PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: Следващата голяма цел са Лей линиите на Рим – 25 март

Отново е време за действия, приятели мои. Трябва да продължите работата си по хълма Гластърбъри, но трябва да продължим и напред с другите наши планове. Днес ви призовавам да се вгледате в най-големите Лей линии в Рим. Скъпи приятели, когато ви казвам, че Лей линиите са много важни, трябва да ми имате доверие. Те са ключът към един мирен свят. Вероника е изследвала много добре този въпрос и ви съветвам и вие да го направите.

ONE EVIL: THE VATICAN HOLOCAUST. PART 1

Можете да искате да прочетете всички части, ако имате достатъчно здрави нерви за това.

Осем египетски обелиска се намират в Рим. Запитвали ли сте се ЗАЩО?

Защо те искат да контролират всички древни познания?

Защо те не искат тези познания да попаднат в ръцете на хората, на които заявяват че служат? Можете да направите толкова много проучвания по този въпрос. Това ще ви помогнете да видите ясно какво е направено с вас. Времето за самодоволство отдавна е отминало. Вие се борите за собственото си оцеляване. Заедно можете да преместите планини. Сега трябва да преместите планината от препятствия, която пречи на Светлината да достигне до вас. Това ще ви отвори очите за неща, които са били толкова умело скрити от вас. Сега е момента да се изправите пред фактите, докато не го направите нищо няма да се промени. Ще бъде трудно и болезнено за много от вас да се изправите пред Истината, но това е пътя по който трябва да поемете, ако искате да се придвижите напред.

Картата на Лей линиите ще ви предостави цялата информация от която имате нужда. Трябва да освободите тяхната енергия за доброто на цялото човечество. Моля ви да се концентрирате върху това в деня на пролетното равноденствие (25 март) или колкото е възможно по-близка дата до тази. Това ще отнеме огромни усилия от ваша страна, защото това е много голямо събитие. Това което правим го правим по мирен начин, като използваме само нашите умове и души , за да освободим духовните линии на енергия, които отново ще ви свържат в единство и хармония с Вселената.

Когато са ви отнели тази енергия, вие сте били хвърлени в тъмнината. Сега ние от духовния свят осветяваме всичко това и ви показваме как да възстановите Светлината. Трябва да работите с нас, за да стигнете до промените, които ще освободят цялото човечество от робството. Ние ще хвърлим светлина върху всяка област на контрол по цялата земя и постепенно ще работим за създаването на един мирен свят за всички. Този ред, който ви е наложен в момента е истинско зло в самото си ядро. Само глупаците и най-промитите мозъци вярват, че това което ви се представя в момента от медиите е истина. Тази година 2014, ще бъде годината за възстановяването на мира и истината. Когато кръвта, която тече по вените ви е прекъсната, това води до заболяване. Когато енергията, което протича през Лей линиите е блокирана, това води до един много болен свят. Точно това сте на път да поправите в момента. Аз съм сигурен, че много повече от вас ще се присъединят към нас този път. Заедно ние ще успеем. Вие сте наясно, че е необходима огромна енергия, за да се изчисти Лей линията през Рим, затова имаме нужда от всеки един от вас. С чисти умове и искрени намерения всички ще работим заедно за благото на човечеството.

Предния път говорихме за тъмните сили, които наскоро бяха освободени в света, за да предизвикат безпокойство, отчаяние, безнадеждност и мисли за самоубийство. Много от вас писаха на Вероника от различни краища на света, защото също са преживели тези явления. Това е доказателството, че тази тъмна енергия се използва, за да ви докара стрес и страх. Бъдете нащрек за всякакви такива прониквания в живота ви. Споделяйте с другите какво изпитвате. В момента живеете в много трудни времена. Всичко тъмно и зло се хвърля срещу вас, за да се попречи на светлината да бъде възстановена.

За да продължите успешно трябва да се събирате и да споделяте своите изследвания. Помогнете на другите да разберат това което ние ви предлагаме да направите. Онези от вас, които са родени като лидери ще излязат на преден план и ще покажат верния път. Такива хора ще се появят по цялата земя и ще водят човечеството напред.

Бъдете търпеливи с онези, които тепърва се пробуждат. Много от тях все още са уплашени от това което за тях се свързва с неизвестното. Знам, че това е голяма стъпка, която трябва да направите, но тя трябва да се направи спешно, защото времето на тъмните сили изтича. Всичкото злато и богатства, което те са натрупали през годините няма да има никаква стойност сега. Те се опитват да провокират още и още войни с надеждата, че това ще им осигури повече време.  Сега е момента всички убийства да спрат и човечеството да работи заедно, като едно цяло.

Медитирайте, за да си осигурите ясен поглед върху това, което трябва да бъде направено. Ние в духовния свят работим заедно с вас. Когато светлината се възстанови ще има по-голяма връзка между двете страни на живота. Вие ще имате по-добро разбиране за смъртта и това какво всъщност означава да умрете. Ние никога няма да ви изоставим. Винаги ще бдим над вас. Ние сме тук заради вас.

Трябва да планирате как ще действате спрямо Лей линиите на Рим. Решете кога и къде да се съберете и т.н. Свързвайте се помежду си умствено и духовно и винаги вярвайте, че ще успеете, защото нищо не може да ви спре. Няма значение колко фалшиви операции провеждат тъмните сили те няма да могат да спрат работата ви, защото тя има приоритет над всичко.

Не забравяйте, че всички пътища водят към Рим. Сега и за вас е очевидно защо е така.

Ние сме армия от светлина, която върви по своя път и разкрива тъмнината и корупцията, за да разчистим пътя за възстановяването на светлината. Това е причината да сте на Земята точно в този момент. Това е вашата висша цел.

Скъпа моя, Вероника, малките бедствия в къщата са причинени, за да се опитат да те разстроят. Ще ти бъде помогнато да си подредиш нещата отново. Гледайте на работата свързана с Лей линиите, като на едно голямо приключение. Това ще остане в историята и ще възстанови целостта на планетата.

Ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...