Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Увеличавайте вибрациите си колкото е възможно повече

Монтаги Кийн: Увеличавайте вибрациите си колкото е възможно повече

Монтаги Кийн: Увеличавайте вибрациите си колкото е възможно повече

Вероника, скъпа моя, когато започнахте проекта с Лей линиите не предполагахте невероятните резултати, които ще постигнете. Всеки ден стотици хора започват да се интересуват от това. Твоите сълзи потекоха днес, когато разбра, че будистите са се включили в премахването на тъмната енергия, която е обхванала целия свят. Когато хората на Светлината работят заедно като един се случват чудеса и такива можете да очаквате и в момента. Първо трябва да довършите работата по Лей линиите, преди да започнете нещо друго. Енергията, която е била освободена благодарение на всички тези добри хора, ще даде повече енергия и на останалите ни проекти. Ние сме на прав път и не бива да се съмнявате е това. Свободната воля на хората, които се обединяват, дава възможност за успех на всички наши проекти. Беше много важно хората да се събудят за голямото значение на тази енергия и как тя се е използвала срещу човечеството.

В крайна сметка всичко ще има щастлив край и хората ще достигнат пълния си потенциал. Земята ще се възстанови още веднъж и ще ражда добра здравословна храна, така че хората да могат да се възстановят от всички химикали, които са поглъщали по време на тъмните времена. Вие направихте първата стъпка и ние ще ръководим пътя напред за вас.

Не трябва да понижавате вибрациите си, когато сте ядосани или отмъстителни към онези, които са ви държали като заложници, въпреки че те продължават своя зъл план и целят унищожаването на планетата. Не забравяйте, че отговорните за всичко това отдавна са напуснали Земята. Увеличавайте вибрациите си колкото е възможно повече. Това ще ви предпази най-много. Много от представителите на тъмните сили вече са напуснали планетата, а други правят отчаяни опити да ги последват. Някои от тях никога няма да приемат поражението и ще продължават да се борят до горчивия си край. Те могат да бъдат много опасни, затова не трябва да предизвиквате никакво взаимодействие с тях. Просто им помахайте за довиждане.

Гледайте само напред към бъдещето и оставете миналото зад себе си. Това върху което трябва да се концентрирате е новото ви начало. Трябва да създадете един мирен свят в който цялото човечество работи като едно цяло.

Вие ще получите много помощ от други същества, които са чакали търпеливо този момент да настъпи.  Те са готови да ви помогнат с технологии и ноу-хау за които не сте и подозирали. Това са неща, които са отвъд вашето въобръжение. Хората никога вече няма да им се налага да работят толкова много само за да съществуват. Всичко това ще остане в миналото. Животът ще стане това, което е предназначен да бъде. Знам, че в момента ви е трудно да си представите живота без стрес. Всичкия стрес на който сте подложени сега си го причинявате сами. Той се поражда от банките, от болестите създадени изкуствено в лаборатории и войните, които са средство за унищожаването на много животи. Това никога няма да бъде позволено да се случи отново, тъй като такива неща са невъзможни, когато навлезете в Светлината. Скоро ще се наслаждавате отново на истинската слънчева светлина. В момента са  блокирани всички лечебни лъчи на слънцето, но скоро това ще бъде премахнато и всичко ще цъфти, както би трябвало да бъде. Това е нещото към което се стремите и към което вече сте направили първата стъпка.

Трябва много внимателно да следите какво ядете и пиете. Гледайте внимателно ситните шрифтове на опаковките, които те не искат да четете. Колкото повече един продукт се рекламира, толкова по-подозрителни трябва да сте спрямо него. Има толкова много неща, които са скрити в храната ви. Те причиняват болестите, към които сте предразположени. Сега са опасни времена. Тъмните сили хвърлят много усилия, за да ви държат  приспани, за да могат да ви контролират. Не трябва да се хващате на тяхната пропаганда. Не трябва да се вярва на нищо, което те казват. Трябва да потърсите помощ от вашите водачи.

Откажете се от всички фалшиви богове, които са използвани, за да се скрие истината от вас. Лъча на истината е във всички вас. Вие в момента го преоткривате и разбирате, че това в действителност е светлината на Бог и любовта. До момента е правено всичко възможно да останете заслепени относно този факт. Материалните придобивки са били вкарани в живота ви с цел да ви откъснат от истинската любов. Аз и Вероника знаем със сигурност, че когато се обичате един друг, можете да имате всичко, което сте искали от живота. Любовта е всичко и няма нещо, което може да я замени. Онези които се обичат истински никога няма да се изоставят, тъй като връзката при истинската любов трае завинаги.

Вие извървяхте много дълъг път в последните 4 седмици. Ако продължавате със същата скорост промените ще се случат много бързо. Нищо не може да ви спре сега. Вероника все още страда от своята белодробна болест, затова трябва да си почива. Студеният въздух и идва в повече точно сега.

Моля ви да продължите с добрата си работа относно Лей линиите. Нека да изчакаме и да видим какво ще ни донесе следващата седмица. Ние може да сме в състояние да придвижим нещата още по-напред. Бъдете щастливи и знайте, че вашите усилия ще спомогнат да постигнете всичко, което някога сте мечтали.

Скъпа Вероника трябва да си спокойна, всички заедно ще успеем да постигнем целта си.

Винаги обожаващ, Монти!

Съобщение от Вероника Кийн

Бихме искали да ви се извиним затова, че преди няколко дни трябваше да свалим от Youtube видеото от изгрева на хълма в Гластънбъри. Това се дължеше на факта, че човека който засне видеото искаше името му да бъде премахнато от него. Той все още е част от нашия екип и аз напълно разбирам защо той направи това искане. Благодарни сме му, че ни предостави тази историческа част от филма.

Рейтинг: 2.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 7721

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Увеличавайте вибрациите си колкото е възможно повече

  1. .

    Страхотно

Подобни статии