Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  Крион  »  Крион: НЛО, 11:11 и силовите точки

Крион: НЛО, 11:11 и силовите точки

Крион: НЛО, 11:11 и силовите точки

Първия ченълинг на живо, проведен на 3 март 1992 г., 7 часа вечерта в Южна Калифорния. Откъс:

 

За НЛО

Има два вида НЛО, които виждате и за които знаете. Лесно е да се посочи разликата между тях: единият (вид) е от моята страна на воала, а другият е от вашата. Тези от вашата страна на воала могат лесно да се фотографират и са с трудно определими контури. Те изглеждат металически. Спадат към две категории: (1) просветлените и (2) негативните. Не се страхувайте от негативните, защото сте по-силни от тях. Освен това те нямат да останат още дълго поради трансформацията на Земята. Моята работа ще ги прогони.

НЛО от другата страна на воала (от страната на Крион) не могат лесно да се фотографират и се отличават с меки контури. Повечето от тях сияят. Понякога , издават звуци. Движат се сякаш блуждаят като светлинки в небето. Това отново се дължи на факта, че не са в линейна времева рамка като вас. Те са в истинската времева рамка. Точно както вашите ретроградни планети изглеждат така, сякаш се движат назад, макар да не е така, това е същата илюзия... а очевидното движение не е такова, каквото го възприемате. (Ретроградните планети се движат сякаш назад поради относителността на платформата, върху която пътувате в сравнение с тяхното движение. Същото става с вашето време. Времевите разлики ви създават много илюзии за Вселената и за начина, по който я възприемате вие, но тази среща с НЛО е единственият случай, който можете да наблюдавате в собственото си магнитно поле.)

От тях (вида от моята страна) има много. Едно от нещата, които не осъзнавате, е, че онова, което виждате, често изобщо не е НЛО, а истинско същество. Поради вашите отпечатък и имплант вие смятате, че другите същества са с вашия човешки биологически ръст, но те не са. Най-удобният ръст за мен е приблизително с големината на вашите къщи. Това е енергийният пакет, който ме побира. Това е пакетът, който вие често "виждате". Вие виждате същества, а не НЛО... вместо космически кораби (вие виждате) самата духовна/душевна същност. Понякога ние се струпваме заедно и се спускаме и вие ни виждате поотделно. Когато правим това, цветът на цялото се променя. (Всеки път, когато някой се присъединява и отдалечава, по-голямо променя цвета си.)

Внимавайте: От другата страна на воала (от моята страна) има и негативни. Придупреждението ми към вас (и няма да говоря повече по този въпрос за момента): В новата енергия вашата енергия вече не е неутрална. Тя е наклонена към положителното, затова притежавате контрол над негативните същества... притежавате сила и контрол над негативните същества... притежавате сила и контрол над негативните същества. (Когато Крион повтаря по три пъти, знайте, че е важно. Скъпи мои, не се страхувайте, че онова, което виждате, може да бъде могъща негативна сила. Тези неща не бива да ви тревожат, но тъй като понякога се появяват сред вас, трябва поне да ви дам напътствия. Не се занимавайте с тях, но не им обръщайте гръб. Призовете единствения източник на любовта и те ще ви оставят на мира. Не проявявайте любопитство, защото така им позволявате да се месят в урока ви, а това не е правилно.)

Не се стряскайте от повишената активност на НЛО. Ние имаме много, които идват от различни места. Съществува постоянно, непрестанно движение между тук и моята поддържаща група в орбитата на Юпитер. Много идват от всички краища на Вселената, за да отбележат настоящия момент... с ваша помощ. (По-голяма част от дейността се свързва със служенето към всеки един от вас като човешко същество, готово да приеме новите духовни дарби и водачи. Това е нещо като смяната на караула в дворец, тъй като онези, които са ви служили в миналата енергия, сега трябва да си отидат и да дадат път на тези, които са готови да поемат задачата в новата енергия. Знайте, че промяната предизвиква голямо вълнение! Това, което става тук, не се случва често, а бъдещата трансформация ще бъде ознаменувана.)

