Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Тъмните сили са уплашени от вас

Монтаги Кийн: Тъмните сили са уплашени от вас

Монтаги Кийн: Тъмните сили са уплашени от вас

Ченълинг от 3 Март 2013

Това беше трудна и интересна седмица за вас мили мои. Ние споделяме вашето вълнение свързано с декларацията направена официално от суверенния народ на древната земя на ЕЙРЕ. Те вече не подкрепят LEX ROMANA, тиранската система наложена от Рим. Сълзите, които проливате, докато четете за тази смела постъпка на хората на Ирландия са съпричастни към всички народи, които са страдали от властта на Рим. Светът и човечеството страдат, заради редът, който бе наложен преди близо 2000 години. Скъпи мои ние вдъхновихме много хора да търсят това, което до сега бе скрито от вас. Все повече хора вече започват да виждат цялата картина и отказват да бъдат част от тази система. Няма нужда от бомби и пушки. Единственото от което имате нужда е да имате смелостта да отстоявате истината и да се откажете да се съобразявате с всичко, което ви се струва несправедливо и корумпирано. Когато се ръководите от сърцето си вие няма как да се объркате. Трябва да поздравим всички, които направиха тази декларация възможна. Сега трябва да видим колко други страни ще имат смелостта да направят това, което направи ирландския народ.

Органичната естествена същност на човешкото същество не е омразата, а Любовта. Това е вечната сила на живота. Ако едно човешко същество се консумира с омраза, то ще унищожи вечната си природа. Този избор е от ключово значение по време на тези времена на еволюция, след като илюзиите и заблудите са разкрити. Омразата в крайна сметка ще унищожи тези които мразят, тя е много разрушителна и не трябва да има място в живота ви. Аз съм ви напомнял много пъти, че Любовта е оръжието, което трябва да изберете. Когато сте способни да погледнете на потисниците си с любов и състрадание, те ще загубят цялата власт над вас. Любовта ще направи така, че злите им планове ще станат уязвими и ще зависят от вашата милост. Дръжте се достойно и честно и ще успеете да стигнете отвъд най-смелите си очаквания. Сега е времето да поемете контрола над собствената си планета, готови ли сте да го направите?

В този момент има хора, които са разположени стратегически около вашия свят и са готови да се притекат на помощ  на тези, които се нуждаят. Тяхната работа е да запалват и разпространяват светлината и истината. Отидете до свещените си места и си ги върнете, те принадлежат на вас. Използвайте прекрасната си енергия и я насочете към тях. Енергията, която освобождавате ще докара светлина на онези части от вас, които все още не са се събудили. Проверете ley линиите те ще ви насочат към най-свещените места. Вижте къде те се пресичат и се насладете на невероятната им енергия. Все още много хора не разбират как е устроен светът. Тази информация е била държана далеч от вас. Сега аз ви насърчавам да разберете повече за себе си. Насладете се на свободата, която се носи към вас. Вие ще започнете да виждате нещата в съвсем нова светлина.

Пропагандата, която изобилства в този момент е смешна. Те просто не могат да приемат, че сте будни и можете да видите много ясно, какво се опитват да направят. Някои хора се използват с цел създаване на напълно неясна картина на събитията. За съжаление много хора са станали опетнени от съблазънта на корупцията. Парите и славата се използват за привличането на такива хора. Те обаче ще открият, че това е краткосрочно щастие и ще съжаляват, че са тръгнали по този път. Вие всички трябва да бъдете силни и решени да създадете едно бъдеще, където любовта и светлината ще премахнат всичко свързано с тъмнината и корупцията. Когато юрисдикцията на Ватикана бъде премахната завинаги, ще имате един справедлив свят за всички.

Когато човечеството вика за помощ неговите приятели от други планети ще дойдат да го спасят. Можете да ги видите в небето, те са готови да се приземят и да ви помогнат. Те ще ви помогнат да създадете свободна енергия за всички. Храната и подслона ще бъдат достъпни, както никога преди. Това, че досега не сте виждали подобно нещо не означава, че то не е възможно. Вие сте единствените с подобни проблеми, защото живеете в една поробена планета. Накарали са ви да вярвате, че сте единствените същества във Вселената. Това е абсолютна глупост. Вие сте в началото на едно велико приключение. Ние всички сме зад вас и ви насърчаваме да предприемете необходимите стъпки, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Тъмният Кабал засилва атаките си, към онези, които се опитват да го разобличат. Това доказва колко са уплашени от вас. Ако не постигахте напредък, те нямаше да се страхуват от вас. Вие живеете в много трудни времена. Вашите врагове се крият зад всяка фасада на демокрацията, но вие вече можете да ги видите. Вие знаете кои са те и това ще ги накара от отчаяние да напуснат вашата планета.

Вероника скъпа моя, всичко ще се случи, когато му дойде времето по Божия воля. Правилните хора ще бъдат на ваша страна. Всички пречки ще бъдат премахнати  и всичко ще продължи по план, преди да се завърнеш на Земята. Понякога отнема малко време преди хората да се съгласят да направят това което е необходимо, за да се завърнат на Земята. Тези, които трябва да изиграят някаква роля трябва да я завършат, преди да им бъде разрешено да се върнат към духовното. Нямаш избор както си разбрала мила моя. Такива споразумения не могат да бъдат нарушени, без значение колко пречки има пред тях. Тъмните сили правят всичко възможно да ви изолират, но ние продължаваме да насочваме хората към теб. Колкото повече добри хора се събират заедно, толкова повече светлина се създава. Тя ще унищожи тъмнината. Когато 99% от хората са заедно в любов и хармония те не могат да бъдат победени и тъмните сили знаят много добре това. Това е нещото от което се страхуват. Те се страхуват от вашето пробуждане. Силата вече е във вас, вашите решения са от значение.

Време е хората да научат повече за Бога на любовта и да забравят за Бога на отмъщението, който ви се е налагал, за да ви държи под контрол. Тези от вас, които все още ги е страх от отмъстителния Бог  трябва сами да достигнат до истината. Накарали са ви да се страхувате от смъртта, а тя е едно толкова красиво преживяване. Това е едно истинско завръщане у дома. Ако сте навредили на някой по време на живота си, след това вие сами искате прошка от него. Това е толкова просто. Вие се събирате отново с онези, които сте обичали. Аз избрах да продължа работата си с Вероника. Съгласихме се на това, когато бях до нея на Земята. Работили сме заедно по време на много животи и сме били заедно дори преди да се създаде Земята. Нашата любов е оцеляла в продължение на много животи на Земята и ще продължи когато сме заедно в духовния свят. Нашата работа ще продължи. В същото време аз и помагам да завърши това, заради което се завърна на Земята.

Бъди добра към себе си любов моя. Отдели си време за почивка. Всичко скоро ще си дойде на мястото още веднъж, тъй като всеки заема своето място отново. Всичко е под контрол. Довери ми се скъпа моя.

Винаги твой, Монти.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 4201

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Тъмните сили са уплашени от вас

  Подобни статии

  За Крион

  За Крион

  Крион е същност, чийто послания са канализирани от Лий Каръл, започвайки от 1989 година. От 1993 Лий...
  Крион: миналите животи

  Крион: миналите животи

  Факт е, че всички хора споделят обстоятелството, че са били на Земята много пъти. В предишните посла...
  Крион: Кармата

  Крион: Кармата

  Ченълинг на живо от 22 март, Дел Мар, Калифорния: Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. ...