Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Тъмните сили се събират на 16 декември в Южна Африка

Монтаги Кийн: Тъмните сили се събират на 16 декември в Южна Африка

Монтаги Кийн: Тъмните сили се събират на 16 декември в Южна Африка

Онези от вас, които вече са се събудили разбраха перфектно последното ми съобщение и отговориха много положително на него. Вие вече ясно виждате как е била превзета планетата ви и как продължава да се държи под контрол. Сега е момента за всички вас, които разбирaте значението на Енергията да се обедините и да работите заедно за прочистването на Земята от Тъмните сили. Трябва да освободите блокираната енергия на Лей линиите, които са „кръвоносната система” на вашата планета.

Много от вас мога да работят директно върху лей линиите. Други, които работят с енергии могат да комбинират енергията си, за да помогнат. Онези от вас, които нямат задълбочени познания в работата с енергии, могат да използват силата на мисълта си, за да бъде премахнат завинаги контрола на Тъмните сили. Всеки може да участва в този процес. Призовавам всички да се включат, независимо от своята раса или вероизповедание. Никога до сега не е било толкова важно да се обедините и да действате, като едно цяло. Вие знаете дълбоко в душата си, че сте 99% и няма как начинанието ви да не завърши с успех. Всеки един от вас е от полза и всеки ще може да каже: „Изпълних моя дял в това да спася човечеството от унищожение”.

Публично известно е, че илюминатите се събират този понеделник на 16 декември в Южна Африка, за да се опитат да създадат нов и по-ефективен контрол над вас. Те са силни, когато се обединят, но замислете се колко по-силни сте вие, тъй като сте 99%. Те могат да ви навредят, само ако вие вярвате, че могат да го направят и е от изключителна важност да разберете този факт. Тъмните сили очакват на 16 декември завръщането на Мардук, който да ги спари от вас, от 99-те процента. Това е вашият шанс да приемете предизвикателството и да игнорирате лявата част на мозъка си, която се контролира от Тъмните сили. Вместо това слушайте дясната част от мозъка си, вашият висш Аз и използвайте огромната си енергия, за да спасите човечеството. Бъдете смели и вярвайте в себе си. Освободете се от всички индоктринации на така нареченото „образование”, което е било приложено спрямо вас, за да унищожи свободната ви воля. Вие сте много повече от това, което си мислите. Вие сте красиви същества на Светлината, които имат нужда от пречистване, за да можете отново ясно да осъзнаете истинската си същност.

Когато всички страни се обединят и координират действията си в световен мащаб, тогава нищо не може да ви спре. Когато приключите с промяната си всички войни ще спрат. Всички планове на световният елит за установяването на Нов Световен Ред ще бъдат изхвърлени на сметището на историята. Всички техни внимателно скроени планове ще бъдат разобличени и унищожени.

Притежавате ли това, което е необходимо, за да пристъпите напред и да направите това, заради което сте на Земята в този момент? Сега е момента в който приказките трябва да прераснат в действия. Не бъдете критични към онези, които действат от ваше име, защото по този начин привличате лоша енергия. В момента имате нужда един от друг повече, отколкото всеки друг момент в историята на Земята. Затова ви съветвам споделяйте само положителните и насърчителните неща, останалото запазете за себе си. В момента имате най-голяма нужда от това да се поддържате един друг.

Няма възрастова бариера и вие също можете да изпращате енергия, за да подкрепите усилията, които се полагат от ваше име. ДНК-то на някои от вас датира от преди началото на времето. Това е било държано в тайна от вас досега. Важността на ДНК-то ще бъде разкрита и осветена. Това ще даде отговор на много от въпросите ви, които са останали загадка от миналото. Ние ще ви разкрием всичко, когато настъпи подходящия момент. По време на прехода на преден план ще излязат правилните хора, които ще свършат всичко, каквото е необходимо. Всичко се нарежда на мястото си. От наша гледна точка всичко е като една шахматна дъска в която фигурите се подреждат по местата си.

Вероника, скъпа моя не поемай толкова много отговорности на раменете си. Хората могат да правят само това което са в състояние да направят. Не всеки има твоята ангажираност. Някои хора ще отпаднат, но винаги има други готови да направят стъпка напред и да ги заменят. Те имат нужда от твоята енергия с която да ги подкрепиш.

Когато всички животи на Земята се оценяват еднакво, тогава ще знаете, че сте постигнали това, което ви е било поставено като цел. Когато любовта към човечеството замести корупцията и алчността, когато няма гладни и бездомни и нито едно дете не живее в страх, тогава ще видите в пълна степен своите постижения. Повярвайте, че можете да постигнете това и то ще се случи. Медитирайте, за да превърнете тази мечта в реалност. Решетките на затвора в който се намирате се разпадат и светлината започва да навлиза. Посрещнете я с отворени обятия. Молете се за онези, които трябва да се борят с тъмнината, за да се освободят от злата сянка, която се опитва да ги погълне. Действайте обединени, както никога до сега. Сега не е момента за дребни боричкания, основаващи се на расова или религиозна основа.

Вие сте армията на Светлината и озарявате всичко, което до сега е било тъмно и скрито. Вие сте създателите на Новата Епоха, където цялото знание е споделено и всички сте еднакви. Отдайте се на Любовта и изпращайте Любов към цялото човечество.

Скъпи мои вие знаете какво трябва да направите. Всичко си идва на мястото, както е планирано. Знайте, че сте обичани повече, отколкото можете да си представите. Винаги оставам ваш обожаващ Монти.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3559

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Тъмните сили се събират на 16 декември в Южна Африка

 1. .

  Има ли някой, който е в състояние да ми отговори на един въпрос, ще бъда много благодарен.
  Тук на тази планета няма само лоши сили. Над нас бдят и светли сили и тези светли сили са в процентен баланс с тъмните сили. Въпросът е, защо светлите сили ПОЗВОЛИХА това поробване на техните братя и сестри – земляните. Защо едните вилнеят, а другите помагат едва едва и то частично. Кому е нужна цялата тая робия, защото корабите на рептилите не им трябва енергията на златото или на какъвто и да е човешки робски труд, за да летят с корабите си. Те са достатъчно напреднали, за да нямат нужда от какъвто и да било човешки труд. Нещо не ми се връзва и не мога да намеря логика, колкото и да я търся. Каква е тая изостанала Вселена, дето позволява още робския труд.

 2. 1.

  "Позволяват" е трудно казано, другата страна полагат неимоверни усилия(вече и ненужни), за да хващат души - намират процеп и някои хора само и само панически да се отърват(водени от страх, вменен от другите) се поддават и обещават нещо, което е в услуга на другата страна. Добрата новина е,че тези обещания лесно се премахват и доброто върви напред. В такива моменти светлите не могат да помогнат, защото е дадено обещание(макар и неосъзнато) към другите и затова не могат да помогнат. Но всеки, който се обръща за помощ, търси и действа, я получава много бързо :))))

 3. 2.

  Грандиозни глупости -тъмни сили,армия на светлината и всякакви фантасмагории, сякаш заимствани от пациентите на някоя психиатрична клиника...

 4. 3.

  Имам един въпрос: Наясно съм, че живеем в "новото" време, но воини на светлината винаги е имало. Та въпросът ми е как сме позволили на Тъмнината да ни завладее по толкова масов, грозен и дори нелеп начин?

 5. 4.

  И не само как сме го позволили, а и защо? Благодаря!

Подобни статии