PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Хората откликнаха великолепно на инициативата за почистване на Лей линиите

Няма по-жестока тирания от тази, която се възпроизвежда под закрилата на закона и в името на правосъдието.

Шарл дьо Монтескьо

Човечеството продължава да се пробужда, за това което е било направено, за да покори и контролира хората и това което е планирано, за да продължи да държи човечеството под контрол. В момента се извършват множество атаки срещу онези, които са се събудили и се опитват да отворят очите и на други хора за истината и светлината.

Моята скъпа жена е жертва на такива атаки вече половин година. Те я подлагат на непрекъснат стрес, лишават я от сън и е преследвана от кошмари. Това се постига с микровълнова и скаларна технология.

Нейните вещи са били подправени. От къщата и тече вода, има електрически проблеми, проблеми с автомобила и разбира се компютърът й е бил хакнат. Това е направено с цел да се попречи на Вероника да отговаря на имейли и прави почти невъзможно изпращането на информация. Вместо това на екрана на компютърът се появява съобщение, което я предупреждава за фалшиви заплахи. Компютърът и отказва да отпечата определени букви и принтерът не работи. Освен това парното й изключва само, светлините се включват и още много други.

Част от плана на тъмните сили е да създават скептици, които да осъждат това което аз и съпругата ми правим. Те използват обичайните скептици, които винаги са на линия при такива поводи. Вероника и аз веднъж чухме Р.В. да казва на К.Ф., че: „Да бъдеш скептик е много изгодно“. Това говори достатъчно за такива хора. Те възнамеряват да използват върху Вероника същата тактика, която са използвали и върху Дейвид Айк. Айк знае много добре на какво са способни тези хора. За съжаление те са проникнали в „Обществения глас“ в който Дейвид Айк е вложил толкова много усилия. Сега всички онези, които стоят зад истината, трябва да се застъпят за нея, за да може тя да оцелее.

Простете ми, но това трябваше да бъде казано. Сега да се върнем към нашите собствени проблеми.

Продължава да ни учудва вашият отговор на молбата ни за доброволци за проекта свързан с Лей линиите. Великолепен е единствената дума с която можем да го опишем. За първи път това премахна всички бариери. Това доказва, че когато хората се обединят, всичко е възможно. Марк ни показва, какво следва да направим от тук нататък. Той е използвал много време и усилия, за да изработи план за действие. Ние много скоро ще ви обявим датата, която ние от духовния свят сме избрали за почистването и възстановяването на вашата планета. Ние ще го направим и вие не трябва да се съмнявате в това. Това е предопределено да се случи и вие сте хората, които сте били избрани да участвате във всичко това. Много голям брой хора ще помогнат на този процес, посредством медитация. Това дава възможност на всеки да се включи в тази историческа задача.

Моментът сега е подходящ. Духовният свят изчакваше, докато правилните хора застанат на местата си и се събудят достатъчно голям брой хора, за да се гарантира успеха. В бъдеще вие ще можете да кажете на вашите деца и внуци, че сте взели участие в освобождаването на човечеството и възстановяването на светлината и справедливостта. Придържайте се строго към истината и не се подвеждайте от отправените заплахи, защото има твърде много като вас. Вашата сила сега е в големия брой хора, които са се събудили. Светлината, която създавате разкрива всички тайни, които са ви поробили. Всеки ден откакто започна 2014 ви разкрива неща, които ви шокират и отвращават. Вие трябва да се борите и да се справите с всичко това. Трябва да знаете истината за това, което се случва около вас, под булото на илюзиите и тайните. Само когато се справите с всичко това, вие ще можете да изградите общество в което всеки ще е в безопасност. След това всички фалшиви бариери ще рухнат и мирът ще се възцари над цялата земя.


Живеем в много вълнуващи времена. Ние наблюдаваме всяко ваше действие и ви напътстваме напред. Вашият свят не познава мира от толкова дълго време, затова сте свикнали с неизбежността на войните. Сега обаче разбирате истинските причини за започването на война. Точно сега тъмните сили се опитват да направят нов „Пърл Харбър“, за да наплашат достатъчно много хора и да започнат 3-та световна война. Техният опит този път няма да бъде успешен. Може понякога да заблуждават част от хората, но не могат да правят това постоянно. Така наречените „False Flag” операции вече са толкова очевидни. Но както добре знаете тъмните сили продължават да се придържат към добре познатата си формула всеки път.

Скоро те ще трябва да се примирят с факта, че времето им изтича, царуването им свършва и е време да напуснат Земята. Човечеството е страдало достатъчно, заради техните действия.

Помислете си за това, което ви очаква. Жизнената енергия ще бъде достъпна за цялото човечество и това ще даде възможност на хората да живеят живота си на Земята, така както е редно с чист въздух, добра здравословна храна, незамърсена вода и небе чисто от Чемтрейлс. Банките никога повече няма да държат човечеството в дълг.

Вашите действия ще донесат всичко това по мирен начин. Можете да постигнете всичко това по енергичен начин. Не забравяйте, че намеренията са най-важни тук.

Вярвайте в себе си. Можете да го направите!

Марк разкрива нашите планове пред вас. Обърнете им внимание, защото в тях са вложени много усилия и мисъл. Важно е да разберете напълно, това което се очаква от вас. Ние всички ще работим заедно по този проект.

Вероника, любов моя ти си избрала този път още преди да се завърнеш на земята. Ти си избирала такива пътища през всичките си прераждания. Аз никога няма да те изоставя и постоянно ти доказвам това. Атаките на които си подложена в момента са последното усилие на тъмните сили да задържат контрола и властта, която имат. Не се притеснявай, защото добрите хора ще са до теб и ще те защитават, точно както аз го правя, скъпа моя.

Винаги ваш обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...