Ироничното е, че и двата вида НЛО (от вашата страна и от моята) използват за пътуванията си магнитната мрежа. Дори съществата, които влизат в атмосферата, са склонни да пътуват по мрежата. При нейното пренастройване местата за кацане ще се променят. (В уединен разговор с вашата учителка Барбара аз говорих за факта, че влакът може да мине само оттам, където има релси... във връзка с местата за приземяването на НЛО. Само от това познание трябва да ви просветнат много неща. Ако задавате правилните въпроси и правите логичните заключения, ще научите много за начина, по който се използва мощността на новия магнетизъм.)

За силовите точки в магнитната мрежа

Следващият ни въпрос е за мрежата и за силовите точки. Сигурно ще ви бъде интересно да научите, че част от вашата сила се съхранява в решетката и винаги е било така. Именно това усещате в силовите точки, които посещавате, защото не винаги сте били в състояние да съдържате цялата си сила. (По тази тема може да се каже много, но това е само интересна информация, която в момента не ви е необохдима за настоящата задача. За онези, които проявяват интерес, "частицата от Бога", която вашата душевна същност представлява тук, на Земята, съхранява цялата универсална енергия, която е притежавала от другата страна на воала. Голяма част от тази енергия обаче се съхранява на няколко колективни места, а не в тялото ви. Това е правилно, тъй като иначе вие нямаше да имате никакви уроци! Решетката е посредникът, който способства за съхраняването й, но има и хранилища дълбоко в Земята, където се пази част от "двигателя" за решетката. Това е сложно и не е необходимо за вашия път в този момент.)

(Хронологията на наличната енергия за душата ви е фантастична, дори за мен, тъй като е пряко свързана с великите учители от вашето минало и ме доведе тук при вас сега. Исус дойде да ви каже, че най-сетне притежавате способността да я поемете, а сега аз идвам да подпомогна този процес!) Едва с отварянето на този прозорец (новата енергия) получавате възможност да поемете силата си и да направите нещата, за които само сте мечтали. (Това е свързано с отстраняването на имплантите, които са обуславяли уроците ви и не са ви позволявали да постигнете пълно просветление.) Щом това се осъществи, вие ще започнете да черпите от силовите точки. Тогава тези силови точки ще станат неутрални. Те изпълняват ролята на хранилища за вас. Това е част от равновесието (за което говорих по-горе), защото енергията на Земята винаги е оставала една и съща. Тя само тече между нещата, (в този случай) между мрежата и вашите души в обучение. (Затова накрая няма да останат повече "силови точки", в които да живеете или до които да пътувате, и да се чувствате по-добре.) Затова в отговор на въпроса "Къде да се преместим?", който беше зададен тази вечер, местата, където се чувствате добре сега, може да не са такива след време. Като съвет: ако имате възможност, ще работите най-добре там, където е по-хладно.

За 11:11

И накрая въпросът за 11:11. Какво е това? Трябва да е очевидно. Това е порталът. Представлява сегашния период от време за 11 години. Представлява енергията на Крион, защото аз не дойдох тук по собствен избор. Съществува план и посока, които предопределиха пристигането ми. Моят партньор не си е измислил името ми. Името Крион беше подбрано според вашия език, тъй като е вибрацията на 11 (представена от английските букви, събрани по начина, уточнен в едно предишно послание, който е най-лесният за неопитните с числата). Не само това, но то съдържа и части от звуковото тонално качество, което ще се съдържа и в останалите осем други канализатори на Крион на Земята. Търсете "ииииееааахх" във всяко от тези имена, които не завършват със съгласна (внезапен край), а с "ннннннн" или с "ъъмммм". Това е Крион. Онези от вас, които са прочели материала  (посланията на Крион, записани от моя партньор досега) и са се занимавали с числата и са ги събрали, ще разберат и осъзнаят, че аз пристигнах на 1-1-1-9-8-9. Това е единайсет. Моето заминаване 1-2-3-1-2-0-0-2 е единайсет. (Това са датите на пристигането и заминаването, които дадох на партньора си и които ви бяха представени в посланията до днешна дата. Много може да се прозре от наблюдението на смисъла на числата в тези послания. Ако изчислите започването на новата енергия от 01.01.1992 до 31.12.2002, ще осъзнаете още, че аз ще бъда с вас в новата енергия точно 11 години.) Това е част от прозореца 11:11. Беше предсказано от древните. Това е трансформацията на силата. Това е вашият дар, който си заслужихте в настоящия момент. Малко са нещата, които не можете да направите с вашата нова сила, но тя трябва да започне от вас самите (както вече ви насочих) и с ИЗБОРА!

