят.

Мислете със сърцата си. В душата си знаете каква е истината и кое може да бъде поставено под въпрос. Това е труден път да водите преговори в период на промяна, когато объркващи лъжи са насочени към вас от толкова много места. Но ние ще ви напътстваме. Само трябва да попитате. Всички вие сега трябва да повишите съзнанието си и да оставите зад гърба си всичко, което е в третото измерение. Тези от вас, които са вече будни, трябва да бъдат все по-бдителни, за да сте сигурни, че вече никой няма да може да ви привлече отново в капаните, които са били внимателно поставени, за да ви примамят обратно в третото измерение.
Голямото усилие да се събуди човечеството има за цел да покаже светлината на истината. То разобличава неверните твърдения, които са използвани, за да се опитат да ви принудят да приемете войната. Вие направихте избор: не искате да убивате, нито другите да убиват вместо вас. Дойде краят на дните, в които хората наивно вярваха, че е тяхно задължение да убиват или да умрат за каузата. Сега ще попитате „Чия кауза? Кой печели от войната?”
Отговорите на тези въпроси стават все по-очевидни с всеки следващ ден. Позицията ви по този въпрос ще превърне войната остарял метод. Ето защо са толкова важни вашите действия, мисли и вярвания. Желанието за мир набира инерция. И ще успее!
Вие се съвземате и осъзнавате кои точно сте. Връщате си контрола върху своя живот, докато тези, които ви потискаха и търсиха какви ли не начини, за да ви държат под контрол. Правили са го по свой начин, досега. Жалко за тях, защото това е нов начин на живот за тях. Не съдете, нито показвайте агресия, защото това ще ви принизи до тяхното ниво, а вие определено не го искате точно сега. На път сте да създадете нов свят, в който всички живеят в мир. Живот, в който водещата сила е любов и всички са равни. Промените, които са нужни, за да се случи това предстоят в близко бъдеще. Готови ли сте в душата и сърцето си да ги прегърнете?
Всеки от вас трябва да се запита „Какво мога да направя, за да допринеса за тези промени?” Това означава да се научите да се обединявате и така да победите злото. Тъмните сили ви държат в малка кутия, прониквайки в телевизията, която използват, за да ви държат под контрол. НЛП (Невро-лигвистично програмиране) се използва и за подсъзнателни съобщения. Докато не осъзнаете това, не можете да се предпазите от него. Помислете: плащате за собствените си пазачи в затвора.
Говорете помежду си, както са правили хората  в древни времена. Тогава са знаели как да живеят. Споделяли са всичко. Така са се учили. Мога да ви уверя, че те определено са осъзнавали как функционира Вселената. Разбирали са важността на ливадите. Сега виждате как следите на природната енергия се блокират, за да се потисне силата й и по този начин да завладеят вашия свят. Само по себе си, това е престъпление към човечеството, което трябва да спре. Всичко, което се е променило на Земята, за да ви ограничи и контролира, ще излезе на бял свят и ще получите помощ, за да се справите. Нещата се развиват добре, ще се справите. Светлината изгрява, за да ви помогне.
Вярвайте в мисията си и помнете, че ще успеете. Помнете... всичко се случва в наше време, не във ваше. Не се подавайте на нетърпението, защото това забавя нещата. Ще действаме в момента, в който преценим, че всичко си е на мястото. Ще успеем. Придържайте се към своята решителност и помнете, че повече няма да участвате в играта на Тъмните сили.

Човечеството вече не иска да участва във войни, за да забавлява Тъмните сили, докато се прави всичко възможно за намаляване броя на населението. Може би се питате как човечеството може да е било сляпо за толкова дълъг период: отговорът е контрола на съзнанието.
Време е да се обедините като ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО, членовете на което са пръснати по цял свят. Сега те искат да се опознаят отново, да обменят познания и опит за живота на Земята. Вижте как създавате свят, изпълнен с мир. Това е вашата мисия. Оставете превръзките да паднат от очите ви  и оковите да се стопят. Освободете съзнанието си и гледайте. Но не това, което са ви казали, а това, което реално е пред вас. Наслаждавайте се на свободата, която създавате. Ние сме на ваша страна, за да ви пазим. Останете на високо и знайте, че сте на прав път.  

Скъпа моя Вероника, тези, които са предназначени да бъдат с теб, ще застанат на твоя страна. Опитай се да не се тревожиш за това. Никога няма да те изоставя.

Винаги твой обожаващ Монти

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1666

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Стените на затвора се рушат

    Подобни статии