Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Тъмните сили искат да използват ЦЕРН за унищожението на хората и Земята

Изминалата седмица ще остане завинаги в съзнанието ви. Вие се почувствахте тъжни, когато разбрахте, че една от вашите най-големи опори трябва да ви напусне за определено време. Трябва обаче да знаете, че има много важна работа за вършене. Той ще се завърне и отново ще работи заедно с вас, когато настъпи подходящото време. Той ще бъде в безопасност, винаги ще бъде ваш приятел и ще ви помага и подкрепя.

Ние успяхме да отворим вашето съзнание за Лей линиите и други подобни неща. Сега ще ви покажем какво се прави, за да бъдете държани под контрол.Уговорихме да се свържете с Андрю Бартзис. Андрю беше в състояние да ви обясни, че онези които контролират света ви се опитват да променят вашите житейски пътеки. Андрю е написал много ефективен метод за прекъсване на връзките, които ви държат заключени в системата за контрол.

Андрю нарича този метод – анулиране на договора за душата ви.

Те са изключително мощнии вие знаете това. Осъзнавате какво направихте на 1-ви Май заедно с Андрю. Това отвори очите ви за толкова много нови неща и вие сте много по-добри, откакто направихте това анулиране на договора. Всеки от вас на Земята трябва да направи това. Ще намерите повече информация на уеб сайта на Андрю: Andrew Bartzis Galactic Historian. Ще бъдете изумени и възхитени от резултатите с които ще се сблъскате.

Продължавайте да правите това, докато човечеството се освободи от всички ограничения, които са му били наложени. Тези които ви контролират използват всеки контакт който сте имали във всичките животи, които сте живели. Понякога те променят само една дума, но това е достатъчно, за да възпрепятства мисията, заради която сте се завърнали на Земята. Тези техни възможности трябва да бъдат спрени възможно най-скоро. Нямате никакво време за губене. Намирате се в прозорец от време с много големи възможности. Не бива да отлагате. Трябва да защитите себе си и семействата си. Системата за контрол се опитва да натрупа колкото е възможно повече договори за душите.

Те могат да пътуват напред и назад във времето и да променят пътя на много от вас. Трябва да защитите личното си пространство и да създадете определени граници. Не бива да се превръщате в мишени и да бъдете манипулирани и контролирани. Сега разбирате какво правят те, контролирайки Лей линиите. Трябва да продължите работата си по тях. От това зависи оцеляването на човешката раса и на Земята.

Вниманието на Вероника сега е насочено към ЦЕРН и това което тъмните сили се надяват да направят. Те знаят, че голямата игра е започнала и разбират, че са загубили. Те обаче не са като вас и не мислят като вас. Искат да използват ЦЕРН, за да разрушат живота на хиляди хора и част от Земята. Не бива да се подлъгвате по онези, които се опитват да ви заблудят с фалшиво чувство за сигурност. Никога не съм се опитвал да ви плаша, но в момента трябва да предприемете определени стъпки, за да можете да се защитите.

Следвайте нашите съвети, за да бъдете напълно осъзнати. Когато разберете напълно какво е сторено с вас, вие ще предприемете нужните стъпки, за да се освободите и ще се оправите. Медиите се използват за да променят чувството ви за възприемане. В тях има елементи, предназначени за контролиране на съзнанието. Всяка дума, всяка интонация, всеки жест са добре премерени с цел да ви контролират. Винаги помнете, че контрола не се осъществява от човешки същества и затова не можете да ги съдите според общоприетите стандарти. Те не мислят и не действат по начина по който вие го правите. Всъщност те са едни страхливци. Без волната или неволна подкрепа на хората те са нищо. В момента те са като изплашени зайци, осветени от истината. Те се страхуват от това, че вие сте 99%. Не бива да се боите от тях, защото без подкрепата на хората те нямат абсолютно никаква сила. Контрола е във вашите ръце сега. Трябва обаче да сте внимателни, защото това е огромна отговорност. Трябва добре да пресмятате последствията, преди да предприемете някакво действие.

Истинската история на вашия свят ще бъде разкрита, когато падне Ватикана. Те знаят, че няма да оцелеят, тъй като не могат повече да заблуждават хората. Просветените са се преместели и те сега се чудят как са се установили толкова зли практики за контрол. Сега вие виждате как те използват страха, за да поемат контрола над света. Ватиканът е създал всички останали религии, за да създава конфликти, разделение и объркване. Това е работило добре, докато светлината на истината не разкри техните истински цели.

През 2014 ще трябва да приемете фактите и да се справите с тях. В крайна сметка истината ще излезе на яве.

Ние от духовния свят сме доволни, че много от вас са взели присърце проектите свързани с обелиските и Лей линиите. Вие сте свършили великолепна работа. Не се отказвайте, докато не освободите нацяло земната енергия. Трябва да защитавате свещените места и звездните портали от злите влечугоподобни, които ги охраняват. Показателно е, че толкова много хора от различни държави се обединяват, за да свършат тази важна работа. Всички вие служите на човечеството и планетата Земя. Това е много благородна работа. Един ден вие ще се обърнете назад и ще се изумявате на това, което сте направили.

Скъпа Вероника, ти имаше толкова много задачи през тази седмица. Нашата работа трябва и ще продължи. Хората виждат светлината и започват да поемат отговорност. Има още толкова много неща, които могат да се направят.

Винаги опитващ се да ви напътства, Ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...