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 14671

Препоръчани продукти

Коментари за Крион: НЛО, 11:11 и силовите точки

 1. .

  Мноооого вярно.Има ли някой с когото мага да говоря открито по тези въпроси.Има много неща които трябва непременно да се осъзнаят от хората.МНОГО Е ВАЖНО!!!!!!!!!!!!!!!

 2. 1.

  има да, макър да не са ми ясни много неща живо се интересувам

 3. 2.

  Илиане, мисля, че сме много тези, които се интересуваме, пиши!

 4. 3.

  Много е важно!!!Какво имаш в предвид,пиши!

 5. 4.

  В последните дни имах странни сънища и точно те ме доведоха до този сайт. В един от сънищата се появи едно число 14:23 моля ако някой е запознат да пише какво означава

 6. 5.

  Interesno e kato cqlo vajno e kolkoto se moje poveche hora da vidqt,che napisanoto i govoreshtoto se ot horata e istinata.

 7. 6.

  Звучи убедително и много близко някак!Четох една от книгите на Лий Керъл и съм много впечатлена и развалнувана!!!!!!!!!!

 8. 7.

  Здравейте,аз имах сън с цифрите 11.11,сега разбирам че е портал.имам и други сънища с цифри и една нумероложка ще ги разчете.

 9. 8.

  izvinqvam se , 4e sum taka direkten i moje bi ne na mqsto no imam edin vapros ot okolo 1 godina postoqnno vijdam ednakvi 4isla kogato si pogledna chasovnika kogato pogledna registracionnite tabeli na avtomobilite pred men slu4aino ot 10 puti 9 puti vijdam primerno 11:00 ili 23:23 ili PB4444MA prejivqh golqmo razo4arovanie i zaguba predi okolo godina i ot togava tursq otgovora na mnogo vaprosi i smisula na vsi4ko no tova s 4islata nikoi nqma predstva zashto mi se slu4va i kakvo zna4enie imat MOLQ ako nqkoi moje da dade nqkakvo obqsnenie shte sum MNOGO BLAGODAREN

 10. 9.

  Благодаря на Крион всички светли души!

 11. 10.

  G chkov , "Златното обещание" - kniga na Рона Хърман / poslaniya ot Arhangel Mihail / - tam syshto mojesh da namerish otgovor na vyprosa ti za chislata...,

 12. 11.

  Lola Borisova MNOGO vi BLAGODARQ :) (Y)

 13. 12.

  G chkov 11 Януари 2014 в 20:28
  izvinqvam se , 4e sum taka direkten i moje bi ne na mqsto no imam edin vapros ot okolo 1 godina postoqnno vijdam ednakvi 4isla kogato si pogledna chasovnika kogato pogledna registracionnite tabeli na avtomobilite pred men slu4aino ot 10 puti 9 puti vijdam primerno 11:00 ili 23:23 ili PB4444MA prejivqh golqmo razo4arovanie i zaguba predi okolo godina i ot togava tursq otgovora na mnogo vaprosi i smisula na vsi4ko no tova s 4islata nikoi nqma predstva zashto mi se slu4va i kakvo zna4enie imat MOLQ ako nqkoi moje da dade nqkakvo obqsnenie shte sum MNOGO BLAGODAREN
  Mojat suvet e da gledash tozi fim prijatel . Dano da namerish otgovor na tazi dilema http://vbox7.com/play:089debf6b9

 14. 13.

  fima se kazva "На ръба на утрешният ден (2014)" s tom kruz

 15. 14.

  Числата са послания от ангелите и не са случайни!

 16. 15.

  Това с Google translator ли е мправено?

 17. 16.

  Написаното от Крион е не научно обосновано.Прилича на схоластично изложе-
  ние.Сигорно има завършен богословски у-тет и философия. Опосно е да се
  четът такива писания, те са написани за люди имащи недостатъчна научна
  подготовка и силно им разбъркват мозъка.

 18. 17.

  Не съм вярвал, че ще видя толкова хлопащи дъски на едно място.. Сменете си наркотиците!

Подобни статии