PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: 2014-та ще бъде година на действията

Светът се променя от примерите, които давате, а не от вашето мнение.

Анон

Енергията на светлината се разширява и прониква във всичко, което е било скрито и обвито в мистерия.  Всичко е предварително планувано, 2013 г. бе една година на подготовка, а 2014-та ще бъде година на действията. До момента вие сте постигнали толкова много и имате ясна представа какво още трябва да се направи. Вече сте наясно с факта, че не сте безпомощни.

Трябва да огледате внимателно цялата система, която ви е държала под контрол. Сега можете ядно да видите и осъзнаете как работи цялата им система.  Тя трябва да ви държи в непрекъснат страх, за да може да оцелее. Тъмните сили правят всичко по силите си, за да ви накарат да се чувствате като жертви. Посредством  т.н. терористични заплахи и вложеното ви здравословно състояние, което е пряк резултат на това, което причиняват на водата, храната и въздуха. Доказателствата за всичко това са очебийни  и за щастие все повече хора могат да ги видят ясно.

Трябва да задавате въпроси. Защо подкрепяте онези, които унищожават планетата и населението? Възможно ли е неволно да им съдействате да правят това? Те не могат да правят всичко това, без вашето съгласие. Съветвам ви да се замислите дълбоко върху въпроса: Имате ли чиста съвест? Можете ли да гледате ближния си в очите и да кажете честно, че това което правите не оказва вредно въздействие върху човечеството или планетата. Чемтрейлс не се случват просто така. Някои от вас участват в този зъл заговор. Запомнете, че вие плащате за всичко това, посредством вашите данъци. Вие плащате за собствената си смърт. Помислете за страданията причинени от всичко това.

Споделяйки светлината си вие отваряте врати през които могат да минат и други хора и да се присъединят към Семейството на Светлината, което се формира на Земята. Всички държави се пробуждат и започват да се обединяват. Човешката раса ще премахне всички изкуствени бариери, свързани с раса или вероизповедание. Тъмните сили до момента много добре са прилагали принципа разделяй и владей, принцип който досега е работил перфектно за тях. Събудените хора сега могат ясно да видят техните методи, с които са ви държали в страх и под контрол. Вие се избивате помежду си война след война, а те забогатяват от плячката от тези войни. Винаги едни и същи хора се възползват от войните. Трябва сериозно да се запитате за какво е всичко това.

Пропагандата използвана за започването на война винаги е една и съща и някои хора сляпо и глупаво и вярват всеки път. Кога за последен път сте чували някой да обяснява ползите от мирното съвместно съществуване. Запитайте се защо някои част от света умишлено се държат в бедност, когато има достатъчно блага за всички. Кой решава едни хора да живеят в изобилие, а други да гладуват? Това не е станало случайно, а е било планирано да се случи така. В момента вие сте достатъчно пробудени, за да се справите с тези проблеми и да гарантирате, че тези зли практики ще престанат. Всички хора се раждат равни.

Няма от какво да се страхувате. Вие сте мнозинството, затова трябва да вярвате в себе си. Заедно вие ще изградите отново вашата планета и ще гарантирате, че никога повече няма да се избивате в ненужни войни. Ще споделяте вашите технологии и знания, така че всяка страна да има равен шанс за създаване на безопасна среда и препитание за своите хора. Това ще създаде Рай на Земята, който е противоположното на ада в който се намирате в момента. Помислете си за момент да се огледате и навсякъде да виждате мир и любов. Всичко изкуствено и зло ще изчезне завинаги. Всеки ден трябва да се събуждате с тази мисъл и да се стремите към това. Заедно вие можете да ускорите този процес. Сега е момента и пътя да осъществите тази мечта вече е осветен. Заедно вие можете да осъществите всичко, което е необходимо по мирен начин.

