Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Вашата Светлина ни помага да работим с вас

СаЛуСа: Вашата Светлина ни помага да работим с вас

СаЛуСа: Вашата Светлина ни помага да работим с вас

Както слънцето свети по-ярко сега, така и вашата Светлина е много по-ярка и ни помага да работим с вас всеки ден, доближавайки се до целта. Това позволява всички промени да се случват много по-бързо. Вашите желания сега се изпълняват почти мигновено. Започнете да желаете неща без да изпитвате страх и сами ще видите как те се превръщат в реалност. Да бъдете безстрашни е най-важното нещо в сегашния трансформационен период. Ето защо ние непрестанно ви караме да осъзнаете факта, че страха и съмнението са единствените неща, които в момента ви пречат да видите мечтите си като реалност. Трябва да намерите начин да се пречистите от тези стари спомени и мисли, които ви карат да гледате назад и да се питате това сън ли е или наистина това желаете. Искаме да ви кажем, че мечтите ви показват накъде да поемете и ви дават насоки по пътя който сте избрали. Трябва да вярвате в себе си, защото вече сте наясно с факта, че сами създавате собствената си реалност и споделяте тази реалност с всички хора, които срещате по пътя си.

След като вкарате вашите желания и мисли в реалността си идва и отговорността, която носите за действията си. Ние знаем, че някои от вас могат да изпитат затруднения с това, но не забравяйте скъпи мои, че всичко това е планирано много внимателно. Никой човек няма да бъде засегнат от мислите ви. Първо вие трябва да премахнете всички нежелани мисли, които вече нямат място в съзнанието ви и второ има определен механизъм, който ще ви предупреди преди да сте в състояние да проявите някакви вредни мисли. Това е функция на връзката между сърцето и мозъка ви и се активира в момента в който сте готови да пристъпите в по-високите измерения. Онези от вас които вече са готови са забелязали, че когато този вид мисли влезнат в съзнанието им има и други мисли, които идват в същия момент. Тези мисли не са нищо друго, освен това да се отървете от старото и безполезно чувство, че първата ви мисъл не е била достатъчно силна, за да се прояви в действителност. В настоящият момент това може да се случва често, но бъдете сигурни, че всички тези стари мисли няма да се появят повече, благодарение на вашата решителност.

Ние се радваме много на факта, че се сближаваме все повече с вас и можем да споделяме все повече информация. Усещаме вашето щастие и знаем, че сте готови за още, но вашите физически тела се нуждаят от още време, за да се приспособят към тези силни енергии. От друга страна вашите тела се променят по-бързо, когато около вас е нашата енергия. Трябва да намерим баланса в нашите връзки, защото дисбаланса на енергията причинява умора в телата ни. Това от своя страна може да причини нахлуването в съзнанието ви на разнопосочни мисли, тъй като не можете да си починете достатъчно от натовареното ежедневие. Вие сте много близо до това да достигнете точка във вашата трансформация, когато това повече няма да се проявява и тогава ще сме в състояние да ви помогнем, като споделим с вас достатъчно от нашата енергия, за да достигнете до по-високото измерение, което сте създали за вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив да ви съобщя, че вече сме много близо едни до други и усещаме радостта ви свързана с това. Заедно ние изпращаме много силни послания към Силите на създаването и те ни позволяват да следваме мечтите си и виденията ни да се движат по нашите душевни пътеки. Почувствайте силата вътре във вас тя е там и ви очаква.

МАДАД

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2349

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Вашата Светлина ни помага да работим с вас

  1. .

    Благодаря СаЛуСа!

Подобни статии

Крион: Приказка за пътя

Крион: Приказка за пътя

Крион: Анджела и нейните приятели водачи Скъпи мои, плътно до вас и обвързани с вашата най-съкрове...
Крион: Как стават нещата

Крион: Как стават нещата

Ченълинг на живо Банф, Канада: Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба и ви обичам сърдечно. Мо...