PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Не се съмнявайте в силата на любовта

Скъпа Вероника, трябваше да се справиш с толкова много неща, след като си писахме последния път. Беше поучително и успокояващо за теб. Предупредих, че Тъмните сили ще се нахвърлят върху всички, в опит да се хванат за всяка сламка, която ще им помогне да се задържат на власт. Понякога може да изглежда, че успяват, но това няма да се случи. Всичко, което преживя последната неделя е доказателство, че те могат да бъдат спрени в осъществяването на подлите им планове.  

Неделя, 7 юли 2013 г. към 21:00 часа

Разговарях по скайп с Т, А и С в Ирландия. Беше само общ разговор. Изведнъж друг глас се намеси и ясно заяви, че Д е нападнат. Аз също бяха нападната. На А и С им е било казано да отидат на определено място, за да  осуетят атаката. Те го направиха незабавно и преживяха нещо невероятно. Tuatha de Danann и древните богини на Ирландия бяха там, за да ги поздравят. Беше ми казано да се концентрирам върху себе си. С трябваше да насочи вниманието си към Д. Целта на атаката е била да обездвижи Д и да ме унищожи напълно. Т продължи да разговаря с мен. Усещах болка в гърдите и бях толкова загрижена за Д. Беше много тревожен момент за всички ни. Гласът, който ни предупреди е записан на лента. С натисна бутона за запис на устройството, когато той  изведнъж се намеси в разговора ни. Имам лента от преживяванията им със Старейшините на Ирландия, тъй като те се завърнаха у дома. Момичетата бяха обхванати от положителната енергия, която се освободи.

Тази седмица забелязахме как излъчването и изпращането на любов може да премахне влиянието на Тъмните сили върху някого, за който ни е грижа. Любовта действа, когато двама или повече от вас се обединят, за да го направят. Резултатите са видими и мощни. Монти ме помоли да споделя това с вас, за да знаете колко сме силни и какво можем да постигнем, когато сме сплотени с любов и светлина. Последната вечер помолих А да настрои радиоприемника си. А, С и И искаха Монти да говори с нас чрез него и той го направи. Имаше да ни сподели добри новини. Д се събужда и ще се оправи. Всички имахме нужда да го чуем.

Монти: Никога повече няма да се съмнявате в силата на любовта. Доказването на тази мощ ще насърчи всеки да премахне страха и гнева от живота си и да живее в любов. Тъмните сили не познават любовта. Не могат да се справят с нея, защото тя ги плаши. Промяната, която можете да направите не само в собствения си живот, но и в световен план, ще ви удиви и зарадва. След като веднъж осъзнаете тази концепция, нищо няма  да може да ви спре. Светлината се разпространява, тъй като хората се събуждат, за да реализират собствената си вродена сила. Някои са били толкова тормозени и им е трудно  да приемат, че те също са създания на любовта и светлината. Помнете: това, което излъчвате, се връща обратно при вас. Когато очаквате най-лошото, именно това предизвиквате. Вие контролирате съдбата си.

Правителствата се опитват да осъществяват все по-голям контрол, защото се страхуват от вас: тези, които се будни. Злото, което изглежда, че контролира всичко, губи влиянието си сред човечеството. Те знаят, че не могат да успеят, но все още се опитват да задържат позициите си. Няма нужда от оръжие или какъвто и да е било вид насилие.

Сега вие (99%) знаете как да продължите напред и да създадете свят, в който мирът, справедливостта и любовта направляват деня. Представете си го и така ще го предизвикате да се случи. Подкрепяйте тези, които чрез силата на любовта се сплотяват, за да обменят опит и познание. Бъдещето е в ръцете ви. Ние сме до вас във всяка една стъпка. Време е за всички вас да се възползвате от силата си. Премахнете страха, който религиите използват, за контролират живота ви. Те замениха любовта със страх. Ето така успяваха да ви управляват през цялото време. Махнете оковите и живейте така, както би трябвало – сред любов и светлина.

