PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Монтаги Кийн

Монтаги Кийн: През 2014 Земята трябва да възобнови своя естествен контакт с Вселената

Една нация може да оцелее въпреки глупаците си и амбициозните хора, но не може да оцелее, когато е предадена отвътре. Един враг е по-малко страшен, когато е познат и открито декларира намеренията си. Предателите обаче остават незабележими и с лукавост се промъкват в сената. Предателите говорят по начин, който жертвите им харесват. Той използват своите аргументи, за да достигнат до най-голямата низост, която лежи дълбоко в сърцата на всички хора. Предателите водят до загниване на душата на нацията. Те използват прикритието на нощта, за да подкопават устоите на града и изкушават политиците с неустоими предложения.  Убийците на са толкова страшни. Предателите са истинската чума!

Цицерон

Тези мъдри мисли са написани преди много векове, но в пълна сила отразяват това, което се случва днес.  Тези думи ще ви помогнат да погледнете с по-голяма яснота и да разпознавате хората, които ви казват едно нещо, а правят точно обратното. Най-важното е, че вие вече сте будни за факта, че се върши точно обратното на това което ви казват и се опитват да ви накарат да повярвате в него. Всичко вече опира до въпроса НИЕ или ТЕ. Те използват всичките си ресурси, за да продължат да ви заслепяват и да сте под техен контрол. Вие трябва да използвате вашата интелигентност, да разчитате на вашите собствени проучвания и да ги защитавате. Те нямат нужда от вас в дългосрочен план, но не могат да си позволят да ви загубят точно сега. Те имат нужда от вас сега, за да им помогнете в превземането на планетата, за да могат да се разпореждат както си искат с вас. Това никога не е било по-очевидно, отколкото в момента. Човек би трябвало да е в кома, за да не го види ясно.

Изключете телевизорите, които имат единствената цел да контролират съзнанието ви. Не четете вестници, защото те обрисуват една фалшива картина и не показват какво се случва в действителност. Всичко това се прави с цел манипулация и постигане на желаните резултати. Те унищожават вашия свят и ние ви предупредихме за това. Сега можете да видите всичко ясно със собствените си очи. Колкото повече страдате, толкова повече енергия произвеждате за тях. Точно сега те отчаяно се нуждаят от тази енергия, за да оцелеят, защото се борят срещу светлината, която събудените от вас връщат обратно на Земята.

Цялото начинание свързано с Лей линиите има за цел да произвежда една прекрасна енергия. Благодарим на всички, които отделиха време и се потрудиха, за да бъдат част от всичко това. Не мога да ви опиша с думи колко голямо е значението на тези Лей линии. Затова ще продължим да правим това, което направихме на 2-ри Февруари на редовни интервали от време. Разбира се можете да правите това по всяко време, но когато комбинирате вашите енергии и работите заедно в екип, ще получите много по-добри резултати. Заобиколени сте от Лей линии и всички те се нуждаят от вниманието ви. Самото ви оцеляване зависи от действията, които ще предприемете в този момент. Не можете да позволите да пренебрегвате това, което е точно пред очите ви. Трябва да приемете фактите. Парите няма да ви помогнат. Трябва да се обедините, защото вашата сила е в това, че сте 99%. Излезте от вашите малки кутийки и направете контакт с хора, които са запазили човешкото в сърцата си.

Много е важно, че в момента всички бариери са премахнати. Общувайте един с друг и споделяйте своите изследвания. Работете по проекти, които чувствате, че са свързани с вас. Споделянето на информация и пробуждането на съзнанието трябва да бъде ваш приоритет номер едно. Ще се изненадате от големия брой хора, които са готови да се включат и просто се нуждаят от малко помощ, за да направят първите си стъпки към Светлината. Веднъж след като си видял Светлината, никога повече не можеш да си затвориш очите за нея.

През 2014 Земята трябва да възобнови своя естествен контакт с Вселената. С малко помощ от страна на духовния свят това ще бъде постигнато. Злите сили, които са поробили човечеството и кроят планове за унищожаването на живота на Земята ще загубят своя контрол. Това е най-голямата битка, която някога се е водила на вашата планета. Тъмните сили се готвят за нея от 2000 години, докато вие тепърва се пробуждате за това. Затова нямате време за губене. Вие се борите за самото си съществуване и за бъдещето на планетата. Нищо не може да бъде по-важно. Молете се само истината да резонира във вас и пропагандата да стане кристално ясна за всички. Тъмните сили ще признаят своето поражение, когато няма кой да вярва на лъжите им. Запомнете старата поговорка: „Можете да заблуждавате някои от хората за определено време, но не можете да заблуждавате всички хора през цялото време.”

Значението на посещението на Гластънбъри на 2-ри Февруари е много голямо и ние от духовния свят споделихме това с Вероника. Много скоро ние ще бъдем в състояние да споделяме с всички вас. Вероника знаеше с душата си, че трябва да стигне до върха и го направи. Сега в резултат на това тя страда от пневмония. Видеото на това историческо посещение вече може да се види и да се убедите сами колко студено и мрачно е било на този ден. Въпреки, че я умоляваме да си почине, нейната работа е от първостепенно значение в живота й. Тя е решена да изпълни своята мисия в този живот и с ваша помощ ще го направи.

Благодаря на всички, които изпращат добри пожелания. Всички мисли притежават енергия и са добре дошли. Никога не подценявайте дори за миг значението на Лей линиите. Работата по тяхното изчистване трябва да се върши от възможно повече хора. Можете да го правите от дома си или още по-добре, ако отидете на място.

Голямата битка в която сте ангажирани, изисква вашите сърца и умове и да работите заедно, като едно цяло. Трябва да поемете контрола върху собствения си живот  и да не бъдете, като овце, които ги водят на заколение. Това, което ще се случи сега ще се помни много години напред.

Насладете се на видеото, което Марк е направил от събитието на 2-ри Февруари и се подгответе за следващото подобно събитие.

Скъпа Вероника, моля те опитай се да си починеш. Ние от духовния свят те обграждаме с Любов и Светлина.

Ваш обожаващ, Монти.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...