Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Край вас има хора на ключови позиции

Монтаги Кийн: Край вас има хора на ключови позиции

Монтаги Кийн: Край вас има хора на ключови позиции

Това, което ви беше показано тази седмица е доказателство, че истината ще възтържествува. Подготовката е в ход. Очаквайте неочакваното. Важен е елементът на изненада. Видяхте доказателство за това. Край вас има хора на ключови позиции, които са наясно какво се очаква от тях. Те няма да се провалят.

Скъпа моя, всичко е в Божествен порядък. Дошло е време да спасим човечеството от влиянието на контрола на Дявола и от плановете на Тъмните сили да унищожат всичко, което не им е нужно. Трябваше да въведем в ролята на водачи някои от най-великите умове, за да ви напътстват. Ще разкрием самоличността им, когато настъпи точното време. Сега някои от тях научават кои са и защо са на Земята в този момент. Истинската им самоличност трябва да се пази в тайна, дори от самите тях. До сега са водили обикновен живот, въпреки че от време на време са получавали намеци за важните роли, които се очаква от тях да играят по време на Прехода. Сега трябва да се справят със задачата, която са поели, преди да се върнат на Земята. Те се откриват един друг и всичко си идва на мястото. Парчетата от пъзела се сглобяват точно, както беше планирано.

Скъпа моя, не е случайно, че Рупърт Шелдрейк не може да приеме поканата за дискусия на твоята празнична вечеря, предполагайки, че през всичките тези години ме каниш на неговото място. Духът използва Рупърт, за да мога да достигна до теб.  Проблемът е възникнал с RYANAIR на летището в Дъблин. Това се прави, за да привлече вниманието ви за още нещо. Сега осъзнавате важността на събитието. Светът на Духа ще използва всичко необходимо, за да събере заедно правилните хора. Оставете притесненията на нас. Ние ще свържем точните хора в правилния момент на точното място.

Знам, скъпа, че понякога наблюдаваш тези край теб и се чудиш как са успели да те достигнат. Сега вече знаеш – нищо не се случва случайно! Екипът ни на Земята е готов да следва инструкциите в подходящото време - когато решим.
Знам, че е много тежко да виждате случващото се в Египет, Ирак и др. Толкова много невинни хора са въвлечени в хаоса. Завземането на властта в тези страни беше планирано от Тъмните сили преди много години и те отчаяно се придържат към това, въпреки, че вече започват да осъзнават, че никога няма да им бъде позволено да успеят.

Ще бъдат спрени техните убийства. Използват лица, които са с напълно промити мозъци, които отиват в тези страни на принципа „разделяй и владей” и осъществят поръчките, без да помислят за последствията.
Хората започват да осъзнават лъжите, които са им наговорени. Можете сами да видите доказателството за  това, което е направено. Запитайте се защо „управляващите страни” се подготвят за война. Какво са намислили? Дали това е последен отчаян опит да издържат? Вгледайте се в очите им, когато се опитват да ви убедят, че наистина трябва да „се намесят, за да осигурят защита” или че има „оръжия за масово унищожение” и др. Как изобщо си мислят, че могат отново да заблудят хората? Истината е наяве. Не може повече да бъде скрита.

Човечеството ще получи помощ, за да се съвземе. Това е организирано и осигурява всичко необходимо, за да се съвземете от атаката. Край планетата Земя има кораби, които разполагат с всичко, нужно за възстановяване на това, което са разрушили Тъмните сили. Това не изисква пари. Всичко ще бъде дадено и мирът ще се върне. Намирате се във война между доброто и злото, но първото ще победи. Скоро Земята ще
се върне на мястото си във Вселената и още веднъж ще бъдат възстановени всички канали за комуникация. За да се осъществи това, трябваше много от вас да се пробудят. Осъзнаването ще продължи, така че хората да се наслаждават на възможността да участват в най-важното начинание в историята на света. Няма значение към коя страна принадлежите. Всички вие сте важни, затова не приемайте това, което ви е било казано за определени страни. Вероника имаше контакт с хора от Корея, Китай, Русия и т.н. Те също се пробуждат и са добре дошли в това голямо семейство, което не познава граници и ограничения. Всички заедно в преследването на истината и справедливостта за цялото човечество.
Не позволявайте гневът или недоверието да определят мислите ви. Погледнете на всичко с любящо сърце, защото това променя нещата. Всички сте били затворени в по-ниски измерения, където страхът е вашият тъмничар – страхът от религията, страхът от закона, без значение колко е несправедливо. Той ви е внушен още от раждането. Ще станете свободни едва, когато го погледнете такъв, какъвто е.

Изпращайте любов към всеки и навсякъде. Ще бъдете удивени от резултатите. Любовта е способна да унищожи силата на Кабалът. Любовта е чиста и добра. Животът на тези, които обичат и са обичани е много по-красив. Напишете думата ЛЮБОВ с големи букви и се вгледайте в тях. Обединете се в името на любовта и я оставете да бъде водеща светлина напред по пътя ви към Прехода.


Скъпа моя, всичко е такова, каквото трябва да бъде. Винаги твой обожаващ Монти.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2883

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Край вас има хора на ключови позиции

  1. .

    Вярвам, че доброто ще победи злото!

  2. 1.

    Доброто е победило злото :)

  3. 2.

    съществуваме аз и ти донке

Подобни статии

Потвържденията на Крион

Потвържденията на Крион

Крион не прави предсказания. Това би било в нарушение с неговата декларирана позиция, че никой не зн...
Крион: Системата Акаша

Крион: Системата Акаша

Това е пълно и завършено обяснение как Хрониките Акаша на Човечеството взаимодейства с Гея. Има дост...