PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Важността на 12-ти декември

10 Декември 2012

Надяваме се, че всеки човек е наясно с важността на 12-ти декември и се готви да донесе новата енергия. Тя ще засегне всеки до известна степен, но е много по-добре да се предприемат стъпки, за достигане до енергията съзнателно. Това което трябва да направите е не само да помогнете на собственото ви извисяване, но и да се заземят енергиите за други хора, които да се възползват от включването на Майката Земя. С вашето съзнание и фокус върху енергиите, трябва да усещате как тя преминават през тялото ви. Прималяването би било нормално чувство на интензивен мир и спокойствие. Насладете му се и знайте, че сте достигнали нови нива на съзнанието и трябва да останете с него.

Другите около вас ще усетят вашата нова енергия и ще откриете, че много малки деца ще са в състояние да видят светлината в рамките на вашата аура. Вие също ще откриете едно ново ниво на спокойствие, което ще ви позволи да имате абсолютен контрол над емоциите си. Шансовете да бъдете засегнат от негативни емоции е много малък и вие всъщност ще бъдете фактор, който ги преобразува със самото си присъствие. Докато свикнете с по-високите енергии  може да откриете непреодолимо желание да ги изразявате, чрез възприемане на хората. Когато чувствате любов към вашето семейство от души е нормално  и съвсем естествено да искате да споделите с тях.

За момента вие сте сред душите, които се намират на различни нива, но си представете колко прекрасно ще се чувствате, когато сте само със собствения си вид. Когато се освободите напълно от двойнствеността, закона за привличането гарантира това и живота се превръща в приятно и спокойно изживяване. Когато Издигането настъпи, промените ще започнат да се случват много по-бързо и хората, които им се противопоставят вече не са на вашето ниво. Както знаете това беше най-трудната година за всички, които движат напред промените. Тъмната страна трябваше да се оттегли от сцената и да позволи на Издигането да върви напред безпрепятствено. Вместо това те упорито отказват да сторят това и се опитват с последни сили да унищожат вече постигнатият напредък. На този етап обаче тяхната намеса вече не е от значение и техните дни на Земята са преброени.

Ние от Галактическата Федерация винаги отчитаме всяка възможност, когато се занимаваме с Издигане. Бъдете сигурни, че необходимата работа е направена, въпреки че не бяхме в състояние да ви представим много от достиженията досега. След Издигането всички медии ще говорят за това. Ние гарантираме, че вашите медии са отворени и могат свободно да докладват истината. Излишно е да споменаваме, че ще се случват толкова много неща на различни места по целия свят и ние можем бързо да премахнем всеки останал замърсител в небето, земята и водата. В действителност ние държим контрола над това от доста дълго време, но не ни беше позволено да отидем толкова далеч, заради кармични причини. Много скоро вече няма да бъдем възпрепятствани от тях и ще бъдем в състояние да комуникираме с вас и с други същества на планетата.

Промените, които ще изпитате ще премахнат това което е останало от старите вибрации и старите парадигми. Много от промените ще се случат в дългосрочен план, заради големия обем работа, който предстои. Най-важното в момента е да е справяне с проблемите, свързани с бедността, бездомните хора и други нужди на които бързо ще обърнем внимание.  В миналото може би сте имали животи с много нужди и тъмните сили преднамерено са ви възпрепятствали от споделяне на богатството и изобилието на света за много дълго време. С началото на новия цикъл ще видите съвсем нов подход към живота, където всичко ще бъде споделено и няма да има алчност и корупция или системи, които ще позволяват на едни хора да се облагодетелстват за сметка на други.

Ще има справедливост  и честност във всички сделки и услугите ще се заплащат според това което се счита за разумно. Истината винаги е била рядка стока, но в Новата епоха тя ще бъде най-нормалното нещо и тези които не са много честни ще бъдат много очевидни и разгадаеми за останалите. Ще видите какво приятно усещане е да се срещате с хора на които можете да се доверите на 100% и които също като вас ще са изпълнени със светлина. Идващата година 2013 ще бъде година на големи подобрения и каквото и да планирате ще постигате успех, без особени проблеми. С напредването на времето ще продължавате да се развивате, но с по-бавни темпове и ще изпитате по-нататъшен растеж, който се отнася за вашето съзнание. Свръхсъзнанието е вашата цел. То ще ви отведе на съвсем различно ниво. Това ще се случи съвсем скоро, а не в далечното бъдеще.

Ние заедно с много други цивилизации внимателно гледаме вас и вашата Земя, както от научна, така и от лична гледна точка. Всеки от вас е специален и е избран да изпита Издигането. Много работници на светлината бяха необходими, за да може Светлината да победи тъмните сили. Ние вярваме във вас и винаги сме вярвали, но не забравяйте, че всичко зависи от вашата свободна воля. Ние и други същества ви помагаме, но в крайна сметка ваша е заслугата за всичко което сте постигнали. С течение на времето ще научите повече за времето ви в дуалността и всичките крайности, които сте изпитали през многото си животи. Скоро всичко това ще остане зад вас и никой няма да предивява предишни обвинения срещу вас. Казано кармично вие ще сте си платили това което сте заслужили и след Издигането нищо няма да бъде пренесено в Новата епоха.

Скъпи мои, просто оставете нещата да се случват и бъдете част от тях и знайте, че когато се издигнете, ще можете да оставите притеснения и тревоги зад вас. Всеки ще може да разчита на това от което се нуждае и с него ще се отнасят с почит и уважение. Сега имаме всички основания да бъдем много развълнувани, защото остават само дни и голямото чакане е почти приключило. Големия събития са на път да се случат, за които много от вас са вече напълно наясно. Ние знаем, че някои от вас все още се тревожат за съдбата на приятели или семейството, но нека отново потвърдим, че всяка една душа ще се намира точно там, където е предназначена да бъде. Не трябва да забравяте, че никога няма да бъдете напълно отделени един от друг, ако се обичате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви дарявам с любовта си всички вас красиви души.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...