Добре е, че много от вас направиха избор да не купуват масово излишни подаръци в коледната истерия. Вие използвате това време за семейството и приятелите, за да се съберете заедно, както никога преди това не сте правили. Коледните подаръци само правят тъмните сили по-богати, а вас по-бедни. Те са положили много усилия да ви вкарат в капана в това да бъдете техни роби и да сте постоянно в дълг към тях. Това ви държи на мястото, което те са предназначили за вас. Възползвайте се от всяка възможност да бъдете със семейството и приятелите си , тъй като ще помните тези моменти и те ще ви помогнат да създадете по-добро бъдеще за всички.

Всичко скоро ще бъде изложени на открито. Повече няма да могат да пазят истината скрита, за това кои сте в действителност и какво е направено с вас в опит да бъде завладяна вашата планета. Един ден ще стоите и ще се чудите как сте оцелели за да кажете истината, която е била толкова добре прикрита. Много от пробудилите се ще напуснат тази планета и ще се завърнат там откъдето са дошли. Други ще се опитат да ви накарат  да ги приемете. Някои ще помолят за прошка и вие трябва сериозно да се замислите върху това. Емоцията не трябва да се смесва с това което е най-добро за планетата. Много хора няма да могат да съществуват на Земята, когато тя е напълно осветена. Те се нуждаят от страха и убийствата, за да продължат да съществуват на Земята . Техният човешки облик ще се разпадне. Те ще се съпротивляват в опит да задържат това, което са спечелили за ваша сметка. Трябва да бъдете разумни, когато трябва да се справите с всички тези вероятности. Трябва да бъдете със спокоен ум и да не се гневите. Не трябва да имате призиви за възмездие, защото това ще ви принизи на тяхното ниво. Бъдете спокойни и контролирайте ситуацията. Не забравяйте, че към това сте се стремили и това сте чакали. Двете страни на живота работят заедно по този въпрос, за да се гарантират, че всичко ще мине спокойно.

Вие ще можете отново да гледате и да се наслаждавате на слънцето, тъй като то няма да бъде скрито от чемтрейлс. Това ще ви донесе толкова много ползи за здравето ви. Вашето небе отново ще бъде синьо и пълно със звезди. Всичко ще бъде светлина! Това ще даде нов запас на Земята и тя ще може да произвежда храна, както го е правила преди. Земята и връзката ви с нея не беше достатъчно подчертана досега. Умишлено сте били възпрепятствани да имате истинска връзка със Земята. Всичко е предназначено да блокира връзката ви със Земята: гумените подметки на обувките, влакната в дрехите, които са вредни за вашето здраве и благосъстояние. Запомнете, че всичко, което е естествено е добро, а това което е направено от човека не е, защото възпрепятства връзката ви със Земята. Да ходите боси върху Земята е много полезно. Това ви свързва със земната енергия. По-добрата връзка със Земята може да ви помогне да се справите с болестите, които ви тормозят. Всичко, което ви отдалечава от земната енергия, трябва да бъде премахнато. Това може да ви отнеме повече време, но винаги трябва да го имате в предвид.

Онези от вас, които трябва да са заедно, ще бъдат заедно. Техният инстинкт ще ги води за това да бъдат на подходящото място в подходящия момент. Не се притеснявайте, защото Божествения план се изпълнява, точно както е бил планиран. Ние сме взели всичко в предвид, нищо не е оставено на случайността. Знаем, че ще отговорите на призива ни да се обедините заедно в подходящото време.  Вие извървяхте много дълъг път, откакто аз преминах в духовния свят. Вероника е наясно с моето присъствие през цялото време.

Изпращайте Любов и Светлина на онези, които се опитват да изпълнят своята мисия, въпреки постоянните опити на тъмните сили да им попречат. Силата на любовта ще ги освободи, не ги забравяйте в този тежък момент.

Скъпа Вероника, скъпи мои приятели пожелавам на всички ви мир и щастие на вас и вашите семейства.

Вероника, скъпа моя отдели необходимото време да се насладиш на времето прекарано с твоето семейство и приятели. Знайте, че аз съм с вас, както винаги.

Ваш обожаващ Монти.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Всичко създадено "от човека"-гумени обувки,синтетика,изкуствени храни... Имат за цел да ни изолират от земята и космичната енергия,магнетизма.Да проявим разума си и да отхвърлим задушаващата грижа на световнатавласт!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...