Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Ние виждаме колко бързо се издигате

СаЛуСа: Ние виждаме колко бързо се издигате

СаЛуСа: Ние виждаме колко бързо се издигате

Ние виждаме колко бързо се издигате и вече сте готови да достигнете до новото, защото призивът на вашата по-висока реалност е много силен. Когато се фокусирате върху това вашите намерения стават по-силни от всякога. Важно е сега да слушате собственото си тяло и да си почивате колкото можете повече, тъй като физическите промени се случват в момента на текущата реалност. Въпреки, че се ускоряват тези промени не могат да се случат изведнъж, защото все още трябва да сте част и от старата реалност и да споделяте нарастващата Светлина с другите. Ние искаме да ви уверим и знаем, че усещате бавните промени, които настъпват във вас всеки ден. Трябва да знаете, че те се случват с най-подходящата скорост, необходима за всеки един от вас. Първите, които успеят да влезнат в новата реалност ще го знаят със сигурност, тъй като ще продължат напред преследвайки своята цел в живота и няма да има нищо от старата реалност, което да ги спира или задържа, защото те по никакъв начин не са привлечени от нея.

Ние знаем, че не е лесно да обясните на другите, че вече не изпитвате никакво желание да правите нещо, което преди ви се е струвало забавно и отпускащо. Сега това не е нищо друго освен нещо старо за вас. Онези, които са наясно с вашата промяна ще ви разберат. Някои обаче отричат големите промени, които настъпват в Човечеството и Земята. Те няма да приемат никакво обяснение от ваша страна и ще ви изпратят чувства на болка и гняв. Вие трябва да им покажете, че тези чувства вече нямат място във вас и да им отговорите любящо и с разбиране на техните чувства. Ние знаем, че някои от вас вече откриват, че това е единственият начин да се отговори на онези, които все още са дълбоко в ниските вибрации. Независимо дали става въпрос за членове на вашето семейство или приятели вие можете да изберете повече да не се срещате с тези хора. Това е ваш избор още преди да се появите в настоящия си живот, знаейки, че натрупания опит ще ви помогне изключително много във вашето израстване.

Вие достигате до точка в която виждате и усещате вашата по-висока реалност с всичките си сетива. Ще усетите голяма промяна във вашите разбирания. Умът ви ще бъде в състояние да обработва цялата информация, която е достъпна за вас. Всички ваши преживявания ще бъдат видени от вас с по-високи познания и ще бъдат с още по-голяма чувствителност отколкото са сега. Вие ще знаете как да използвате това в по-нататъшното си развитие, тъй като вече няма да изпитвате тъга, гняв и всички останали чувства от по-ниските вибрации, които блокират вашите действия. Всички ваши действия ще се основават на това разбиране, което ще ви позволи да използвате мъдростта, която сте придобили през всичките си предишни преживявания. Трябва да разберете това дълбоко във вас, защото душите, които срещнете в по-високата реалност могат да използват вашата мъдрост по някакъв начин. Не забравяйте, че ние всички сме едно цяло и всички търсим висшето разбиране за всичко и вашите знания са част от това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и отново ви моля напълно да се доверите на себе си във всичко, което правите. Когато има повече доверие вашите намерения стават още по-силни и това ви позволява да се съсредоточите върху завършването на всички необходими приготовления. Почувствайте енергията си, защото всичко е в настоящето и ви помага да достигнете до по-високата реалност в най-подходящия момент в Настоящето.

МАДАД

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 1937

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Ние виждаме колко бързо се издигате

    Подобни статии