Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Това, което постигнахте на 25-ти март беше забележително

Отговора на молбата ни за помощ за освобождаване на енергията от обелиските и Лей линиите в Рим е много окуражаващ. Беше страхотно да видим ентусиазма, с който тази работа беше извършена. Много от вас вече са будни за истинския източник и причинител на вашето поробване и контрол. Решени сте да предприемете всички необходими стъпки за възстановяване на светлината, мира и хармонията в този разтърсван от войни свят.

Всеки ден виждате как жаждата за война се увеличава. Това трябва красноречиво да ви говори, че тъмните сили започват да изчерпват своите опции. За да оцелеят, те имат нужда от война. Всичките им планове да предизвикат Трета световна война до момента са безуспешни. Много хора вече са будни и ясно различават техните лъжи. Тези хора са видели Светлината и не могат повече да бъдат манипулирани, както са били в миналото.

Новолунието в неделя 30 март и понеделник 31 март са добри дни за медитация за обелиските в Рим.

Концентрирайте усилията си върху:

  • Обелиска Догали, който се намира до баните на Диоклециан и е построен от Рамзес ІІ;
  • Обелиска Куиринале, намиращ се до мавзолея на Август на площад Куиринале;
  • Обелиска на Август, намиращ се на площад dell'Esquilino.

Ако успеем да повишим честотата на тези три обелиска в неделя на 30 март, а след това наситим и останалите 10 обелиска с любов и светлина на 31 март, ще имаме желания резултат по-рано и ще ще бъде по-силен. Това ще причини голямо объркване и разногласия в редиците на йезуитите.

Нашата работа по обелиските и Лей линиите разкри много неща. Тя трябва да продължи, докато последните остатъци от старата система за контрол не изчезнат завинаги. Вие сте поели ангажимента да продължите тази работа, чрез медитация, докато не разкриете и отстраните всичко, което е корумпирано. Това е най-важната работа, която се е изисквала от вас до момента. Имаме нужда от вас да насърчите възможно повече хора, за да извършим това заедно.

Това, което постигнахте на 25-ти март беше забележително, тъй като бе първият ви опит за работа с тези обелиски. Вие осъзнавате своята собствена сила и разбирате, че повече не трябва да се чувствате безпомощни. Контролът е във вас - хората, защото вие сте 99%. Решили сте, че убийствата трябва да престанат и трябва да живеете в мир с ближните си.

Има и друг проблем, който засяга Вероника – систематичното малтретиране на деца. Човек на име Кевин Анет прави всичко по силите си, за да бъдат разкрити убийствата на беззащитни и невинни деца по целия свят. Ние от духовния свят се подкрепяме и се възхищаваме на този смел човек. Той заслужава подкрепата на всички хора. Сега, когато тези убийства на деца са показани ясно на широката публика, те трябва да бъдат осъдени и напълно разкрити. Трябва да покажете добротата на тези бедни деца. Техният живот е бил разрушен от борещите се за власт, много от които дори не са от вашата планета. Кевин Анет трябва да бъде един чудесен пример за това какво може да бъде постигнато, когато човек има смелостта да говори открито за онези, които не могат сами да говорят от свое име.

Не забравяйте, че злото може да успее само, когато добрите хора не правят нищо по въпроса.

Бездействайки вие рано или късно ще изпитате вина, че не сте сторили нищо. Винаги помнете, че обединени сте непобедими!

Трябва да знаете, че след като започнахте работата по Лей линиите на 2-ри Февруари, добрата енергия във вашия свят се е увеличила. Тя носи повече информация. Всичко, което е било скрито, започва да се разкрива. Скоро няма да останат повече тайни, 2014 е най-важната година. Вие се намирате в един прозорец от възможности и трябва да направите всичко по силите си, за да се възползвате от него. Има скрити сили, които искат света за себе си и искат да ви отстранят от него и вашето самодоволство може да позволи това да се случи. Време е да поставите всичко под въпрос. Не вярвайте на това, което ви се казва от властите!

Вашият свят е бил принуден да приема и да приема като абсолютна истина неща, които в момента Ватикана признава, че са лъжи. Много от вас се страхуват от Ада, защото сте били принудени да вярвате, че това е място от което да се страхувате. Сега те признават, че това е лъжа, защото просто няма такова място. Как можете все още да се доверявате на тези хора, когато те са водили войни и са убивали хора, заради отказа да приемат лъжите им!?

Толкова много неща във вашия свят днес се основават на лъжи. Тъмните сили процъфтяват благодарение на страха ви, а те са експерти в това да подклаждат страх във вас. Парите са създадени, за да ви контролират - не само личния ви живот, но и държавите, в които живеете. Вие наблюдавате с ужас как един и същ сценарий се разиграва отново и отново, тъй като всяка държава е поставена на колене. Не трябва да се оставяте да бъдете въвлечени в тези игри. Тъмните сили правят това, защото гледат на вас като на по-нисши същества, които трябва да им се подчиняват.

Ние от духовния свят ви предоставяме план, който със сигурност ще проработи. Той няма нужда от пари, а само от вашата ангажираност и добри намерения. В сърцата си и дълбоко в душите си вие знаете, че това е времето да предприемете действия, за да се превърнете в същества на Светлината, каквито в действителност сте. Вие ще възродите света и ще премахнете всичко, което е било направено от тъмните сили, за да създава болести, объркване и страх. Вложете цялото си сърце и душа в медитациите и създайте един по-добър живот за всички на Земята.

Скъпа Вероника, наслаждавай се на времето със семейството този уикенд. Аз ще бъда с теб от духовния свят.

Винаги ваш обожаващ, Монти

Моля се на Слънцето да разпръсне своята светлина над обелиските и Лей линиите. Слънцето е много мощно и изключително активно през последните няколко месеца. Направих няколко невероятни снимки на това как слънцето взаимодейства с мен напоследък.

Вероника

Рейтинг:
1.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...