Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Монтаги Кийн  »  Монтаги Кийн: Какво се получава, когато хората се подкрепят

Монтаги Кийн: Какво се получава, когато хората се подкрепят

Монтаги Кийн: Какво се получава, когато хората се подкрепят

Физическите промени и промените в енергията, които се случват във вашия свят не могат да бъдат спрени. Те ще доведат до промяна в системата на контрол, която до сега е била скрита на тъмно. Много ще излязат и ще поискат прошка за това, че са работили срещу доброто на човечеството. Те ще ви разкрият срещу какво се изправяте и ще ви кажат кога Tъмните сили (Кабалът) възнамеряват да направят своя ход с който да унищожи човечеството, такова каквото го познавате.

Не искам да всявам паника във вас, но вашето най-силно оръжие е подготовката. Кабалът се надява елементът на изненадата да ви свари неподготвени. Те са създали клонинги, които са готови да изпълняват всякакви заповеди, без да задават въпроси. Техният свят на технологиите и вашият свят на тъмнината не се различават. За тях вие сте като мравки, които трябва да бъдат мачкани, без грам милост. Тези от вас, които са будни трябва да действат като лидери и осигурят безопасността на още непробудилите се. Обединението ви е толкова важно, защото когато сте заедно вие можете да определяте дневния ред и без вашето съгласие тези, които ви управляват нямат никаква власт над вас.

Вие видяхте какво се получава, когато хората се събират, за да се подкрепят и насърчават взаимно. Ирландските жени трябва да бъдат поздравени. Те доказаха, че когато действат заедно могат да постигнат резултати. Те спечелиха съдебното дело срещу банките. Сега вече банките не могат да продават ипотеките и да принуждават хората да напуснат домовете си. Всичко това се случи по мирен и спокоен начин и както винаги с достойнство. Това е пътят напред за всички вас. Сега те ще продължат със съдебните дела срещу Ватикана, правителството и полицията.

Това е властта на народа в действие. Това е само върхът на айсберга и успехът на хората срещу банките ще ги насърчи да продължат борбата за премахването на всичко, което се създадено с цел да унищожи човечеството. Това е първата стъпка за премахването на всички корупционни практики, които имат за цел да свалят качеството на живот на Земята. Онези от вас, които стоят и не правят нищо са виновни, защото по този начин помагат на Кабала. С бездействието си те му дават разрешение да унищожава човечеството. Някои от вас може да смятат, че понеже имат пари, високо положение или определена религиозна принадлежност могат да се чувстват в безопасност, но това не е така.  Онези, които желаят да превземат вашия свят не обръщат внимание на такива дреболии. Те искат всичко, което имате и използват всички средства с които разполагат, за да го получат.  Време е да се събудите е да помогнете на онези, които се противопоставят на това превземане. Не обръщайте внимание на успокоенията и обичайните баналности, които казват вашите т.н. „лидери”. За тях всичко е игра и те нямат никакво отношение или уважение към вас.

Опитвам се да ви нарисувам картината, такава каквато е, за да видите ясно какво се случва и което е по-важно да видите какво трябва да направите, за да защитите себе си и хората, които зависят от вас. Пропагандата, която е навсякъде около вас е прекалено хубава, за да е истина. Пътят който сте избрали не е лесен, но той е печелившия. Вашите действия могат да ускорят процеса, а вашето бездействие ще помогне на Кабала да унищожи много хора и да срине качеството на живот на Земята. Онези от вас които останат след това ще имат задачата да възстановят всичко, което е било добро и благотворно на Земята. Ще получите необходимите знания, за да направите това. Духовният свят ще ви помогне. Ние ще имаме центрове във всяка страна, чиято единствена цел е да възстанови живота на планетата, такъв какъвто е било предвидено да бъде в самото начало.

Кабалът е използвал страха и страданието, за да създаде империята си. Ние ще използваме любовта, за да обединим отново човечеството заедно. Вие сте натоварени с тази голяма задача. Това е огромна отговорност, която трябва да сте съгласни да поемете. Не позволявайте да бъдете отклонени от пътя си от лъжепророците. Те се появяват във всякакви образи, така че трябва да бъдете внимателни.  Знам, че е много трудно за онези от вас, които са будни да се сблъскват всекидневно с невежеството на онези, които не са се пробудили и не искат да видят това, което е пред очите им. Те все още приемат само онова, което им се казва и не могат да видят и осъзнаят реалната действителност. Тези хора са нерешителни и на тях трябва някой друг да им казва какво да виждат и чувстват. Те са прехвърлили цялата отговорност за себе си върху другите. Тази практика трябва да бъде прекратена. Това прави много хора безмозъчни марионетки.

Защитавайте тези хора. Насърчавайте ги да поставят под въпрос всичко, като по този начин те ще станат по-интелигентни и отговорни и ще могат да мислят и взимат решения самостоятелно. Ако те приемат този подход към живота цялата корупция и лъжи бързо ще изчезнат и никога повече няма да се върнат. Илюзията в която живеете сега бързо ще бъде разкрита и ще изчезне от съзнанието ви. След това ще видите как различните аспекти на човечеството, всъщност са едно цяло. Различията между хората никога повече няма да бъдат използвани за създаването на войни и фалшиви врагове.  Вие сте използвани да нападате невинни хора и техните имоти, защото вярвате на лъжите, че тези хора са ваши врагове. По този начин вие действате като роботи и подпомагате онези, които искат да ви унищожат.

Вие не сте само тяло. Вие сте и душа и тя е вашата истинска същност. Тялото е само външната ви обвивка. Въпреки това Кабалът акцентира върху тялото ви. Те никога не споменават за вашата същност, което е най-важното. Някои го наричат Висшия Аз. Няма значение как го наричате, важното е да можете да го опознаете. Вашата същност е вечна, а тялото ви е само за един живот. Тялото има най-малко значение. Същността е мястото, където се намират знанията ви от миналите животи. Всичко което трябва да знаете е съхранено дълбоко във вас и просто чака да бъде отключено.

Какво чакате още? Само си помислете за момент, че можете да откриете кой сте и какво сте постигнали в миналите си животи. Живота е много повече от онова в което ви карат да вярвате. Всичко това е пазено в тайна от вас и вие вече знаете защо.

Когато с Вероника бяхме заедно на Земята в последния ми живот тя постоянно ме питаше: „Кой си ти? Кой си ти всъщност?” Тя знаеше с душата си кой съм аз защото ме опозна изцяло, както и аз опознах нея. 

Трябва да вървите напред с увереност и да сте сигурни, че сте избрали правилния път. Заедно ние можем да създадем Светлината, която е необходима, за да могат всички да станат част от нея.

Моята любов си заобикаля в този труден момент. Винаги обожаващ Монти.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2529

Препоръчани продукти

Коментари за Монтаги Кийн: Какво се получава, когато хората се подкрепят

    Подобни статии

    Крион: Разкритата ДНК

    Крион: Разкритата ДНК

    Този ченълинг на живо бе проведен в Мелбърн, щата Виктория, Австралия на 13 март 2010 година Здраве...