Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Нивото на вибрациите ви се увеличава всеки ден

Ченълинг 6 Август 2013

Нивото на вибрациите ви показателно се увеличава всеки ден и тези от вас, които се подготвят за още по-високи честоти вече усещат промяната. Способността ви да поемате светлината в себе си изключително много се е повишила, а скоро същото ще си проличи отвън. Друга вълна на изясняване премина край вас и Майката Земя, буквално можете да я усетите по въздуха. Светлината от вашето слънце е по-ярка, защото вече можете да приемате по-високи честоти, както никога преди. Огледайте се наоколо и я открийте за себе си, почувствайте свежия прилив на енергия. Старата енергия на мъка и страдание е изместена от нова, която е еднакво изпълнена с любов и състрадание за всеки. Колкото повече нещата ви се изясняват, толкова повече ще усещате тази свежест и любов наоколо, така че нито за миг не се колебайте да завършите онова, което сте започнали отдавна. То бе много трудно и болезнено, но сега дори и най-тежките проблеми могат да се решат с лекота, тъй като честотата на вибрациите се е повишила в пъти, а вие вече сте много добре запознати с това. Някои може да решат да го пренебрегнат. Ваш е изборът с каква скорост ще го направите, но искаме да ви напомним, че никога не е било по-лесно изцяло да се оттеглите към Светлината, както е сега.

Това са моментите, когато истината ви се пробужда и ние сме много щастливи да бъдем до вас, затова забравете за всички съмнения и просто почувствайте енергията ни, която е насочена към вас. Знаем, че искате да ни видите най-накрая на Земята, но колкото повече се фокусирате върху енергията ни, толкова повече ще привличате въпроси (като разкриването) към себе си. Всяко от нашите послания се касае за истински чувства и ние сме свързани без никакви притеснения за това кога и как. Нека това бъде нашата част от плана ни с вас и когато настъпи точният момент, повярвайте ни – няма да губим време и ще се появим за прекрасен повод, който все още е отвъд въображението ви. Много от вас, които усещат енергията ни, вече усещат, че идваме.

Винаги се доверявайте на вътрешното си усещане, защото то няма да ви подведе и почувствайте най-доброто, което скоро ще навлезе в реалността ви. Много е важно да сте подготвени, ето за това ви напомняме, че е необходимо да имате готовност за напредък и промени. След като видите цялата тази красота с очите си и усетите прекрасните чувства, много ясно ще разберете защо е трябвало да сте подготвени точно за този период. Имайте предвид, че когато навлезете в новата си реалност, ще имате достатъчно време за собствено удоволствие и няма да се тревожите, че ще пропуснете нещо важно, защото не можете да закъснеете. Фокусирайте се върху това как би изглеждал животът ви тогава и скоро ще осъзнаете, че сте изоставили заблудите на времето и животът ви се е променил. 

Аз съм Салуса от Сириус и ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете целите, които сте си поставили и повечето от вас вече го знаят. Почувствайте енергията ни и оставете старите нереализирани представи, които сте имали, защото те единствено ви задържат. Послушайте ни, когато ви казваме, че идваме по най-красивия начин. Бъдете в съответствие с реалността и сегашния момент, с нас и наистина почувствайте тази прекрасна енергия. Обичаме ви.

Медиум: MADAD

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...