Всичко ще си дойде на мястото за началото на Новата Епоха. Свободна енергия за всички и производство на храни, които ще са полезни за вас, а не досегашните модифицирани версии, създадени, за да причиняват болести и да притъпяват ума. Има добри хора по целия свят, които ще споделят опита си. Всичко е готово да си дойде на мястото. Никога повече няма да живеете по този начин, когато малко хора контролират цялото човечество. Енергията на планетата Земя ще се възстанови, всяка страна ще има полза от това, а всеки индивид ще бъде ценен и уважаван. Това е посоката, в която действате. Нуждаем се от всички ви на борда.

Вие сте дух, дошъл на Земята, за да натрупа житейски опит. Вашето тяло е нещо като връхната ви дреха - след време ще се разделите с него и ще продължите напред, защото животът е вечен. Много от нас са се върнали неведнъж, за да го докажат. Съмняващите се ще осъзнаят, че това е истина, когато се покажем пред всички в пълна светлина. Животът продължава и той не е такъв, какъвто го познавате.

Не трупайте съзнанието си с безсмислен боклук, защото целта е да живеете в тъмнина. Смехът генерира толкова положителна енергия, която ще подобри живота ви. Тя от своя страна освобождава стреса и е балсам за душата ви. Опитайте се да не плачете за тези, които се преминават в задгробния живот и се превръщат в духове, защото са късметлии, че са освободени от изпитанията и трудностите на земния живот. Вместо това, опитайте се свържете с тях.  Те ви наблюдават „от горе” и ви напътстват в личния житейски път. Вие никога няма да бъдете сами, защото духът е навсякъде около вас. Това, което ви липсва е усмивката, любовта и топлата прегръдка, но вие все още можете да се свържете с тези хора в мислите си. Ще се научите да се будите с пълната сила на съзнанието си. Използвате само 10 % от него, защото Тъмните сили са блокирали останалата част. Но то ще се възстанови към пълния си потенциал. Един ден ще погледнете назад и ще се чудите как сте успели да оцелеете в този труден период, изпълнен с много тъмнина. Вие не само ще го преодолеете, а ще го замените. Ще отрежете всички пипала на Тъмните сили и те ще загубят силата си, изместени от Светлината. Колко са жалки - напълно разобличени и изправени пред провал. Не падайте на нивото им. Не изпитвайте гняв или жажда за отмъщение – вие сте над това. Те унищожават човека, от който произтичат. Разяждат душата му. Това би означавало, че Тъмните сили са ви победили. Така че не участвайте в тяхната игра, защото точно това е, което искат да направите – да паднете на нивото им.

Имате всичко, за което бихте могли да живеете. Тези от вас с определени мисии трябва да се приближат към целта и да са готови да действат. Точните хора ще са на точното място в точното време. Обещавам, скъпа моя. Позволете ни да поставим всичко на мястото му. Когато всички се сплотите като един и се стремите към едно и също нещо, няма как да се провалите. Силата на намерението е невероятно мощна. Така че, какво чакате? Всички сте призовани да бъдете активни и да изиграете ролята си в изместването на Тъмните сили и идването на Светлината.

Вероника, най-скъпата ми, помни, че имаш приятели както в земния, така и в задгробния живот. Приятелските планети също искат да успеете и вие ще го направите! Тези, които трябва, ще бъдат край вас. Подготвяме ги, но не бива да се бърза. Пречките, които причиниха толкова много неприятности, тревоги и объркване вече не съществуват. Той ще ви научи на кого можете да се доверите и от кой трябва да се оттеглите. Беше труден път. Винаги бъдете там за него, защото той е страдал много в ръцете на Тъмните сили. Всичко ще бъде наред. Вашият екип, от двете страни на живота, е готов и желае да се движи напред в любов и светлина.

Винаги твой обожаващ Монти 

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...